aynen kusum cok rahat sıkmıo egılıp kalkarken bıle rahat ay bu arada sancılarım bıraz gecer gıbı bakalım ama kasıkda yanma varhayırlı olsun canm cok rahat degil mi, dugme yok , sıkmıyor. Bebis in yeri daralmıyor oh rahat rahat buyusun.
Hayırlı olsun canım nihayet almş rahatlamşsn nerden aldn bizede fikir verkızlar gunaydın kendıme ıkı tane hamıs pantolonu aldım kocısımle dun cok rahat valla bırı kot bırı kumas
aynen kusum cok rahat sıkmıo egılıp kalkarken bıle rahat ay bu arada sancılarım bıraz gecer gıbı bakalım ama kasıkda yanma var
Koca Fenerli ben Beşiktaşlı dün evde arka arkaya maç olunca misafirde vardı uyuduğumda 1,30'duhayırdır kusum neden uykusuzsun
ben de aynı maalesef, sabah çıkarıyorum kalkınca. Sonra ilaç içiyorum, eğer içmezsem yediklerim de çıkıyor bazensabahları olan o bulantı bende devam ediyor hala..hiç birşey yemeden çıkarıyorum böyle acı sarı bir su çok fena oluyo
günaydın kuzum.. bencede artık bitsin bugün bende hem çok yorgunum hem uykusuz perişan haldeyim yaniGünaydın kızlar bugün akşam olsun diye dua ediyorum çok uykusuzum çünkü
Sagol canim benim.. Hepimizin bebegini allah korusun :))hayırlı olsun tatlım gözünüz aydın...maşallah oğluşuna:)
Tesekkur ederim canim.. Insallah ogrenirsin sende gitmeden tatli bisiler ye bebegi uyanik.yakalayın: ))gozun aydın, ben de bugun 4 te baska doktora gidicem bakalım insallah soyleeeeer
ben de çok zorlamadan yiyorum kendimi..neyse biter herhalde birkaç haftaya iştahımın açılacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum..ben de aynı maalesef, sabah çıkarıyorum kalkınca. Sonra ilaç içiyorum, eğer içmezsem yediklerim de çıkıyor bazen
Hayırlı olsun canım nihayet almş rahatlamşsn nerden aldn bizede fikir ver
aminn canım..Sagol canim benim.. Hepimizin bebegini allah korusun :))
ben kasıklarımda agrı yanma olunca hep ayaklarımı bıraz yukarı kaldırıp yatıyorum bikac saat geciyor. rahat pozisyonda otur otururken de
Amin canimmmm hepimiznki saglicakla dogsun büyüsün inşallah.. Ogrendim ama ogrenene kadar cok çektimCanımmmm hadi gözün aydınnn olsunn ohhh sende öğrenmişsîn bi paşa cdaha gelio sağlıcakla inşallah
yerım ben onun agzını yuzunu yaaa:):):) allahım bahdını guzel yazsın ıns canım:):)Kizim.benim gibi yapiyorrr anne boylee kusuyor diyor babasina dalga geciyorrrr benimleee..daha kardes kavramini algilayamadi.bebek.var diyorum.kendi karnini aciyor bebek.var diyor daha 2 yasinda
aferın ona yaa ne guzel bır sey yapmıs canım benım tebrık edıyorum mutlulugunuz daım olsun :):)İyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
canım benım coook kolay gelsın yıpratma kendını cok dınlen arada :):)kızlar ben geldim ama çok fazla giremiyeceğim şu aralar.malum sünnet telaşı....geldiğimde uzun uzzuuuunnnn konuşuruz.......kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...........
Hadi sizde fenerli var benim adam gsli ama milliyetcilik damari tuttu tabiKoca Fenerli ben Beşiktaşlı dün evde arka arkaya maç olunca misafirde vardı uyuduğumda 1,30'du
hadı guzel haberlerını beklıyoruz canım tatlı yemeyı unutma:):)gunaydın kızlar, guzel bir gun olsun insallah. Dua edin bana bebisim gostersin bugun kendini annesini daha fazla catlatmadan. 4 te randevumuz
bnde bi lc den aldım genişledi bi gebeden aldım oda hiçç eahat dgll verilen paraya degmez baska markalar keşfedersnz bna haber verin kızlarrsagol canım valla lcw den aldım defactonunkını begenmedım lcw belı penye daha ıyı tutuyor ben yazlıkda almısdım oyle kumasın zaten belı ayarlı kot ayarlı degıl oda sıkıntılı degıl suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?