- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
- 123
Günaydın kızlaaarr
Kız ne bu saatte uyanması ben bir çalışan anneyimgünaydııııınnnnn mııııııooooooooonassı yaniiii bende bu saatte vücut saatimle uyanıp günaydın demek istiyorum
Kız ne bu saatte uyanması ben bir çalışan anneyim
Bence de bütün sitemler sıcacık yatağındaki hamilelere gitsin şafak saymaktan bıkttııııımmoyyy yavrım sorry :) o zaman evdeki zalımlara gitsin sölediğim :)
inşallah sıkıntı olmaz hafif kıskançlıklar normal zamanla geçicek ve çok iyi dost olucaklardırbenim ilk napıcam nasıl tutucam hayatım nasıl olacak hep bir soru işareti.. garip bir duygu.. insan ilk başlarda hiç bunu düşünmüyor ama zaman yaklaştıkça aklımdan çıkmıyor..
ahhh ahhh öğle yemeği saati geldi nerdeyse bizleretünaydın canım. bize günaydın mı kaldı sabahın köründe işteyiz maalesef
hayatım nasıl değişecek kısmını tahmin edebiliyorum.. o konuda çok bir sıkıntı yok. başıma geleceklere hazırlıklıyım.. sizin gözünüzü korkutmayayım da:) helede erkek annelerinin:):) nasıl tutucam nasıl bakıcam kısmında ben bile endişeliyim. sizde iki katı tabii bu
günaydın sevgili mart anneleriii
not: yeni uyanmadım, sadece saat 12 yi geçmediği için günaydın diye giriş yapayım dedim
not: yeni uyanmadım, sadece saat 12 yi geçmediği için günaydın diye giriş yapayım dedim
Kızlar kokulu taş yaptıran var mı? Varsa nereden sipariş ettiniz? Şekerini çikolotasını ayarladım ama bir de kokulu taştan magnet istiyorum. Fiyatlar çok yüksek geldi.
ZALIMSIN ZALIMMMMM..
valla bu saatte uyandım deme grup agrasif bugün taşlarız seni ahahahahah
onu sezdim zaten hemen açıklamamı da yaptım
çalışan annelerim benim vaktiniz hızlı hızlı geçsin hemencecik tatile kavuşun inşallah çok amin
neeee bu saattemi görgüsüzmüsünüz arkadaşlar yaaa sabahın 7 sinde kalkmak varken aaaa hiç huyum değildir bu saatte uyanmak hiç sevmem hiçççgünaydın sevgili mart anneleriii
neeee bu saattemi görgüsüzmüsünüz arkadaşlar yaaa sabahın 7 sinde kalkmak varken aaaa hiç huyum değildir bu saatte uyanmak hiç sevmem hiççç
not: ağlamak istiyorum
kız yeni uyanmadım diyorum annahneeee bu saattemi görgüsüzmüsünüz arkadaşlar yaaa sabahın 7 sinde kalkmak varken aaaa hiç huyum değildir bu saatte uyanmak hiç sevmem hiççç
not: ağlamak istiyorum
hesabınızda bi yanlışlık olmasın 22 şubatta 37+0 oluyosunuz19 şubat son kısmetse :) :) sürekli takvim çiziyorum ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?