Bilmezmiyim bn hala o süreçteyim önce kız dediler snra emin olamadılar bn kız cicileri bile aldım inşş değişmez bnmkide 3hafta daha sürümcemedeyiz yani şükür ki rahatlamışsın darısı başımaAmin canimmmm hepimiznki saglicakla dogsun büyüsün inşallah.. Ogrendim ama ogrenene kadar cok çektim
Aminnnnnn kuzummm ne güzel bi duagünaydın güzel tatlı annişlerrr muhtesem bır cuma olsun bebıslerınızın hareketını hıssedın tamam mıı:):)
Ay inşallah bitsin valagünaydın kuzum.. bencede artık bitsin bugün bende hem çok yorgunum hem uykusuz perişan haldeyim yani
Hehehehe biz geçen de Galatasaray maçını izledik o tüm erkeklerde var canımHadi sizde fenerli var benim adam gsli ama milliyetcilik damari tuttu tabisonucta yabanci takima karsi oynuyoz diye destekliyomus.. Kafayi kircam artik bu mac belasindan
evet canım aynen midenin safrasını çıkarıyoruz gerçekten çok acısabahları olan o bulantı bende devam ediyor hala..hiç birşey yemeden çıkarıyorum böyle acı sarı bir su çok fena oluyo
Desene tum erkekler hafif siyirmis...Hehehehe biz geçen de Galatasaray maçını izledik o tüm erkeklerde var canım
Bnde
bnde bi lc den aldım genişledi bi gebeden aldım oda hiçç eahat dgll verilen paraya degmez baska markalar keşfedersnz bna haber verin kızlarr
ama ben ağlarım şimdikızlar sızın ıcın Eki Görüntüle 1635179
ama ben ağlarım şimdi
bujubuju aynı biiiz çok güzelmiş canım :)
özellikle kendini özel hissetme ve kimsenin seni anlayamaması çok gerçekevet canım cok duygusal bırsey oyuzden sızle paylasmak ıstedım tıpkı bızı anlatıyor
özellikle kendini özel hissetme ve kimsenin seni anlayamaması çok gerçek
Hahahah bizimki Galatasaray yenilsin de arkadaşlarla dalga geçeyim diye izliyoDesene tum erkekler hafif siyirmis...yani inan fb yi sorsan ona baslar saydirmaya ki eminim bunu diger takim taraftarida yapiyo ama gel gor elin yabancisina karsi koruyo birde tam komedi yani
sana da günaydınGunaydinnn güzel annelerr:)) herkese hayırlı cumalarrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?