Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam sana yakın olsa keşke yaparim inanki ama kışın olur bozulmaz ozamn yolda şimdi muglada çıkmadan bozulur
kuşum bende öyleyim ekşi olsun yeter tatlı öğğğğAmin canım öyle tabi ya büyüyüp gidicekler Allahın izniyle
valla iki erkek geliyo ama bende tatlıya karşı hiç istek yok paso ekşi yiyom nasıl hakkı bunlar ayol
benım serbetlılerle pek aram yok bana sutlu tatlı vercen ama oda cok az yanı pek yemıyorum
Arkadaşlar benim bebişin cinsiyeti hakkında yorumlarınızı alabilir miyim doktor belli değil dedi nub teorisin den anlayan vardı sanırım ama hangi grupta bilemedim yardımcı olur musunuz
hahhaha aynen öle bildin bebişim ne iyi gelir varya offffffSen ota limon sık tamam doydun issssssstee
yaa nasıl ıcıyorsun fıltre kahveyııı cok koyu gelmıyormuu ben mumkun degıl ıcemıyorum yaaaOooo ben sade sekersiz filtre kahveye ba-yı-lı-rım yasasın :) ttu89
saka yapıyorum ablisss yaz simdi agırda gelir :) bunu demen yeter
Vallahi İstanbul dakiler tembel cıktı
ayyyy bayılırım iskembe dolmasınaada ımmhhhhh
bende her serbetli degil mesela asla pastane baklavası yiyemem.. ama evde acılmısı oofff götürürüm :))) onun dısında sütlü tatlı bende severim
@elif190 benim kızım fasulyeyken kız dedi :) denizmisra ablada doktoru onayladı
onumuz kış bol bol ye lımon walla bende oyle yapıcam sıfa nıyetıne ayyyy :)hahhaha aynen öle bildin bebişim ne iyi gelir varya offffff
hahhaha aynen öle bildin bebişim ne iyi gelir varya offffff
yaa nasıl ıcıyorsun fıltre kahveyııı cok koyu gelmıyormuu ben mumkun degıl ıcemıyorum yaaa
evet kusum bızde elımızı cabuk tutalım
aaaa olurmu hıc busracımmm sende 3g ıle yanımızda olursun :)ankara izmir istanbul gibi şehirlerde buluşacak arkadaşlar ben burda yaban ellerde oluyomu hiç alacağınız olsun (((
((( ahhh ahhhh bensiz bensiz hiçççç tadı çıkmaz buluşmayın buluşmayınaaaa olurmu hıc busracımmm sende 3g ıle yanımızda olursun :)
sen genede az ıc fıltre kahveyı tatlım yaaagel kız bende sana bizim apartmanın bahcesinden toplarım ot sevabına limonunuda veririm
yookkkk hic koyu gelmezzz hele starbuckstaki ımmhh ben zaten türk kahvesi cay sekersiz icerim nescafeyide kremasız şekersiz içerim çikolatayıda %80 kakaolu bitter yerim
Gelemediler bugün topige istanbullular gelsinlerde ayarlayalım kısaaa zamandaaa
Ben kahve tiryakisiyim her gün 2 fincan Türk Kahvesi içiyorum biliyorum zararlıOooo ben sade sekersiz filtre kahveye ba-yı-lı-rım yasasın :) ttu89
sende burlara gelsene tatılın yokmu senın canım((( ahhh ahhhh bensiz bensiz hiçççç tadı çıkmaz buluşmayın buluşmayın
ablacımmmmm 1 bardakta kal ıkı yapmaaaaa hem zorlu bır gebelık gecırıyorsun zaten. dogumdan sonra bol bol ıcersınBen kahve tiryakisiyim her gün 2 fincan Türk Kahvesi içiyorum biliyorum zararlı