2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Bende qeldimm :)

hooosgeeldiiiiiiinnnnnnnn

Ama kimse beni duymuyor aqlarım

olur muu hiiiiiic simdi gördüm bir ara pcden kalkmıstım

Ayy senin cinsiyete kız demisti dr dimi ama benimde kız cok gec cıkıyorrr bir rahatım sormaa :)

Ama 2016 mart anneleri diye bi topik daha vardı canım sanırım yasaklı da değildi o

Ayy senin cinsiyete kız demisti dr dimi ama benimde kız cok gec cıkıyorrr bir rahatım sormaa :)
Hoşbulduk canım şaka yapıorum :)

Hadi ya bak herkeste bi degisik oluyormus desene.. Tatlim benim gobekte bisi yok daha cok sukur .. Kiz makineyle bikini bolgesine hayatta girememölüm gibi acisi malesef sadece agda tabi oda boyun fitigi olmama sebep olcak sonunda..

Hadi ya bak herkeste bi degisik oluyormus desene.. Tatlim benim gobekte bisi yok daha cok sukur .. Kiz makineyle bikini bolgesine hayatta girememölüm gibi acisi malesef sadece agda tabi oda boyun fitigi olmama sebep olcak sonunda..
off gerçekten evde uğraşmak ölüm, benim uzun zamandır gittiğim yer vardı gayet temiz ve güvenilir akraba gibi olduk zaten oraya gidiyom 5 dk oh miss

off gerçekten evde uğraşmak ölüm, benim uzun zamandır gittiğim yer vardı gayet temiz ve güvenilir akraba gibi olduk zaten oraya gidiyom 5 dk oh miss
ben yıllardır kendim yapmıyorum gidiyorum buraya ilk geldiğimde ister istemez bulamadım alışma süresi falan derken kendim yapayım dedim aman allahım nerden bulaştım öldüm öldüm dirildim sonra burdada buldum çok şükür rahatım

Yok tatlim yanlis hatirliyorsun.. Kör olasi doktor hala bisi demedi cinsiyeti konusunda.. Bende duymustum kiz olunca azaliyor erkek olunca cogaliyor diye.. Sende tuttu bu ama harme de tutmadi

canım haklı haksız degıl artık konu neyse ne ama rahatca konusamaz hale gelmıstık guluyoruz ulkede teror var denıyor uzuluyoruz acındırmayın denılıyor o yuzden bu cozumu bulabıldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…