• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hahahah kk yı kurtarıyoruzz sanki En Büyük KK

hahahhahah iste bunaaa kızımla göbegimi hoplata hoplata gülerim ama dur ya gülmesem mi sükür önemli :KK70:
Kıss bna iftira atmayın şurda besmeleyle girdik görüyomusunuz aaa dostlarrrr bna iftira atıyolarrrrrrrr:)

Beni almadan gelmişsiniz:mad: :KK61: yahu 2 saat foruma girmedim neler olmuş :KK70: bende gelebilir miyim ki acep o_O:KK14:

bujucloud gercekten beni cok cok cok duygulandırdı.. cok iyi olduguna inandıklarımdan birisi.. aslında bir kac kisi daha var ama böyle sorunlar bu kadar kadının oldugu yerde cıkar :)

canımm başımızın üstünde yerin var ama burda öyle gülüp eğlenmek yasak haa ona göre hahahaha :KK70:
tabıı devamlı aglıycaz somurtcaz falan bırının sıkıntısı olunca acındırıyor dıycez gulunce ulkenın bu durumunda gulme dıycez:D:D:D oyle sadıstız bız sevıyoruz acı cekmeyı cektırmeyı:D:D

bujucloud gercekten beni cok cok cok duygulandırdı.. cok iyi olduguna inandıklarımdan birisi.. aslında bir kac kisi daha var ama böyle sorunlar bu kadar kadının oldugu yerde cıkar :)
aynen oyle canım cıkmaması mucızeydı zaten :D:D

tabıı devamlı aglıycaz somurtcaz falan bırının sıkıntısı olunca acındırıyor dıycez gulunce ulkenın bu durumunda gulme dıycez:KK70::KK70::KK70: oyle sadıstız bız sevıyoruz acı cekmeyı cektırmeyı:KK70::KK70:
hahhahahahah :D:D sadist koptum buket

Back