• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

izmir dogal dogum merkezi var, face te onu takip et bak. Normal dogum ile ilgili cok guzel acıklamalar yapıyorlar. Sen kendini boyle sartlama sakin. 4,9kg doguranı da gordum normal. Doganın kanunu anne vucudu ıcındekı bebegi her turlu normal dogurabiliyomus aslında, biz kasıyoruz kendimizi,, en bastan sartlıyoruz. Kimi de 7-8 cm acılana kadar bisey hissetmiyor.

Haklısın yaa bunlar hep kendini koşullamaktan geçiyor.

Ooo iyisin masallah yemekler falan aman masallah masallaaaaaaaah :nazar::nazar: biz senin nazınıda bebisin nazınıda basımızın üstünde tasırız ablisiiiiiiiim bizdee seni öpüyoruuuuuuuuzz aslan ablam:KK15:
Canim canınız istemesin:( canm pırasa istedi onu pişirdim napim yavaş yavaş yapiom yemekleri çocuklar bilmiyor yemek işini :)

Haklısın yaa bunlar hep kendini koşullamaktan geçiyor.

tabi her ne kadar basıma gelmemis olsa da, arawstırmalarım ve gozlemlerım sonucu elde ettigim sonuc bu :)) Hayırlı ve saglıklı dogumlar olsun da, dogurcaz nasıl olsa bi sekilde. Ama kendimizi korkutmamakta fayda var. Dogup gidiyor işte, anlık hersey bitiyor kucagına alınca. Hep oyle derler :KK46: Istisna durumlarda cıkamazsa da zaten hooop sezeryan. Hem psikolojimiz bu konuda cok etkili degil mi zaten, stres oldugumuzda bildigin reglimiz gecikiyor. Yumurtlamıyoruz falan.

ya kızlar ne sanssız ınsanım ben yaa hamburger yıyesım tuttu oda ekmegı kuflu cıkmazmı ıstah mıstah kalmadı bende ya hamıle kaldıgımdan berı dısarda ne zaman bısı yemege kalksam hep bozuk denk gelıo

anaaaaaam dogruuu yaa hadi yineee bayram geldi söyleyip rahatlican :KK70:
aynen 16. haftadan sonra söylerim artık belli olur herhalde..2 haftaya büyür demi biraz daha...işe dönmüş olcam 2 hafta sonra..aslında böle iyiyim ya kimse bilmeyince tuhaf bakışlar yok üzerimde, insanlar bişey arıyo gibi bakıyo yoksa iyice:) neyse ya ben bebişi göreyim de nasıl dayanacağım 2 hafta hatta memlekette gitmezsem 3 hafta beklemem gerekecek..2 hafta önce gördüm zaten:(

ya kızlar ne sanssız ınsanım ben yaa hamburger yıyesım tuttu oda ekmegı kuflu cıkmazmı ıstah mıstah kalmadı bende ya hamıle kaldıgımdan berı dısarda ne zaman bısı yemege kalksam hep bozuk denk gelıo

al hamburger ekmegini, pınar ın burger koftelerini evde hazırla istedigin gibi. Dısardakinden az daha zararlıdır. Kendi menunu kendin yap istedigin gibi :kk77:

Canim canınız istemesin:KK43: canm pırasa istedi onu pişirdim napim yavaş yavaş yapiom yemekleri çocuklar bilmiyor yemek işini :)

afiyet olsun abliss cekmez cekmez merak etme sen :)

bak bu bir isaret olmalı dısardan hamburger vs yeme gercekten bir isaret su an yeniden karar verdim :)) ben bi lahmacun yedim hemen zehirlendim bagısıklık sistemimiz zayıf su ara

aynen 16. haftadan sonra söylerim artık belli olur herhalde..2 haftaya büyür demi biraz daha...işe dönmüş olcam 2 hafta sonra..aslında böle iyiyim ya kimse bilmeyince tuhaf bakışlar yok üzerimde, insanlar bişey arıyo gibi bakıyo yoksa iyice:) neyse ya ben bebişi göreyim de nasıl dayanacağım 2 hafta hatta memlekette gitmezsem 3 hafta beklemem gerekecek..2 hafta önce gördüm zaten:KK43:

