2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla ben kuafore basladım artık canım ne yapıım ıkı gun sonra nasıl olsa kendımız yapamıycaz dıye
Iyi yapmisin aslinda bende istiyorum daha rahat ediyor insan ama temiz bir salon bulamadim daha.. Oldugu kadar artik napalim makine var bende o biraz hizlandiriyo islemi..

canımmmm benımmm buyur gel basımızın ustunde yerın var senın :):) kıyamam sana bız cok konusuyoruz dıye cıktı ya tum olaylar:):)

ooooo nub uzmanımızda geldi :)) hosgeldin :) biz grup olmadık ki herkesle konusuyoruz elbette yaz yaa osorma bileeee
Merhabalar konu ne bilmiyorum açıkçası ama son konuşmaya tepkileri haklı buldum.. söylenen şey çok ayıp çok bel altı vurmak.. bir de bu kadsr pozitif gruba neşe katan insanlar hepsi aynı şeyi diyorsa vardır sebebi.

Konu cok önemli degil kapatılabilecek bir konuyken büyüdü büyüttüler.. Tesekkür ederiz güzel sözlerin icin :)

hosgeldin :)

Iyi yapmisin aslinda bende istiyorum daha rahat ediyor insan ama temiz bir salon bulamadim daha.. Oldugu kadar artik napalim makine var bende o biraz hizlandiriyo islemi..

ayy makina acıtmıyo muuuuu bende alsam mı ama normalde benim canım acımazdaaaa, hamilelikten beri sacım hafif cekilse bile canım yanıyor :) gerisini sen düsün

Kızlar hep yorumsuz kalmıştım şimdiye kadar buraya da bir şey taşımak istemiyorum ama sanrım bende o grupta olmak istemiyorum beni almadan gelmişsiniz

kızlar progestan iğnesi bulantı yapar mı acaba? zaten kötü olan midem bugün sapıttı... hemen bir soruyla giriş yaptım

ayy makina acıtmıyo muuuuu bende alsam mı ama normalde benim canım acımazdaaaa, hamilelikten beri sacım hafif cekilse bile canım yanıyor :) gerisini sen düsün
Alışınca cok rahat ediyorsun tatlim ama o alisma süreci cok sancili gecmisti.. Ben agda yapiyorum sonra kalanlari makineyle hallediyorum.. Ya benimde hamilelikten sonra tuylerin uzama suresi cok kisaldi ya.. Sık sık aliyorum artik: ))

Kızlar hep yorumsuz kalmıştım şimdiye kadar buraya da bir şey taşımak istemiyorum ama sanrım bende o grupta olmak istemiyorum beni almadan gelmişsiniz

Hosgeelldiinnn elbette o konu orda kaldı artık :)

kızlar progestan iğnesi bulantı yapar mı acaba? zaten kötü olan midem bugün sapıttı... hemen bir soruyla giriş yaptım

simdi arastrdım netten ama böyle bir sikayeti olan görmedim bas dönmesi yapıyormus bas dönmesi yapan mide bulantısıda yapar sonucta hormon etkiler bence

Hoşbulduk cnm bnde çok yazamayanlardanım. Ama sizi takip etmeye çalışacağım. Bu güzel anlarımızı beraber geçririz inşallah.

Olsun.. arada da olsa birlikte olmak güzel olan :) Amin insallah saglıklaaa

Zaten vardi iki tane ayni isimle niye kapatsinlar ki..

yasakmıs mart anneleri diye almak ama cözücez bunuda insallah :)

benimde tam tersi gibi hissediyorum bıyıklarım bile hemen çıkardı adeta çıkmıyolar ama göbeeeek aldı başını gitti ordaki tüylenme, bi de şey özel bölgeni mi alıyosun makinayla ayol o acıya nasıl katlanıyon

Ha uyari geldi yaniiii.. Ayyy ne olacak deseydin bide yapsaydinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…