2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bende 950 km yol gidicem.. dönüş uçakla.. dura dinlene gideriz heralde pek korkmuyorum açıkçası

bayram tatili için idari izin verildi kızlar 9 günlük tatil hayal gibi kesiiiin bi gün beni de çağırcaklar yahu hamileler için yok mudur bişicik, gece nöbeti verilemez onu biliyorum ama sanırım el mahkum gelicem

ayyy dogruya canım neyse aksam artık kuzucum masanın altında tabure gıbı ayagını uzatabılecegın bır sey varmı cöp kovası falan da olur

allaha sukur bıraz hafıfledı canım ınsallah gecer sabah cok fenaydı dogrulamıyordum

Aynen ben kilo alsam da annem hiç almamışsın der:) 2 hafta yokum bayramda 1 hafta annemde 1 hafta kv demde kalcaz bakalım..Kayınvalidemlere yeni söylcem hamile olduğumu..
Neee yenimi ayy nasıl tuttun kndini benim yan tarafıma yeni tasınan komşumla çok sık gittiğim süper marketin kasiyerine kadr herkes bilio:):):):)

sendede mı astım var benımde hapsurmalar kasıntılar basladı napcam bılmıyorum rinitim azarsa yandım zaten nefes zor alıyorum aksam eve gıdıyım bende alıcam ılık bır dus

canım bende pazartesı salı calısıcam carsamba tam gun yapıldı o kadarcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…