Geçmiş olsun , hiç bilgim yok ama takip edersin belki hamilelikten sonra kendiliğinden düzelir.Bu arada kizlar carpintim ve nefes darligim icin dahiliyeye ordan da kardoyolojiye yonlendirilmistim.
Dun kardiyolojide de muayene oldum ve biraz moralim bozuldu. Kalp kapakcigimda cökme varmis hafifte kacak varmis doktor carpintin artarsa gel dedi simdilik zaten ilac yazamam ama yinede gel dedi. Cokme icinde takip edecegiz kacak buyurse o zaman konusuruz dedisagolsun doktorda biraz ters bi insandi fazlada konusamadim aranizda bununla ilgili bir bilgisi olan varmi acaba
ben de netten deterjan siparişi verdim gelsin bebişin kıyafetlerini bi posta yıkayıp hazırlayacağım artık. dediğin gibi eksik var ama tamamlanır zamanlaHastane çantasını hazırlayan var mı? Ben bu hafta sonu hazırlayacağım, eksikler var tabi ama en azından çoğu hazırda dursun.
Hadi kolay gelsin :) ben yeni aldıklarım hariç hepsini yıkamıştım, bakıcımız da ütüledi sağolsun. ne çok şey varmış koyacak şimdi liste yaptım da. Seninle 1 gün var aramızda :)ben de netten deterjan siparişi verdim gelsin bebişin kıyafetlerini bi posta yıkayıp hazırlayacağım artık. dediğin gibi eksik var ama tamamlanır zamanla
Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir. Kızlar bu arada doğuma ya da sezeryana girmeden önce kalp grafsi EKG filan çekiliyor muBu arada kizlar carpintim ve nefes darligim icin dahiliyeye ordan da kardoyolojiye yonlendirilmistim.
Dun kardiyolojide de muayene oldum ve biraz moralim bozuldu. Kalp kapakcigimda cökme varmis hafifte kacak varmis doktor carpintin artarsa gel dedi simdilik zaten ilac yazamam ama yinede gel dedi. Cokme icinde takip edecegiz kacak buyurse o zaman konusuruz dedisagolsun doktorda biraz ters bi insandi fazlada konusamadim aranizda bununla ilgili bir bilgisi olan varmi acaba
bujubuju doğum günün kutlu olsun.
Hastane çantasını hazırlayan var mı? Ben bu hafta sonu hazırlayacağım, eksikler var tabi ama en azından çoğu hazırda dursun.
ben ilkinde doğuma giderken hazır değildi de bunda rahat davranmayayım diyorumayyy bende hazırlıcam ama bi tırsma geliyor çanta diyince :))) sanki o hazırsa herşey hazı da doğurcakmışım gibi :)
ben hazırlamadım daha..Pazartesi memlekete gideceğiz inşallah.Zten eşyalar da annemde hep o almıştı gidince yıkayıp hazırlarız kardeşimle inş..Hangi deterjanı kulanıyorsunuz bu arada ne almak lazım bilmiyorum benHastane çantasını hazırlayan var mı? Ben bu hafta sonu hazırlayacağım, eksikler var tabi ama en azından çoğu hazırda dursun.
ben ilkinde doğuma giderken hazır değildi de bunda rahat davranmayayım diyorum
ben de tırsmıyor değilim valla canım ama dursun bir köşede içim rahat etsin.
ben çektirmedim. doktor gerekli görürse söyler sanırım.Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir. Kızlar bu arada doğuma ya da sezeryana girmeden önce kalp grafsi EKG filan çekiliyor mu
ben hazırlamadım daha..Pazartesi memlekete gideceğiz inşallah.Zten eşyalar da annemde hep o almıştı gidince yıkayıp hazırlarız kardeşimle inş..Hangi deterjanı kulanıyorsunuz bu arada ne almak lazım bilmiyorum ben
ben hacı şakir toz sabun kullandım canım.ben hazırlamadım daha..Pazartesi memlekete gideceğiz inşallah.Zten eşyalar da annemde hep o almıştı gidince yıkayıp hazırlarız kardeşimle inş..Hangi deterjanı kulanıyorsunuz bu arada ne almak lazım bilmiyorum ben
bende güya 7. ayda hazır olsun diyordum 8.aya geldim hala birşey yok ortada..Daha zaman var diye bir rahatlık var:)yine de memlekete gidince çok bekletmeden hazırlamak lazım..haklısın canım du bakalım bende eve gidince eşya yıkama işine giricem artık Allah korusun erken doğum olsa yavrumla cıbıldak kalcaz herşeyimiz paketli :)
evet ard arda gitcez doğumaHadi kolay gelsin :) ben yeni aldıklarım hariç hepsini yıkamıştım, bakıcımız da ütüledi sağolsun. ne çok şey varmış koyacak şimdi liste yaptım da. Seninle 1 gün var aramızda :)
ben ebebekten baby&me sıvı deterjan aldım canım. sabun tozu uzun vadede makinaya zarar veriyor diye duydum sıvı aldımben hazırlamadım daha..Pazartesi memlekete gideceğiz inşallah.Zten eşyalar da annemde hep o almıştı gidince yıkayıp hazırlarız kardeşimle inş..Hangi deterjanı kulanıyorsunuz bu arada ne almak lazım bilmiyorum ben
tatlım ben dalan roxy granül (umarım doğru hatırlamışımdır.) aldım bir de sıvı dalin ve yumuşatıcı olarakta dalin aldım. çoğunluk iyi dediği için tercihim bu oldu
Anladım cnm bende bakayım bir burası küçük yer memlekete gidince bakarım ordan alırım artık..ben hacı şakir toz sabun kullandım canım.
hmm bende duydum tıkanma yapabiliyormuş sabun tozu..bende sıvı deterjan alırım olmazsa.evet ard arda gitcez doğuma
sen halletmişsin işleri ne güzel ben şimdilik sadece çantaya koyacaklarımı yıkayım diyorum diğerlerini izne çıkınca yıkarım en azından bana da iş olur canım sıkılmaz
ben ebebekten baby&me sıvı deterjan aldım canım. sabun tozu uzun vadede makinaya zarar veriyor diye duydum sıvı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?