2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hayatım nasıl değişecek kısmını tahmin edebiliyorum.. o konuda çok bir sıkıntı yok. başıma geleceklere hazırlıklıyım.. sizin gözünüzü korkutmayayım da:) helede erkek annelerinin:):) nasıl tutucam nasıl bakıcam kısmında ben bile endişeliyim. sizde iki katı tabii bu

Kızlar kokulu taş yaptıran var mı? Varsa nereden sipariş ettiniz? Şekerini çikolotasını ayarladım ama bir de kokulu taştan magnet istiyorum. Fiyatlar çok yüksek geldi.

günaydın sevgili mart anneleriii
not: yeni uyanmadım, sadece saat 12 yi geçmediği için günaydın diye giriş yapayım dedim

heh bir de o stres var bu zottirik erkek bebeler hiç yerlerinde durmuyo... e haliyle de insana bi tırsma geliyor ben ne halt yicem die

günaydın sevgili mart anneleriii
not: yeni uyanmadım, sadece saat 12 yi geçmediği için günaydın diye giriş yapayım dedim
neeee bu saattemi görgüsüzmüsünüz arkadaşlar yaaa sabahın 7 sinde kalkmak varken aaaa hiç huyum değildir bu saatte uyanmak hiç sevmem hiççç
not: ağlamak istiyorum

neeee bu saattemi görgüsüzmüsünüz arkadaşlar yaaa sabahın 7 sinde kalkmak varken aaaa hiç huyum değildir bu saatte uyanmak hiç sevmem hiççç

ben baya haykır huykur ağlıyorum... konu deiştirin konu

kız yeni uyanmadım diyorum annah bi de yeni uyandım felan desem topa tutacaktınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…