2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Geçmiş olsun , hiç bilgim yok ama takip edersin belki hamilelikten sonra kendiliğinden düzelir.

Hastane çantasını hazırlayan var mı? Ben bu hafta sonu hazırlayacağım, eksikler var tabi ama en azından çoğu hazırda dursun.

Hastane çantasını hazırlayan var mı? Ben bu hafta sonu hazırlayacağım, eksikler var tabi ama en azından çoğu hazırda dursun.
ben de netten deterjan siparişi verdim gelsin bebişin kıyafetlerini bi posta yıkayıp hazırlayacağım artık. dediğin gibi eksik var ama tamamlanır zamanla

ben de netten deterjan siparişi verdim gelsin bebişin kıyafetlerini bi posta yıkayıp hazırlayacağım artık. dediğin gibi eksik var ama tamamlanır zamanla
Hadi kolay gelsin :) ben yeni aldıklarım hariç hepsini yıkamıştım, bakıcımız da ütüledi sağolsun. ne çok şey varmış koyacak şimdi liste yaptım da. Seninle 1 gün var aramızda :)

Geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir. Kızlar bu arada doğuma ya da sezeryana girmeden önce kalp grafsi EKG filan çekiliyor mu

ayyy bende hazırlıcam ama bi tırsma geliyor çanta diyince :))) sanki o hazırsa herşey hazı da doğurcakmışım gibi :)

ayyy bende hazırlıcam ama bi tırsma geliyor çanta diyince :))) sanki o hazırsa herşey hazı da doğurcakmışım gibi :)
ben ilkinde doğuma giderken hazır değildi de bunda rahat davranmayayım diyorum
ben de tırsmıyor değilim valla canım ama dursun bir köşede içim rahat etsin.

ben hazırlamadım daha..Pazartesi memlekete gideceğiz inşallah.Zten eşyalar da annemde hep o almıştı gidince yıkayıp hazırlarız kardeşimle inş..Hangi deterjanı kulanıyorsunuz bu arada ne almak lazım bilmiyorum ben

ben ilkinde doğuma giderken hazır değildi de bunda rahat davranmayayım diyorum
ben de tırsmıyor değilim valla canım ama dursun bir köşede içim rahat etsin.

haklısın canım du bakalım bende eve gidince eşya yıkama işine giricem artık Allah korusun erken doğum olsa yavrumla cıbıldak kalcaz herşeyimiz paketli :)

tatlım ben dalan roxy granül (umarım doğru hatırlamışımdır.) aldım bir de sıvı dalin ve yumuşatıcı olarakta dalin aldım. çoğunluk iyi dediği için tercihim bu oldu

ben hacı şakir toz sabun kullandım canım.

haklısın canım du bakalım bende eve gidince eşya yıkama işine giricem artık Allah korusun erken doğum olsa yavrumla cıbıldak kalcaz herşeyimiz paketli :)
bende güya 7. ayda hazır olsun diyordum 8.aya geldim hala birşey yok ortada..Daha zaman var diye bir rahatlık var:)yine de memlekete gidince çok bekletmeden hazırlamak lazım..

Hadi kolay gelsin :) ben yeni aldıklarım hariç hepsini yıkamıştım, bakıcımız da ütüledi sağolsun. ne çok şey varmış koyacak şimdi liste yaptım da. Seninle 1 gün var aramızda :)
evet ard arda gitcez doğuma
sen halletmişsin işleri ne güzel ben şimdilik sadece çantaya koyacaklarımı yıkayım diyorum diğerlerini izne çıkınca yıkarım en azından bana da iş olur canım sıkılmaz

ben ebebekten baby&me sıvı deterjan aldım canım. sabun tozu uzun vadede makinaya zarar veriyor diye duydum sıvı aldım

tatlım ben dalan roxy granül (umarım doğru hatırlamışımdır.) aldım bir de sıvı dalin ve yumuşatıcı olarakta dalin aldım. çoğunluk iyi dediği için tercihim bu oldu

ben hacı şakir toz sabun kullandım canım.
Anladım cnm bende bakayım bir burası küçük yer memlekete gidince bakarım ordan alırım artık..

hmm bende duydum tıkanma yapabiliyormuş sabun tozu..bende sıvı deterjan alırım olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…