ay resmen şubata girdik... hakikaten 10 undan sonra artık doğumlar başlar önceki forumlar genelde o şekilde bi Yusuf Yusuf olan var mı :) bende öle bi durum söz konusu :)
kayınvalideciğim doğumda gelmek istiyor, her telefon konuşmamızda söylüyor. eşimde gidip almaya karar verdi.. çok yaşlı otobüsle gelemez ve kendinin bakıma ihtiyacı var zaten.. benim annem birde kayınvalideye bakacak.. ne kadar düşüncesizler ya.. bizim ev sakinleyince annemler gidince gelsin en azından diyorum.. eşimde annesini kıramaz hiç. ve gelince de 3 aydan aşağı kalmaz.. doğum iznimide evde kayınvalidem le geçiricem. Allahım nerelere gideyim .. kendimi nerden atayım
kayınvalideciğim doğumda gelmek istiyor, her telefon konuşmamızda söylüyor. eşimde gidip almaya karar verdi.. çok yaşlı otobüsle gelemez ve kendinin bakıma ihtiyacı var zaten.. benim annem birde kayınvalideye bakacak.. ne kadar düşüncesizler ya.. bizim ev sakinleyince annemler gidince gelsin en azından diyorum.. eşimde annesini kıramaz hiç. ve gelince de 3 aydan aşağı kalmaz.. doğum iznimide evde kayınvalidem le geçiricem. Allahım nerelere gideyim .. kendimi nerden atayım
OFFF fena olmuş yaa hani dediğin gibi bakıma muhtac olmasa neyse ee annen hanginize bakacak annen gidince sen kime bakcan bide senin oğlan var allah yardımcın olsun insanların düşüncesizlikleri beni benden alıyor .. benimde annem gelecek kv ile aynı şehirdeyiz malesef oda gelir gider sanırım kalmaz yani kalmaz die umut ediyorum kalırsa da oğluna söylerim yolla ananı evinekayınvalideciğim doğumda gelmek istiyor, her telefon konuşmamızda söylüyor. eşimde gidip almaya karar verdi.. çok yaşlı otobüsle gelemez ve kendinin bakıma ihtiyacı var zaten.. benim annem birde kayınvalideye bakacak.. ne kadar düşüncesizler ya.. bizim ev sakinleyince annemler gidince gelsin en azından diyorum.. eşimde annesini kıramaz hiç. ve gelince de 3 aydan aşağı kalmaz.. doğum iznimide evde kayınvalidem le geçiricem. Allahım nerelere gideyim .. kendimi nerden atayım
ahahhaha stres yok stres yok seninkilerde gelcek dimi off yaa insan yalnızlığa alışınca evde biri çok fazlalık buanaltıcı geliyor benim tek tesellim 1 ay sonra annemle memleket beni bekler kv den de uzak ohhh misss :)allah yardım etsin hepimize ilk ayları sağ salim atlatalım sonra kendimiz bakarız paşalar gibiay haklısın valla zor annen sana mı baksın bebeğemi diğer ufaklığamı kv ne mi! yani ben de uyuz oluyorum insanlar gerçekten çok fikirsiz oluyorlar. kendileri hiç yaşamamış gibi.Allah sabır versin zaten bi de psikolojik moda giriyor insan bide ev hınca hınç dolu... ayyy bastılar beni..
ahahhaha stres yok stres yok seninkilerde gelcek dimi off yaa insan yalnızlığa alışınca evde biri çok fazlalık buanaltıcı geliyor benim tek tesellim 1 ay sonra annemle memleket beni bekler kv den de uzak ohhh misss :)allah yardım etsin hepimize ilk ayları sağ salim atlatalım sonra kendimiz bakarız paşalar gibi
sezaryen mi normal doğum için daha erken sanki bizimki daha tarih vermedi merak ediyorum cnmMrb kızlar. .ben bugun kontrole gittim ilk defa memlekete..çok şükür iyi bebis 2300 gram olmuş maşallah oglusuma..yüzünü göstermedi eliyle kapatmış görüntü alamadık o yüzden. .subat sonu Mart başı gibi olur dedi doktor..başı asagida normal doğum pozisyonu almış bakalım hayırlısı olsun hakkimizda..bizden bu kadar herkes iyidir inşallah ..
