Bende qeldimm :)
Ama kimse beni duymuyor aqlarım
Alışınca cok rahat ediyorsun tatlim ama o alisma süreci cok sancili gecmisti.. Ben agda yapiyorum sonra kalanlari makineyle hallediyorum.. Ya benimde hamilelikten sonra tuylerin uzama suresi cok kisaldi ya.. Sık sık aliyorum artik: ))
Ama 2016 mart anneleri diye bi topik daha vardı canım sanırım yasaklı da değildi oHosgeelldiinnn elbette o konu orda kaldı artık :)
simdi arastrdım netten ama böyle bir sikayeti olan görmedim bas dönmesi yapıyormus bas dönmesi yapan mide bulantısıda yapar sonucta hormon etkiler bence
Olsun.. arada da olsa birlikte olmak güzel olan :) Amin insallah saglıklaaa
yasakmıs mart anneleri diye almak ama cözücez bunuda insallah :)
Hoşbulduk canım şaka yapıorum :)hooosgeeldiiiiiiinnnnnnnn
olur muu hiiiiiic simdi gördüm bir ara pcden kalkmıstım
Ayy senin cinsiyete kız demisti dr dimi ama benimde kız cok gec cıkıyorrr bir rahatım sormaa :)
Hadi ya bak herkeste bi degisik oluyormus desene.. Tatlim benim gobekte bisi yok daha cok sukur .. Kiz makineyle bikini bolgesine hayatta giremembenimde tam tersi gibi hissediyorum bıyıklarım bile hemen çıkardı adeta çıkmıyolarama göbeeeek aldı başını gitti ordaki tüylenme, bi de şey özel bölgeni mi alıyosun makinayla ayol o acıya nasıl katlanıyon
off gerçekten evde uğraşmak ölüm, benim uzun zamandır gittiğim yer vardı gayet temiz ve güvenilir akraba gibi olduk zatenHadi ya bak herkeste bi degisik oluyormus desene.. Tatlim benim gobekte bisi yok daha cok sukur .. Kiz makineyle bikini bolgesine hayatta girememölüm gibi acisi malesef sadece agda tabi oda boyun fitigi olmama sebep olcak sonunda..
Ha uyari geldi yaniiii.. Ayyy ne olacak deseydin bideyapsaydinn
Ama 2016 mart anneleri diye bi topik daha vardı canım sanırım yasaklı da değildi o
Hoşbulduk canım şaka yapıorum :)
ben yıllardır kendim yapmıyorum gidiyorum buraya ilk geldiğimde ister istemez bulamadım alışma süresi falan derken kendim yapayım dedim aman allahım nerden bulaştım öldüm öldüm dirildimoff gerçekten evde uğraşmak ölüm, benim uzun zamandır gittiğim yer vardı gayet temiz ve güvenilir akraba gibi olduk zatenoraya gidiyom 5 dk oh miss
hosgeldın canımm:):)Bende qeldimm :)
canım nerdesın sen hangı ıldesın?Iyi yapmisin aslinda bende istiyorum daha rahat ediyor insan ama temiz bir salon bulamadim daha.. Oldugu kadar artik napalimmakine var bende o biraz hizlandiriyo islemi..
Yok tatlim yanlis hatirliyorsun.. Kör olasi doktor hala bisi demedi cinsiyeti konusunda.. Bende duymustum kiz olunca azaliyor erkek olunca cogaliyor diye.. Sende tuttu bu amahooosgeeldiiiiiiinnnnnnnn
olur muu hiiiiiic simdi gördüm bir ara pcden kalkmıstım
Ayy senin cinsiyete kız demisti dr dimi ama benimde kız cok gec cıkıyorrr bir rahatım sormaa :)
off gerçekten evde uğraşmak ölüm, benim uzun zamandır gittiğim yer vardı gayet temiz ve güvenilir akraba gibi olduk zaten oraya gidiyom 5 dk oh miss
Tatlim ben gorev geregi diyarbakirdayim suanda..canım nerdesın sen hangı ıldesın?
canım haklı haksız degıl artık konu neyse ne ama rahatca konusamaz hale gelmıstık guluyoruz ulkede teror var denıyor uzuluyoruz acındırmayın denılıyor o yuzden bu cozumu bulabıldıkMerhabalar konu ne bilmiyorum açıkçası ama son konuşmaya tepkileri haklı buldum.. söylenen şey çok ayıp çok bel altı vurmak.. bir de bu kadsr pozitif gruba neşe katan insanlar hepsi aynı şeyi diyorsa vardır sebebi.
Hoşbulduk canım :)hosgeldın canımm:):)
aaa Kuşumcumm gelmiş hoşqelmiş :)Bende geldimm alırsınız demi aranıza yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?