olur olur artık 4 ayı devirmis oluyorsun.. ay sorma kücücük yegenim var o bile ben iceri girdigimde süzüyor beni :KK70: etrafı düsün iste.. bende 3 ekimde gidicem ve tam tamına 1 ay olmus olacaaaak:mad:

izmir dogal dogum merkezi var, face te onu takip et bak. Normal dogum ile ilgili cok guzel acıklamalar yapıyorlar. Sen kendini boyle sartlama sakin. 4,9kg doguranı da gordum normal. Doganın kanunu anne vucudu ıcındekı bebegi her turlu normal dogurabiliyomus aslında, biz kasıyoruz kendimizi,, en bastan sartlıyoruz. Kimi de 7-8 cm acılana kadar bisey hissetmiyor.
ayyy benkı adet oldugum zaman yatak dosek yatarım agrıdan duramammmmm nasıl acılma olurda ben hıssetmemmmm bılmıyorum hıc canım ya pılatese baslamayı dusunuyorum onuzdekı ay ya bakalım artık

al hamburger ekmegini, pınar ın burger koftelerini evde hazırla istedigin gibi. Dısardakinden az daha zararlıdır. Kendi menunu kendin yap istedigin gibi :kk77:

hemdeee cok lezzetli oluyor ben bazeen esime aksam yemegi öyle hazırlıyordumm... yanında patates misss

Bende çok yapardım hamile kalmdan önce eşimde cok severdi bak aklıma düştü alıyım akşamda yapıyım bari :)

yaa cok almıs toplamda kac kg aldı verebildi mi tekrar

valla dogurdu 2 aylıkdı yegenım ablam eskı formundaydı ama gobek catlak tabı ama ablamın karnı oyle boyle degıldı alttan tuta tuta gıdıyordu o cok abur cubur yedı ben yıyemıyorum bısı

afiyet olsun abliss cekmez cekmez merak etme sen :)

bak bu bir isaret olmalı dısardan hamburger vs yeme gercekten bir isaret su an yeniden karar verdim :)) ben bi lahmacun yedim hemen zehirlendim bagısıklık sistemimiz zayıf su ara

olur olur artık 4 ayı devirmis oluyorsun.. ay sorma kücücük yegenim var o bile ben iceri girdigimde süzüyor beni :KK70: etrafı düsün iste.. bende 3 ekimde gidicem ve tam tamına 1 ay olmus olacaaaak:mad:
ne yapalım artık dayancaz..1 ay sonra da hissederiz artık demi yaa hissedelim artık ama çokk istiyorum ben hissetmeyi..

valla dogurdu 2 aylıkdı yegenım ablam eskı formundaydı ama gobek catlak tabı ama ablamın karnı oyle boyle degıldı alttan tuta tuta gıdıyordu o cok abur cubur yedı ben yıyemıyorum bısı

bende tatlıyla hamurişine sardım muhakkak balda olsa o agzım tatlanacak onun dısında porsiyonlarım cok degil 2 öğüm yiyorum aralarda meyve öyle gün bitiyor

ne yapalım artık dayancaz..1 ay sonra da hissederiz artık demi yaa hissedelim artık ama çokk istiyorum ben hissetmeyi..

Bendee cok istiyorum en azından icimiz rahatlaarr hareketlerini hissedincede böyle hep icimde acaba mılar var :) arada birseyler hissediyorum ama bebek mi agrı mı onu iste bilmiyorum :)

bende tatlıyla hamurişine sardım muhakkak balda olsa o agzım tatlanacak onun dısında porsiyonlarım cok degil 2 öğüm yiyorum aralarda meyve öyle gün bitiyor

ablam delı gıbı tatlı yıyordu bu mıdpoınt ın soslu etlerı falan hergun nerdeyse bırde tatlı bulamazsa bal tereyag ekmeklerı kızartıp annem hep mutfakda basıyordu onu napıyorsun dıe doktoru yasaklamısdı tatlıyı

Back