• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Mrb kızlar. .ben bugun kontrole gittim ilk defa memlekete..çok şükür iyi bebis 2300 gram olmuş maşallah oglusuma..yüzünü göstermedi eliyle kapatmış görüntü alamadık o yüzden. .subat sonu Mart başı gibi olur dedi doktor..başı asagida normal doğum pozisyonu almış bakalım hayırlısı olsun hakkimizda..bizden bu kadar herkes iyidir inşallah ..
bu çocukşlar 38 de gelmeye meyilli galiba :D arkadaşlarımın da öyle oldu.ben de kendimi erkene hazırliyim bari :D

günaydınnnnn kızlar nasılsınız ben dün işe gelmedim gelemedim daha doğrusu gece bacak ağrılarım çoktu sabaha kadar uyumadım gezdim durdum sabah mümkün değil çalışamazdım huzursuz bacak sendromunu yaşayan var mı benim ağrılar o tarz ölüyorum yaa :(

bence de biz hazırlayalim kendimizi ne olur ne olmaz..doğum heyecanı sarmaya başladı bile beni uyuyamiyorum artik sabah olmuyor. .
bu çocukşlar 38 de gelmeye meyilli galiba :KK70: arkadaşlarımın da öyle oldu.ben de kendimi erkene hazırliyim bari :KK70:

gunaydin cnm bende de var aynısı sanki kopuyor bacaklarim gece uyuyamiyorum bide üstüne kramp girdi mahvetti beni..Allah yardımcımız olsun inş zor günlerdeyiz..
günaydınnnnn kızlar nasılsınız ben dün işe gelmedim gelemedim daha doğrusu gece bacak ağrılarım çoktu sabaha kadar uyumadım gezdim durdum sabah mümkün değil çalışamazdım huzursuz bacak sendromunu yaşayan var mı benim ağrılar o tarz ölüyorum yaa :KK43:

maalesef can dostum :KK43: o günlerde gelecek ama tadını çok çıkaramicas malum bebişlerde gelecek

heh aynen bebeğim bir de o konu var... izne ayrılcaz belki hemen doğurcaz.. :( e kendime bakayım 2 gün kitap okuyup dinleneyeyim kendimi dinleyeyim olayı yok :(

en normal şartlarda bile ben izne ayrıldıktan sonra 1 hafta içinde doğurucam:( erken filan gelmezse. evde de bir sürü işim var temizlik yapılacak bebeğin eiyaları ayarlanmadı.. izine saklıyorum hepsini. yorgun yorgun giriş yapıcam malum sürece.. ne yapalım ya ekmek parası:21::21:

ay resmen şubata girdik... hakikaten 10 undan sonra artık doğumlar başlar önceki forumlar genelde o şekilde bi Yusuf Yusuf olan var mı :) bende öle bi durum söz konusu :)

Back