2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Amin canimmmm hepimiznki saglicakla dogsun büyüsün inşallah.. Ogrendim ama ogrenene kadar cok çektim
Bilmezmiyim bn hala o süreçteyim önce kız dediler snra emin olamadılar bn kız cicileri bile aldım inşş değişmez bnmkide 3hafta daha sürümcemedeyiz yani şükür ki rahatlamışsın darısı başıma

Hadi sizde fenerli var benim adam gsli ama milliyetcilik damari tuttu tabi sonucta yabanci takima karsi oynuyoz diye destekliyomus.. Kafayi kircam artik bu mac belasindan
Hehehehe biz geçen de Galatasaray maçını izledik o tüm erkeklerde var canım

sabahları olan o bulantı bende devam ediyor hala..hiç birşey yemeden çıkarıyorum böyle acı sarı bir su çok fena oluyo
evet canım aynen midenin safrasını çıkarıyoruz gerçekten çok acı inşallah onu da çıkarmayız

bir de kızlar dün bana ara sıra şöyle bişi oldu akşam daha fazla oldu göbek üstü göğüs altı tarafında tam ortada bi yerde sanki içimde bi kuş varmışta kanat çırpıyomuş gibi oluyodu, ilk nefesim daralıyo sandım ama yok bişi çırpınıyo gibiydi hatta taa boğazıma kadar hissediyodum o hissi acaba yavaştan hareketleri hissetmeyemi başladım ne dersiniz? tecrübeli anneler siz bilirsiniz :)

Günaydın hanımlar 2li testte 3 boyutlu Ultrasonik baktılar cinsiyetini sordum büyük ihtimal erkek dedi benim gbi 13.haftasında öğrenenler oldumu değişimi cinsiyeti acaba eşime söyleme dedim ama herkeze söyledi

Hehehehe biz geçen de Galatasaray maçını izledik o tüm erkeklerde var canım
Desene tum erkekler hafif siyirmis... yani inan fb yi sorsan ona baslar saydirmaya ki eminim bunu diger takim taraftarida yapiyo ama gel gor elin yabancisina karsi koruyo birde tam komedi yani

Bnde
bnde bi lc den aldım genişledi bi gebeden aldım oda hiçç eahat dgll verilen paraya degmez baska markalar keşfedersnz bna haber verin kızlarr

bılmemkı kusum ben rahat ettım lcw den su ana kadar aldıgım hamıs ıcın 2 ıncı pantolonum 3 uncude rahat hos

Desene tum erkekler hafif siyirmis... yani inan fb yi sorsan ona baslar saydirmaya ki eminim bunu diger takim taraftarida yapiyo ama gel gor elin yabancisina karsi koruyo birde tam komedi yani
Hahahah bizimki Galatasaray yenilsin de arkadaşlarla dalga geçeyim diye izliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…