• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın fıstık anneler..catlayalim patlayalim boş verin..o minik buruşuk suratlara bakınca unuturuz her şeyi nasılsa.. :)
İşte kimse halden anlamıyor.8.45de geldim diye uyari aldım sabah sefimden.gece hic uyuyabiliyo muyum,sabah kolayca uyanabiliyo muyum bi sor bakalım önce.azıcık empati yap..yok kızlar yok kimse kimsenin halinden anlamıyor..
Bu haftadan sonra 7 hafta kalicak hayirliyisla geçse de ben de kuzuma,mis kokuluma kavussam..

Günaydın fıstık anneler..catlayalim patlayalim boş verin..o minik buruşuk suratlara bakınca unuturuz her şeyi nasılsa.. :)
İşte kimse halden anlamıyor.8.45de geldim diye uyari aldım sabah sefimden.gece hic uyuyabiliyo muyum,sabah kolayca uyanabiliyo muyum bi sor bakalım önce.azıcık empati yap..yok kızlar yok kimse kimsenin halinden anlamıyor..
Bu haftadan sonra 7 hafta kalicak hayirliyisla geçse de ben de kuzuma,mis kokuluma kavussam..
ayy canım aynı uyarıyı ben bir kaç ay önce aldım ve mazeretim vardı hemde 8.20 de geldim die aldım o uyarıyı :( bitsede gitsek artık gerçekten son aylar çekilmez hal almaya başladı

çok uykulu ve miskinim bugün ben. nedense hiç de keyfim yok. yemek saatini bekliyorum.

leeen toparlanın.. sallanın yuvarlanın kendinize gelin..havalar boğuk ondandır.. bi derin nefes alın bebeğinize dokunun.. çok şükür! herşey güzel olacak motivasyonunuzu yüksek tutun...

leeen toparlanın.. sallanın yuvarlanın kendinize gelin..havalar boğuk ondandır.. bi derin nefes alın bebeğinize dokunun.. çok şükür! herşey güzel olacak motivasyonunuzu yüksek tutun...
evet çok şükür halimize canım..İnşallah güzel günler gelecek yakında..

Arkadaslar noluyor hepiniz moralmen eksilerdesiniz :KK53: sebebsiz yere uzmeyin kendinizi bebisleriniz nasil bakim ben dun gittim kontrole bebegimi gordum herzamanki gibi yuzunu sakladi eliyle :63: edepsiz olacak bu cocuk hep yuzunu sakliyo pipisini salliyo gosteriyo bize :KK70: 1750 gram olmusuz bu arada :p ama biraz canim sıkıldı doktorun hastaneden ayriliyormus :mad: cok seviyordum doktorumu

Arkadaslar noluyor hepiniz moralmen eksilerdesiniz :KK53: sebebsiz yere uzmeyin kendinizi bebisleriniz nasil bakim ben dun gittim kontrole bebegimi gordum herzamanki gibi yuzunu sakladi eliyle :63: edepsiz olacak bu cocuk hep yuzunu sakliyo pipisini salliyo gosteriyo bize :KK70: 1750 gram olmusuz bu arada :p ama biraz canim sıkıldı doktorun hastaneden ayriliyormus :mad: cok seviyordum doktorumu
sımdıden sız msjı alın ıste canım benım :D:D:D masallah kılosuna ne guzel buyumus :):) aaa doktor nıye gıdıyormus yaa kotu olmus canım

selam tatlı anneler :KK200:
bir iş günümü daha bitirmiş eve gelmiş bulunmaktayım :KK49: kaldı 5 :KK76:

sımdıden sız msjı alın ıste canım benım :KK70::KK70::KK70: masallah kılosuna ne guzel buyumus :):) aaa doktor nıye gıdıyormus yaa kotu olmus canım
Muayenehane acakmis ama tam belli degilmis. Doguma anlasmali oldugum hastaneler olacak gelebilirim dedi ama kararsiz kaldim hastanemide seviyordum acaba baska bi doktorlami devam etsem yoksa doguma kendi doktorumumu cagirsam kararsiz kaldim :KK43:

günaydın kızlar...Son günler de geçmiyor sanki içimde garip hisler var son 2 günüm kaldı işyerinde aslında mutluyum da eşimden de ayrı kalcam diye üzülmüyor deilim:KK43: 2 haftada bir gelirim haftasonları diyor da gerçekten gelebilir mi bilmiyorum..Alıştım her kontrole onla gitmeye onsuz hastaneye gitme işi de tuhaf olacak benim için..Neyse annemle olcam sonuçta..Sabah sabah amma karışık duygular içindeyim düşündükçe gözlerim doluyo :KK43:
canım hep bu hormonlar bunları bize yapan. üzme canını gelecekteki güzel günleri düşün :KK66:

herkeslere günaydınnnn grip oldum başım ağrıyor gözlerim yanıyor bütün vücudumda bi ağrı çok yorgunum çokkkkk
çok çok geçmiş olsun canım :KK200: maalesef dışarı çıkıyorsan mutlaka bi hastalık kapıyorsun herkes hasta :KK43: ilerletmemeye bak. neyse ki hafta sonu geliyo bol dinlenme bol c vitamini :KK5:

maşallah maşallah :nazar: annesi utangaç bir çocuk işte sadece neresini kapatması gerektiğini henüz bilmiyo :KK70:

Back