2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın kızlar..İşyerinde son mesai günüm bugün..İşe gelene kadar öldüm ama kar çok yağmıştı gece..

Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri sağ kasığım ağrıyor sürekli. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama geçmedi hala.
İşe de geldim hata mı ettim acaba?

Günaydın kızlar. Dün akşamdan beri sağ kasığım ağrıyor sürekli. Kendimi dinlememeye çalışıyorum ama geçmedi hala.
İşe de geldim hata mı ettim acaba?

senin ilk doğumunda erken bak bunuda doğurma erkenden :) böyle ağrın olduğunda falan gitme ya.. yat yuvarlan dinlen..

günaydın arkadaşlar. çantalar hazırlanmaya başlanmış. benim bir sürü eksiğim var, yıkama ütüleme işlerinide yapmadım:) hiç doğurmayacak gibi rahatım:)

senin ilk doğumunda erken bak bunuda doğurma erkenden :) böyle ağrın olduğunda falan gitme ya.. yat yuvarlan dinlen..
ya korkutma kız beni
ben de kızdım kendime valla, kalsaydım evde keşke. tek taraflı ağrı var biraz. uzanırım olmazsa doktor odasında biraz.

Günaydın canım, ne zor sürekli karda olmak. Neyse ki son gününmüş, hayırlısı ile dinlenirsin bundan sonra.
aynen cnm burdan da gideceğim ya o rahatlık var..Resmen kara bata çıka yürüdüm sabah karnım ağrıdı gelene kadar işe..

ya korkutma kız beni
ben de kızdım kendime valla, kalsaydım evde keşke. tek taraflı ağrı var biraz. uzanırım olmazsa doktor odasında biraz.

dinnen dinnen uzan biraz.. sıkıntı olmaz yaaa takılıyorum. bu arada dün konuştuk ya bir gaza gelmişim eve gittim bıdığımın çamaşırlarını çıkadım bugünde kendi geceliklerimi halledicem haftasonnuda ütü işini hallettimmiydi değmeyin keyfime :) ay bide ne dicem big store dan yeni doğanın linkini atmıştın ya ona ben mağazada bakmıştım pahalı gelmişti baktım indirimde bir de ben aldım hemencek teşekkürler paylaşım için.. içimde kalmamış oldu

eline sağlık, valla ben de yarın hazırlayacağım artık iyice panik yapıyorum çünkü :) aa süper olmuş, hangi rengini aldın? mağazadan aldım ben, aynı fiyata indirmişler. ilk fiyatı çoktu gerçekten.

kızlar ben bu gece rüyamda doğum yapmıştım..Yani yaptığım anı görmedim de bebeğimi sanki oyuncak bebek gibi giydirip oynuyorum..Sonra diyorum ki aaa ben emzirmedim hiç bunu :) Annem de emzir diyor sonra emzirmeye çalışıyorum ayy çok güzeldi rüyası bile gerçeği nasıldır acaba..Allahım yaşatsın o güzel anları hepimize sağlıkla inşallah..

canım görümcem aldı modeli foto çektim yolladım ama hangi rengi aldı sölemedi sürpriz. o da mağazadan almış. muhtemel mavi olandır. gelicekler 10 gün sonra söylerim rengini

kızlar bizimde çamaşır yıkama ütülüme operasyonu tamamdır bu hafta sonu odasını temizledikten sonra yerleştirme işini yapacam haftaya da çantamı hazırlarım benim evde orta boy çekmeli bi valizim var ona mı koysam yoksa başka çanta şeklinde bişey mi alsam napim sizce bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…