Iyi yapmisin aslinda bende istiyorum daha rahat ediyor insan ama temiz bir salon bulamadim daha.. Oldugu kadar artik napalimvalla ben kuafore basladım artık canım ne yapıım ıkı gun sonra nasıl olsa kendımız yapamıycaz dıye
canımmmm benımmm buyur gel basımızın ustunde yerın var senın :):) kıyamam sana bız cok konusuyoruz dıye cıktı ya tum olaylar:):)
Merhabalar konu ne bilmiyorum açıkçası ama son konuşmaya tepkileri haklı buldum.. söylenen şey çok ayıp çok bel altı vurmak.. bir de bu kadsr pozitif gruba neşe katan insanlar hepsi aynı şeyi diyorsa vardır sebebi.ooooo nub uzmanımızda geldi :)) hosgeldin :) biz grup olmadık ki herkesle konusuyoruz elbette yaz yaa osorma bileeee
Merhabalar konu ne bilmiyorum açıkçası ama son konuşmaya tepkileri haklı buldum.. söylenen şey çok ayıp çok bel altı vurmak.. bir de bu kadsr pozitif gruba neşe katan insanlar hepsi aynı şeyi diyorsa vardır sebebi.
Selam :)
Iyi yapmisin aslinda bende istiyorum daha rahat ediyor insan ama temiz bir salon bulamadim daha.. Oldugu kadar artik napalim makine var bende o biraz hizlandiriyo islemi..
Bence herkes bu topigi beklemiş..@misseste cok dua alcan..
Ooo tüm severek takip ettiklerim burda. Bende burdayım o zaman banane banane...
Hoşbulduk cnm bnde çok yazamayanlardanım. Ama sizi takip etmeye çalışacağım. Bu güzel anlarımızı beraber geçririz inşallah.hooosgeldiiiiiiiininsallah grubumuz kapatılmazsa buradayızz
Zaten vardi iki tane ayni isimle niye kapatsinlar ki..Hahahah yanlıs isimle almısım yaaaaaaaa mart anneleri yazmamam gerekiyormus insallah kapatmazlar
Alışınca cok rahat ediyorsun tatlim ama o alisma süreci cok sancili gecmisti.. Ben agda yapiyorum sonra kalanlari makineyle hallediyorum.. Ya benimde hamilelikten sonra tuylerin uzama suresi cok kisaldi ya.. Sık sık aliyorum artik: ))ayy makina acıtmıyo muuuuu bende alsam mı ama normalde benim canım acımazdaaaa, hamilelikten beri sacım hafif cekilse bile canım yanıyor :) gerisini sen düsün
ne demiştin kiii ay kaçırmışımAma kimse beni duymuyor aqlarım
Kızlar hep yorumsuz kalmıştım şimdiye kadar buraya da bir şey taşımak istemiyorum ama sanrım bende o grupta olmak istemiyorum beni almadan gelmişsiniz
kızlar progestan iğnesi bulantı yapar mı acaba? zaten kötü olan midem bugün sapıttı... hemen bir soruyla giriş yaptım
Hoşbulduk cnm bnde çok yazamayanlardanım. Ama sizi takip etmeye çalışacağım. Bu güzel anlarımızı beraber geçririz inşallah.
Zaten vardi iki tane ayni isimle niye kapatsinlar ki..
benimde tam tersi gibi hissediyorum bıyıklarım bile hemen çıkardı adeta çıkmıyolarAlışınca cok rahat ediyorsun tatlim ama o alisma süreci cok sancili gecmisti.. Ben agda yapiyorum sonra kalanlari makineyle hallediyorum.. Ya benimde hamilelikten sonra tuylerin uzama suresi cok kisaldi ya.. Sık sık aliyorum artik: ))
Gelişimi ilan ettim canım ya :)ne demiştin kiii ay kaçırmışımsöyle canım dinliyorum
Ha uyari geldi yaniiii.. Ayyy ne olacak deseydin bideHosgeelldiinnn elbette o konu orda kaldı artık :)
simdi arastrdım netten ama böyle bir sikayeti olan görmedim bas dönmesi yapıyormus bas dönmesi yapan mide bulantısıda yapar sonucta hormon etkiler bence
Olsun.. arada da olsa birlikte olmak güzel olan :) Amin insallah saglıklaaa
yasakmıs mart anneleri diye almak ama cözücez bunuda insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?