- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
meme ucu çatlağıda kişiden kişiye değişebiliyor.. kimi hiç sorun yaşamıyor.. ama gerçekten zor bir durum... ilk günden kanamaya başlamıştı benim. 3 ay emdi oğlum daha yaralarım iyileşmemişti..
ayy aklımızda olsun ayva çekirdiğiyle yapılan bir jel varmış oda iyimiş ama nasıl yapılıyırayyy evet ya kabus diyorlar. bir de kızlar ne derece etki eder bilmiyorum ama bi arkadaşım kakao yağı kullanmış birçok kremden iyi geldi demişti.
canım 3-5 ayva çekirdeğini saf gül suyuna ya da suya koyuyormuşsun, az bir suya, o durdukça jel kıvamına geliyormuş. ben ayva çekirdeklerini hiç atmıyorum artıkayy aklımızda olsun ayva çekirdiğiyle yapılan bir jel varmış oda iyimiş ama nasıl yapılıyır
ben de ayva çok yiyorum bugünden itibaren birikime başlıyorum saol canımcanım 3-5 ayva çekirdeğini saf gül suyuna ya da suya koyuyormuşsun, az bir suya, o durdukça jel kıvamına geliyormuş. ben ayva çekirdeklerini hiç atmıyorum artık
ben 33.haftadayım ama yine de hep aklımdabence de biz hazırlayalim kendimizi ne olur ne olmaz..doğum heyecanı sarmaya başladı bile beni uyuyamiyorum artik sabah olmuyor. .
benim kaynanam da gelmek istiyor.gelme de diyemiyorum sonuçta onun da torunu.ama bana hiç faydası olmayacak biri.gelecek sadece diğer koltukta yatacak.yemek,temizlik yapmayı sevmez,çocuktan sıkılır.gezmeye gelecek buraya.bir de annem geliyor diye geliyor meraktan işte.telefonda kaç kere dedim ki doğduktan sonra kısa süre içinde memlekete geleceğim zaten,tamam demişti.kendi annenle daha rahat olursun demişti.şimdi her telefonda zorla davet ettiriyor.hayır işin kötüsü yün işleri yapmıştı biraz,ben bir şey yapmam daha dedi.annem altınla gelirken kendi utanmayacak mı?benim için hiç bir şey yapmadılar 1 tl bile çıkmadı ceplerinden,toruna da yok.bir de yol masraflarını da hep biz karşılayacağızbizim ikiside ayrı şehirlerde.. kayınvalidenin bana hiç bi faydası olmaz.. eşimede bişey diyemem.. annemi istemiyorsun moduna girer hemen. kayınvalide de onu düşünecek kafa yok zaten.. babam uzanmak istiyor, adam pijamalrıyla dolanmak istiyor. ama kayınvalide olunca her daim resmiyet olacak tabii evde.. sonrasında da kalırsa ben bittim zaten.. lohusa psikolojisiyle kocayla boşanmanın eşiğine geliriz
umarım etmezler. ilk doğumumda da burunmdan gelmişti ama o zamn aynı şehirdeydik. gece evine gidiyordu en azından.. şimdi 24 saat yakın temas.. tüylerim diken diken oluyor.. zaten lohusalık döneminde insan bir tuhaf oluyor. çok stresli oluyor. işim çok zor. birilerinin akıl verip te oturdugun yerde otur, lohusa kadına birde sen yük olma demelerini umuyorum:)
evet canım ben de yaşıyorum sancıları,kasılmalarımerhaba kızlar..
32. haftanın ilk günü sancılarla kasılmalarla başladı..korktum..
kasıklar ve karnım ağrıdı..o bitti kasılmalar başladı..şimdi ara ara sağ kasığıma uzanırken bile batar girip çıkıyor..kaç kez oldu bugün sayamadım..
size de oluyo rmu bu kadar??
ALLAHIM hepimize kolaylık versin..
evet canım ben de yaşıyorum sancıları,kasılmaları
benimki devamlı acıydı,belli dakikalarla tekrarlanırsa doğum belirtisiymişçok tekrarlayınca azıcık şüphe geldi içime..saymadım bırde.. çk şükür devamlı bır acı değil..
benimki devamlı acıydı,belli dakikalarla tekrarlanırsa doğum belirtisiymiş
ben de istiyorum be canım,ama ancak doğuma gelecekannemi istiyoruuuuumm :)
canım yanınca yüzüm düşüyor..eşim koşuyor her işe..
ben de istiyorum be canım,ama ancak doğuma gelecekbenim koca da mutfağa yardım ediyor da temizliğe bin bir takla atıyorum yaptırmak için
canım benim bel daha çok kuyruk sokumu ağrısı ilk zamandan beri var ne yazık ki hiç gitmedisırtım belim ağrıyor..durum doğuma kadar hep devam eder mi ki?? mola falan verdiği günler oluyor mu acaba??
canım benim bel daha çok kuyruk sokumu ağrısı ilk zamandan beri var ne yazık ki hiç gitmediumarım senin gider.ben eşime masaj yaptırıyorum geceleri o rahatlatıyor
amin canım..ben 37 ye kadar çalışacağım bakalımALLAHIM kolaylık versin hepimize..
şükür ayaktayız,işimizi zorda olsa yapıyoruz..
ALLAH bundan sonrası için güç,gayret versin hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?