2016 Mart Anneleri Goygoy :)

güzel haberlerle gel canım canın isteyince bırakmanın rahatlığı var nasıl olsa dayanabildiğin kadar dayan

pfff valla napcas ya dün ben bacak ağrısına ağladım ayağa kalktığım gibi yerde buldum kendimi sıcak su masaj falan 1 saate düzeldi
Zaten o bacak aqrısı varya insan kendini romatizmalı gibi hisseido koyacak yer bulamıorum bacaklarımı resmen kasıl aqrısı bi yandan sabahlara kadar kıvranıorum iki büklüm yürüyorum resmen bilmıorum ne olcak böle Allah yardımcımız olsun inşallah..

Merhaba kızlar. 28'inde ben de çalışabilir raporu alacağım inşallah. Bir kısmının ara tatile gelmesi iyi oldu benim için. 2 Marta kadar nasıl çalışabilirim bilmiyorum Bir de kızlar şu çatı muayenesine ne zaman başlanıyor biliyor musunuz?

Canim ben sezeryan oldugumdan hic çatı muayenesi yapilmadi bana

Had
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz....

tatlım 37. 38. haftalarda diye biliyorum.. neden ki? rahat ol 2 parmaklık bişiymiş abartılıyo diyolar genelde

bende sezeryan olmuştum çatı muayenesi olmadım hiç. ama 37-38 . haftalar diye biliyorum

merhaba kızlar ıstanbulda fena bır kar bastırdı anadolu yakasında oda benım rapor alıcagım gunu buldu doktoruma gıttım bugun raporumu aldım 37 ıncı haftamda ızıne ayrılıcam bakalım oda 26 subata denk gelıo 5 haftam var yanı ay doktorum subat sonu ayrılıcak sanıyordum subatın 6 sında ayrılıcakmıs hastaneden atasehıre nasıl gıdıp gelcem ben bakalım off

hadi sana da hayırlı olsun raporun.. bir azimdir gidiyoruz maşallah :)

hadi hayırlısı bende bugün gidiyorum almaya bakalım durmak yok çalışmaya devam

tatlım 37. 38. haftalarda diye biliyorum.. neden ki? rahat ol 2 parmaklık bişiymiş abartılıyo diyolar genelde
bilmiyorum canım bende doğum korkuları başladı şimdiden doğumdan önce kuaföre ne zaman gidiyorsunuz 37de mi peki

bilmiyorum canım bende doğum korkuları başladı şimdiden doğumdan önce kuaföre ne zaman gidiyorsunuz 37de mi peki

:)))) hayırlısı korkma cehaletin verdiği mutluluğa bırak kendini kuaföre bu hafta bi gidicem sona iyice sıklaştırmayı düşünüyorum. 10 günde bir. bekleme yapmıcam yani :)

:)))) hayırlısı korkma cehaletin verdiği mutluluğa bırak kendini kuaföre bu hafta bi gidicem sona iyice sıklaştırmayı düşünüyorum. 10 günde bir. bekleme yapmıcam yani :)
haklısın valla bilmemek daha iyi aynen hazırlıksız yakalanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…