- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Genelde çiğ ete dokunmak iyi olmaz derler hamileler için canım ama tam nette bilmiorum tabi..Günaydınlar herkese :) doktorum toksoplazman negatif dikkat et dedi.cig et ve ürünlerinden uzak durmam lazımmış. Eve gelince aklıma geldi sormayı unutmuşum. Kurban geliyor et doğramak sıkıntı olur mu ki? Nette aradım da tam istediğim cevabı bulamadım
neyse tamam hadi buluşun bari ben size uzaktan eşlik ederm :)canım benım sensız degıl grupdakı hıc kımsesız olmuyor tabıkı ama enazından aynı sehırdekılerın tanısması guzel olur sanada uzakdan baglanırız
Canımm hiç panik yapma üstüne git öyle öyle bi bakcaksın kawramışsın senin adına cok sevindim cok doğru bi karar vermişsin bebiş olunca büyük kolaylık olck sana maşallah maşallah hadi ii haberlerle de dön bakalım bekliyoruzGunaydinlarrr:))
Bugun doktora sonuç göstermeye gidicem cinsiyetini de kesin olarak söyler belki :)) aslinda cuma gel demisti ama dayanamiyorum
vee ilk kez arabayla annemlere gidicem kızlar çok heyecanlıyım ya :) araba kullanmaya yeni yeni başladım. Buyukcekmece den bahçelievlere gidicem
Elisita canım mesajını aldım çok teşekkür ederim :)) nedense cevap yazamadım cevap ver butonu yoktu. Dedim bamlamdim mi ne oldu... Şükür banlanmamisim
Canım bncede cık al bn aldım bikac tane ohh misss cok rahatt hmde altımda bsy yokmş gbi öyleveagat ki kndnii sıkmaya degmez all hemen al bugünkızlar bu sabah cok mutlu oldumuzerıme olan bır kotumu buldum ama cok ıdare etmez herhalde olsun yınede ıcıne gırdım ya hos hepsı oluyor ama sıkıyor belı bunun bıraz rahat belı rahatsız etmıyor ama ardından kocısı aradım canıma tak ettı bugun alısverıse gıdıp bana pantolon alıyoruz dedım adamda sasırdı tamam hayatım alalım dedı
Canım bncede cık al bn aldım bikac tane ohh misss cok rahatt hmde altımda bsy yokmş gbi öyleveagat ki kndnii sıkmaya degmez all hemen al bugün:):)
Gunaydin kizlar nasilsinizzz? Coo sukir dunden beri yedigim.yemekleri cikarmadim cokta yemedim istahim yok..allahima sukur iyiyim...her an kusacak.korkusu vardun doktordan 10 gun oncesine randevu vermesini isteeimmm sagolsun kirmadi ayin 30 unda cinsiyetini ogrenmeye gidecegizzz..allah hayirlisini versinn
canım cok ıyı bır hatırlatma oldu gercekten aklıma hıc gelmemıstı benım ama cok haklısınkurban etine dokunmamaya gayret edin bayanlar çiğ etle bulaşan hastalıklar hamilelikte tehlikeli ... bilginize zorunlu durumda eldiven giyin...
ohhhh cok sevındım canım afıyet bak seker olsun yarasın kuzucuga :):) kızın ne yapıyor sen kustugunda kıyamam ona sınırlenır kardesıne de annemı uzuyor dıye:):)Gunaydin kizlar nasilsinizzz? Coo sukir dunden beri yedigim.yemekleri cikarmadim cokta yemedim istahim yok..allahima sukur iyiyim...her an kusacak.korkusu vardun doktordan 10 gun oncesine randevu vermesini isteeimmm sagolsun kirmadi ayin 30 unda cinsiyetini ogrenmeye gidecegizzz..allah hayirlisini versinn
dugmeyı ac tatlım ustunede kapatan bır sey kurtarıcı valla:):)pantolon benim de derdim. hamile pantolonu giyince 6 aylık gibi çıkıyo karnım. çok rahat ediyorum aslında ama görüntüm rahatsız ediyo.. pantolonlarımda fena sıkıyo.. oturunca ama ayaktayken çok rahatım.
ayy ne guzel canım yaa ablanınkılerı kullanırsın hamıleken alınan seyler hep baskasına verılmelı bencealcam kusum ablamın kıslık 2 renk var kah ve sıyah hamıle onlar oldugu ıcın sadece kot alıcam bugun ben
olsun canım oyle oyle alısacaksın. once ıkı arabalık yerlere sonra bı bakmıssın buraya sıgarmı yaa dedıgın yerlere koymaya baslamıssın. evde oturarak ogrenılmez araba kullanmak trafıge cıkacaksın zorda kalacaksın bazen arabanın ıcınde aglayacaksın ama yaptıgını gorup ozguvenın gelecek:) bazıları emin olmadan söylemek istemiyor sanırım... Yada sizin bebis nazlı açmıyor bacakları. :)) eğitim ödeneği yatmamis bana henuz:) ama sana yatti ya bana da bu ara yatar heralde artik
Kızlar destek için teşekkür ederim. Şimdi hastaneye geldim yavaş yavaşen büyük sorunum park.. hastanenin ta kaç metre gerisinde bi yer vardı boş riske atmıyor diye oraya parkettim yürüdüm yürüdüm baktım hastanenin onu bomboş... olsun ben parkettim ya ...
valla kızlar benımde negatıf esım dıkkat et dıyor onun olmadıgı ortamlarda kopeklerı opuyorum sarılıyorum mıncıklıyorum resmen cok sukur bır sıkıntı olmadıbenimde negatif canım, çiğ et şarküteri ürünleri ve kedi, köpek dışkısı ve tüyü bunlardan uzak durmamız lazımmış, doktorum dedi sen kendini iyi korumuşun çocukkende mi hiç oynamadın kediyle köpekleşimdi onu duyunca yolda köpek filan çıksın karşımıza eşim hemen ondan uzak tutmaya çalışıyo yaklaşma bize diye konuşuyo köpecikle filan
bana aksıne senın bı cıldın duzeltı guzellestın dıyenler var tatlım. ama sızın gıbı bulantı sorunum falan hıc olmadı sukur belkı o etkılıyordur canımGünaydın fıstık anneler:) beni işyerinde kim görse hasta mısın sen diyor çok hasta gibi mi görünüyorum acaba..rengin atmış falan diyorlar..size de öyle söyleyen oluyor mu kızlar ?
gunaydın basımızın tacı :):)Günaydın kızlar
olabilir canım tabi..halsizlik falan da olduğu için sürekli ondan da olabilir..bana aksıne senın bı cıldın duzeltı guzellestın dıyenler var tatlım. ama sızın gıbı bulantı sorunum falan hıc olmadı sukur belkı o etkılıyordur canım
kım nerde ne zaman bulusuyor ?? tuh yaa ben almanyadayımneyse tamam hadi buluşun bari ben size uzaktan eşlik ederm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?