denızzz ablammmm sende benım anamgılın memleketlısındensın deseneee :) anamda adana kılıs karısık :) muglanın neresınde oturuyonEgeli ler osekileede yapio canm bende muglada yaşıyorum şu an burda gördüm küçük küçük doğrayıp kavuşmasını falanda yapiolar ben adanaliyim biz tek esıklısini biliriz ama ben her turlusunu seviyorum pirsanin
ay gitme zaten bizde oraya bi tek carrefour ve e-bebek için gidiyoruz, otopark çok kötü ya mağazada yok zaten hepi topu 4-5 mağaza var bayabilceğimiz ve o ilk gün olduğundan kalabalıkmış şimdi in cin top onuyo ya biz h.içi gittik diye öyleydi bilmiyorum tabiızmır parka 1 kere gıttım tatlım sanırım ılk acılıs zamannda kapalı otoparkı berbat duzenı berbat butun ıkıcesmelık agora ne kadar kalabalık warsa orda ıdı dahada gelmem dedım tovbe ettımben aktepede kı depoyada baktım ama ordada yoktu
bucada oturuyorum canım görev yerimde buca kaymakamlığı :) evimle işim arası arabayla 5 dksenın ısyerın nerde sen nerde oturuyorsun tatlımmm
Merkezdetim 8 sene oldudenızzz ablammmm sende benım anamgılın memleketlısındensın deseneee :) anamda adana kılıs karısık :) muglanın neresınde oturuyon
eeee yakınsın ıs yerıne desene ne guzel baaak :) bende havalımannda calısıyorum gazıemırde oturuyorum 5 dkkada ewdeyım bende :) bu arada ankaralılar bulusuyormus bız ızmırlıler eksıkmı kalalımmmm bızde bulusuruzz :)ay gitme zaten bizde oraya bi tek carrefour ve e-bebek için gidiyoruz, otopark çok kötü ya mağazada yok zaten hepi topu 4-5 mağaza var bayabilceğimiz ve o ilk gün olduğundan kalabalıkmış şimdi in cin top onuyo ya biz h.içi gittik diye öyleydi bilmiyorum tabi
bucada oturuyorum canım görev yerimde buca kaymakamlığı :) evimle işim arası arabayla 5 dk
Sen bizim yemekleri bilin ozamn canm :)Merkezdetim 8 sene oldu
hımmm benım esımde fethıyelı ana tarafı sık sık gıdıp gelırız gorumcem hala fethıyede hatta bayramdada gıtcez :) hep gecerız mugladan ama gezmek fırsat olmadı bır turlu :)Merkezdetim 8 sene oldu
bılmemmmmmııııııııııı bılmemmmmmııııııı bekarken 1 ay adana ıskenderun gezmeye gıtmıstım ayyy her yemek etlı her yerde bır kebap 15 kılo almıstımm :)Sen bizim yemekleri bilin ozamn canm :)
Ben işte tam o sebebten böyle inceyim :)))bılmemmmmmııııııııııı bılmemmmmmııııııı bekarken 1 ay adana ıskenderun gezmeye gıtmıstım ayyy her yemek etlı her yerde bır kebap 15 kılo almıstımm :)
walla aklıma gunlerdır bır yemek gelıyor ama ıskembe yasak bılıyorsun anlamıssındır belkııı :)Ben işte tam o sebebten böyle inceyim :)))
Fethiye biraz daha bize yakın Akdeniz'e yani seviyorum burdaki fethiyelileri :)hımmm benım esımde fethıyelı ana tarafı sık sık gıdıp gelırız gorumcem hala fethıyede hatta bayramdada gıtcez :) hep gecerız mugladan ama gezmek fırsat olmadı bır turlu :)
Abovvv karın bumbarmi nasıl güzel olur anca kısmetse doğumdan sonra ben harika yaparım onu ya offfwalla aklıma gunlerdır bır yemek gelıyor ama ıskembe yasak bılıyorsun anlamıssındır belkııı :)
oyle walla bende sewıyorum cok ıcten ınsanlarFethiye biraz daha bize yakın Akdeniz'e yani seviyorum burdaki fethiyelileri :)
aa senin de yakınmış ne güzel :) ay evet ya buluşma planlıyo millet bizde ayarlayalım çok güzel olur :)eeee yakınsın ıs yerıne desene ne guzel baaak :) bende havalımannda calısıyorum gazıemırde oturuyorum 5 dkkada ewdeyım bende :) bu arada ankaralılar bulusuyormus bız ızmırlıler eksıkmı kalalımmmm bızde bulusuruzz :)
eweeeeeeeeeeettttttttt soyle bır guzel lımonlucannnn yanında salgammmm offfffffAbovvv karın bumbarmi nasıl güzel olur anca kısmetse doğumdan sonra ben harika yaparım onu ya offf(
ewetttt bak @Flznv war sen warsın ben warm daha wardı galıba hep bırlıkte ogle yemegıne gıdelım bır gun :)aa senin de yakınmış ne güzel :) ay evet ya buluşma planlıyo millet bizde ayarlayalım çok güzel olur :)
benim mesai biter güzeller yarın görüşmek üzere :)
Salgamda yasak bana mayali oldundan zararlıymis düşük riskimız varya Adana'dan getirecekti eşim ama araştırdık icememezmisimeweeeeeeeeeeettttttttt soyle bır guzel lımonlucannnn yanında salgammmm offfffffama yaaa
Abovvv karın bumbarmi nasıl güzel olur anca kısmetse doğumdan sonra ben harika yaparım onu ya offf(
Kıyamam sana yakın olsa keşke yaparim inanki ama kışın olur bozulmaz ozamn yolda şimdi muglada çıkmadan bozulurablaaaaaaa yapta göndeeeeeeeeer
aaaa ben ıcıyordum salgam bak yasakmıymıss hıc bılmıyordumSalgamda yasak bana mayali oldundan zararlıymis düşük riskimız varya Adana'dan getirecekti eşim ama araştırdık icememezmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?