Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuşum çok dikkat et acele etme ağırdan ağırdan sakin sakin git panik yok güveniyoruz sana yaparsın alışınca artık bırakamayacksın :)Gunaydinlarrr:))
Bugun doktora sonuç göstermeye gidicem cinsiyetini de kesin olarak söyler belki :)) aslinda cuma gel demisti ama dayanamiyorum
vee ilk kez arabayla annemlere gidicem kızlar çok heyecanlıyım ya :) araba kullanmaya yeni yeni başladım. Buyukcekmece den bahçelievlere gidicem
@Elisita canım mesajını aldım çok teşekkür ederim :)) nedense cevap yazamadım cevap ver butonu yoktu. Dedim bamlamdim mi ne oldu... Şükür banlanmamisim
canım sadece vinalac mı dır nedir öyle bir vitamin alıyorum doktor onu verdi başka hiç birşey kullanmıyormki... stresten oldu kesin eminim her zaman olur kuzum izin vermeyecem diyorum ama taşıyorum işteCanim aldigin ilaclarada bak derim.. Bende de agri oluyordu anlamiyoduk doktora sordum demir ilacını biraktirdi yan etkisi oluyor Aklinda bulunsun.. Veee lutfen seni strese sokmasin kimse izin verme
canım valla bende de tık yok arada kasılma falan olurdu o da yok gıbı sıslıgımde gectı sankı hamıle degılım yaa :):)Kızlar bn 13+4 haftalıkım siz hareketlerini hissediyorsunuz ben bazen gaz hareketi diye umursamıyorum ama net bişi de hissedemedim
Günaydın canım :)günaydın güzel annişlerrrr herkese muhteşem bir gün olsun:):)
canımm nasıl gectı araba ıle ılk testın bır sorun olmadı dımı?:)Gunaydinlarrr:))
Bugun doktora sonuç göstermeye gidicem cinsiyetini de kesin olarak söyler belki :)) aslinda cuma gel demisti ama dayanamiyorum
vee ilk kez arabayla annemlere gidicem kızlar çok heyecanlıyım ya :) araba kullanmaya yeni yeni başladım. Buyukcekmece den bahçelievlere gidicem
@Elisita canım mesajını aldım çok teşekkür ederim :)) nedense cevap yazamadım cevap ver butonu yoktu. Dedim bamlamdim mi ne oldu... Şükür banlanmamisim
hadi inşallah öğrenirsin canım :) araba için de stres yapma sakin ol arkadan sellektör yakanları filan takma sen yavaş git o nasıl giderse gitsin, ilk başlarda öyle dengesizler denk geliyo çünkü :)Gunaydinlarrr:))
vallahi ben bişi hissedemiyorum henüz 15.haftadayızKızlar bn 13+4 haftalıkım siz hareketlerini hissediyorsunuz ben bazen gaz hareketi diye umursamıyorum ama net bişi de hissedemedim
hemde çoook, sararmışsın sen, hastamısın sen, iyimisin senGünaydın fıstık anneler:) beni işyerinde kim görse hasta mısın sen diyor çok hasta gibi mi görünüyorum acaba..rengin atmış falan diyorlar..size de öyle söyleyen oluyor mu kızlar ?
aynen aynen:) benim hamile olduğumu bilmiyorlar ya bayanlar laf almaya çalışıyo ağzımdan..erkekler de iyi niyetli söylüyorlar sanırım çok hastayımmm :)hemde çoook, sararmışsın sen, hastamısın sen, iyimisin sen
:) bazıları emin olmadan söylemek istemiyor sanırım... Yada sizin bebis nazlı açmıyor bacakları. :)) eğitim ödeneği yatmamis bana henuz:) ama sana yatti ya bana da bu ara yatar heralde artikHadi hayirlisi olsun eliff sende ogreniyorsun cinsiyeti demek :)) ben kendi doktorumu napim bilemiyorum yaaa soylemiyo adam inatci.. Bu arada egitim odenegi yatti bizim haberin olsun sende bi bak istersen
kuşum çok dikkat et acele etme ağırdan ağırdan sakin sakin git panik yok güveniyoruz sana yaparsın alışınca artık bırakamayacksın :)
canımm nasıl gectı araba ıle ılk testın bır sorun olmadı dımı?:)
Kızlar destek için teşekkür ederim. Şimdi hastaneye geldim yavaş yavaş en büyük sorunum park.. hastanenin ta kaç metre gerisinde bi yer vardı boş riske atmıyor diye oraya parkettim yürüdüm yürüdüm baktım hastanenin onu bomboş... olsun ben parkettim ya ...hadi inşallah öğrenirsin canım :) araba için de stres yapma sakin ol arkadan sellektör yakanları filan takma sen yavaş git o nasıl giderse gitsin, ilk başlarda öyle dengesizler denk geliyo çünkü :)
vallahi ben bişi hissedemiyorum henüz 15.haftadayız
ankara izmir istanbul gibi şehirlerde buluşacak arkadaşlar ben burda yaban ellerde oluyomu hiç alacağınız olsun (((
Günaydınlar herkese :) doktorum toksoplazman negatif dikkat et dedi.cig et ve ürünlerinden uzak durmam lazımmış. Eve gelince aklıma geldi sormayı unutmuşum. Kurban geliyor et doğramak sıkıntı olur mu ki? Nette aradım da tam istediğim cevabı bulamadım
:) bazıları emin olmadan söylemek istemiyor sanırım... Yada sizin bebis nazlı açmıyor bacakları. :)) eğitim ödeneği yatmamis bana henuz:) ama sana yatti ya bana da bu ara yatar heralde artik
Kızlar destek için teşekkür ederim. Şimdi hastaneye geldim yavaş yavaş en büyük sorunum park.. hastanenin ta kaç metre gerisinde bi yer vardı boş riske atmıyor diye oraya parkettim yürüdüm yürüdüm baktım hastanenin onu bomboş... olsun ben parkettim ya ...
Allah iyiligini versin canim yatar yatar duydular simdi burdan geciktirmezler arrtik:) bazıları emin olmadan söylemek istemiyor sanırım... Yada sizin bebis nazlı açmıyor bacakları. :)) eğitim ödeneği yatmamis bana henuz:) ama sana yatti ya bana da bu ara yatar heralde artik
benimde negatif canım, çiğ et şarküteri ürünleri ve kedi, köpek dışkısı ve tüyü bunlardan uzak durmamız lazımmış, doktorum dedi sen kendini iyi korumuşun çocukkende mi hiç oynamadın kediyle köpekle şimdi onu duyunca yolda köpek filan çıksın karşımıza eşim hemen ondan uzak tutmaya çalışıyo yaklaşma bize diye konuşuyo köpecikle filanGünaydınlar herkese :) doktorum toksoplazman negatif dikkat et dedi.cig et ve ürünlerinden uzak durmam lazımmış. Eve gelince aklıma geldi sormayı unutmuşum. Kurban geliyor et doğramak sıkıntı olur mu ki? Nette aradım da tam istediğim cevabı bulamadım