aynen su soruyu net bir cevap bulamadım bende konu da yeni oldugu için bakanlığı arasak herkes bilincli cevap veremez bi rg de yayınlansında üzerine gidicem bu konunun cnm benmEvet canım ben de bunu anlamadım araştırıyorum karıştırıyorum yönetmelikleri bulamıyorum. İyi de zaten 6 ay 3 saat süt izni vardı. şimdi o süt izinleri ne olacak iyice kafam karıştı.
oyy canım geçmiş olsun o artık hepimizde var sanırımgünaydınnnnn kızlar nasılsınız ben dün işe gelmedim gelemedim daha doğrusu gece bacak ağrılarım çoktu sabaha kadar uyumadım gezdim durdum sabah mümkün değil çalışamazdım huzursuz bacak sendromunu yaşayan var mı benim ağrılar o tarz ölüyorum yaa
aman Allahımm canım Allah şimdiden sabırlar versin sana. insanlar neden düşüncesiz olabiliyo hiç anlamıyorum yaaakayınvalideciğim doğumda gelmek istiyor, her telefon konuşmamızda söylüyor. eşimde gidip almaya karar verdi.. çok yaşlı otobüsle gelemez ve kendinin bakıma ihtiyacı var zaten.. benim annem birde kayınvalideye bakacak.. ne kadar düşüncesizler ya.. bizim ev sakinleyince annemler gidince gelsin en azından diyorum.. eşimde annesini kıramaz hiç. ve gelince de 3 aydan aşağı kalmaz.. doğum iznimide evde kayınvalidem le geçiricem. Allahım nerelere gideyim .. kendimi nerden atayım
oyy canım geçmiş olsun o artık hepimizde var sanırımuykusuz gecelerin provasını yapıyoruz resmen
aman Allahımm canım Allah şimdiden sabırlar versin sana. insanlar neden düşüncesiz olabiliyo hiç anlamıyorum yaaakendileri de o yollardan geçtiler hep azıcık insaf etsinler en korktuğum şey şu lohusa sendromu. kayınvalide görümce deli etmez inşallah beni de
bu arada 35+6 yız bugün artık lansinoh kremi kullanmaya başladım ben ne olur ne olmaz diye.
bi de tuzu çıkardım hayatımdan. ellerindeki şişlerle benim gibi başı belada olan var mısol elimi çok kullanamıyorum artık sinir sıkışması olmuş karpal tünel sendromu dedi doktor lohusa sendromundan önce başka sendromlara yakalandım ilaç da veremem dedi bileklik verip dinlendireceksin dedi , şimdiden bebeğimi nasıl tutacağım diye düşünüyorum
inşallah diyen biri çıkar kuzumumarım etmezler. ilk doğumumda da burunmdan gelmişti ama o zamn aynı şehirdeydik. gece evine gidiyordu en azından.. şimdi 24 saat yakın temas.. tüylerim diken diken oluyor.. zaten lohusalık döneminde insan bir tuhaf oluyor. çok stresli oluyor. işim çok zor. birilerinin akıl verip te oturdugun yerde otur, lohusa kadına birde sen yük olma demelerini umuyorum:)
ya 2-3 ay devam da edebiliyormuş netten araştırdığım kadarıyla inşallah doğumla geçer giderdoğumla birlikte geçiyor galiba o rahatsızlık. hamilelik sonrasıda devam edecek miymiş.
ya göğüs ucu çatlakları için ne gerekiyorsa, ne duyduysanız yapın güzel anneler.. benim için hamilelik sezeryan hatta doğum sancısıda neymiş ki dedirtecek kadar sıkıntı yaşadım ben ilk oğlumda.. insanı hayattan, bebekten soğutuyor resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?