2016 Mart Anneleri Goygoy :)

hayırlı olsun canm cok rahat degil mi, dugme yok , sıkmıyor. Bebis in yeri daralmıyor oh rahat rahat buyusun.
aynen kusum cok rahat sıkmıo egılıp kalkarken bıle rahat ay bu arada sancılarım bıraz gecer gıbı bakalım ama kasıkda yanma var

aynen kusum cok rahat sıkmıo egılıp kalkarken bıle rahat ay bu arada sancılarım bıraz gecer gıbı bakalım ama kasıkda yanma var

ben kasıklarımda agrı yanma olunca hep ayaklarımı bıraz yukarı kaldırıp yatıyorum bikac saat geciyor. rahat pozisyonda otur otururken de

sabahları olan o bulantı bende devam ediyor hala..hiç birşey yemeden çıkarıyorum böyle acı sarı bir su çok fena oluyo
ben de aynı maalesef, sabah çıkarıyorum kalkınca. Sonra ilaç içiyorum, eğer içmezsem yediklerim de çıkıyor bazen

ben de aynı maalesef, sabah çıkarıyorum kalkınca. Sonra ilaç içiyorum, eğer içmezsem yediklerim de çıkıyor bazen
ben de çok zorlamadan yiyorum kendimi..neyse biter herhalde birkaç haftaya iştahımın açılacağı günleri sabırsızlıkla bekliyorum..

Hayırlı olsun canım nihayet almş rahatlamşsn nerden aldn bizede fikir ver

sagol canım valla lcw den aldım defactonunkını begenmedım lcw belı penye daha ıyı tutuyor ben yazlıkda almısdım oyle kumasın zaten belı ayarlı kot ayarlı degıl oda sıkıntılı degıl suan

Kizim.benim gibi yapiyorrr anne boylee kusuyor diyor babasina dalga geciyorrrr benimleee..daha kardes kavramini algilayamadi.bebek.var diyorum.kendi karnini aciyor bebek.var diyor daha 2 yasinda
yerım ben onun agzını yuzunu yaaa:):):) allahım bahdını guzel yazsın ıns canım:):)

İyi geceler güzel anneler. Keyifler iyidir insallah:))) kendimi çok garip hissediyorum :) bulutların üzerinde gibiyim... babası da işten gelirken kutlama pastası almış bizim kızımızaaa. :)
aferın ona yaa ne guzel bır sey yapmıs canım benım tebrık edıyorum mutlulugunuz daım olsun :):)

kızlar ben geldim ama çok fazla giremiyeceğim şu aralar.malum sünnet telaşı....geldiğimde uzun uzzuuuunnnn konuşuruz.......kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...........
canım benım coook kolay gelsın yıpratma kendını cok dınlen arada :):)

Koca Fenerli ben Beşiktaşlı dün evde arka arkaya maç olunca misafirde vardı uyuduğumda 1,30'du
Hadi sizde fenerli var benim adam gsli ama milliyetcilik damari tuttu tabi sonucta yabanci takima karsi oynuyoz diye destekliyomus.. Kafayi kircam artik bu mac belasindan

Bnde
sagol canım valla lcw den aldım defactonunkını begenmedım lcw belı penye daha ıyı tutuyor ben yazlıkda almısdım oyle kumasın zaten belı ayarlı kot ayarlı degıl oda sıkıntılı degıl suan
bnde bi lc den aldım genişledi bi gebeden aldım oda hiçç eahat dgll verilen paraya degmez baska markalar keşfedersnz bna haber verin kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…