ay evet rahmetlı annem cok guzel yapardı ıcıne bıraz sarımsak koyuyordu harcına krıstal bufenınkı gıbı olurdu
Mekanı cennet olsun.. bende sarımsak koyarım köfteye bir diste olsa muhakkak koyarım cok güzel tatlandırıyor. aaa sen İstanbul dasın ne tarafta
kızlar ya sizde de bel ağrısı var mı ben oturuyorum diye mi oluyo acaba..aslında saat başı kalkıp tuvalete koşuyorum koridor da bir uzun git git bitmiyo da
Nehir benim ismim, senin nedir? Memnun oldum :)kızlar ya burda bazılarınızn ısmını bılıyorum bazılarınızın bılmıyorum sormak ıstesem cvb alabılırmıyım acaba :)
tugba benım adım canım memnun oldumNehir benim ismim, senin nedir? Memnun oldum :)
ablam delı gıbı tatlı yıyordu bu mıdpoınt ın soslu etlerı falan hergun nerdeyse bırde tatlı bulamazsa bal tereyag ekmeklerı kızartıp annem hep mutfakda basıyordu onu napıyorsun dıe doktoru yasaklamısdı tatlıyı
kızlar ya sizde de bel ağrısı var mı ben oturuyorum diye mi oluyo acaba..aslında saat başı kalkıp tuvalete koşuyorum koridor da bir uzun git git bitmiyo da
ben kartaldayım canım babamın ıs yerı pangaltı osmanbeydeydı krıstalden cok hamburger yerdım ama cocuklugumda guzeldı benım esım sarımsak sogan sevmıo yemekde ben robottan gecırıyorum gorurse yemıo
aynen aynen ben de..arada seğirme gibi birşey oluyo ama çok nadir..dün oldu mesela birkaç defa o da sol tarafımda..ne olduğunu da çözemedim..Bendee cok istiyorum en azından icimiz rahatlaarr hareketlerini hissedincede böyle hep icimde acaba mılar var :) arada birseyler hissediyorum ama bebek mi agrı mı onu iste bilmiyorum :)
aynen aynen ben de..arada seğirme gibi birşey oluyo ama çok nadir..dün oldu mesela birkaç defa o da sol tarafımda..ne olduğunu da çözemedim..
oo yok ben öyle degilim mesela bugün bal yedim bir parca yeterki agzım tatlansın yaramaz cocuk gibi desene
oluyor canım özellikle gece yatarken baslayan bir sırt agrım var cok fenaaa cooooook
bende bahcesehirde iki ayrı uçtayız :) eski tatların hic biri kalmadı ki.. benide dayım götürürdü hep yerdik.. zaten sevmediklerini araya karıstırınca anlamıyorlar bile :) allahtan benimki sarımsak sogansız yemek yemez bende severim ama hamilelikle sogan salca yag kokusundan tiksindim bu ara
Benim de adım tuba canım :)tugba benım adım canım memnun oldum
salcalı bırsey bende yıyemıyorum hamılelıkde cok dokunuyor bana bahcesehır tarafında cok tanıdık var benım valla arada gecıyorum oraya
Ayy aynısı bana da oluyo. Ama bebek mi bilemedim.hani böyle icinden incee birsey cekiyormussun gibi ama tam öylede degil balık desen balık gbide degşl böyle dalga gibi ama anlayamıyorum :)
ödem o ödemBenimde ayaklarım sisiyor bakıyorum bazen davul gibi..
ayyy kuşum afiyet bal şeker olsun derim iç valla ben az önce içtim çünkü hahahah hiç dayanamamkızlarr nasıl uykum geldı anlatamammmm bır adet turk kahvesı ıcsem super olucak ne dersın busraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?