bulantı mı tatlım yaa?Tatlimmm gitmedimmm ama.bugun kesinn gidecemmm cok fenayimmmm cok
Sende baya bekledin kuzum ya bide @emelingo40 bya beklediniz inşallah öğrenin sizdeehadı bakalım ogrenırde gelırsın ınsallah benımkı bayram sonrasına kaldı randevum tam bayrama denk geldıgı ıcıngoremıcem bıdıgımı 1 hafta daha beklemek zorunda kalıcam
Yok bulanti degil sadeceee kusma da varrrbulantı mı tatlım yaa?
bendeeeeee bekleyenlerdenimmmm...daha hicbirsey demedi doktorum kucuk gorunkuyor falan dedi..ama kizimda bu haftalardaaa coktan ogrenmistimmm beni deli etmeye mi calisiyor bu doktor
ayyy dogruya canım neyse aksam artık kuzucum masanın altında tabure gıbı ayagını uzatabılecegın bır sey varmı cöp kovası falan da olur
Gel.birlilte aglayalimmmbenim doktorda söylemiyor cinsiyeti.. minikmiş daha
ben ben ben daha 1 ekimmmmm
Neee yenimi ayy nasıl tuttun kndini benim yan tarafıma yeni tasınan komşumla çok sık gittiğim süper marketin kasiyerine kadr herkes bilio:):):):)Aynen ben kilo alsam da annem hiç almamışsın der:) 2 hafta yokum bayramda 1 hafta annemde 1 hafta kv demde kalcaz bakalım..Kayınvalidemlere yeni söylcem hamile olduğumu..
ayy canım kıyamam bilirim ben başlarda çok çektim Allaha şükür azaldı benim, inşallah senin de geçer bir an önceYok bulanti degil sadeceee kusma da varrr
kuzum bende pazar gün öyleydim kasık ağrısıyla uyandım kızlar dedi ılık bir duş al saolsunlar çok iyi geldi bu sabah yine girdim benim alerji başladı burun tıkanması hapşırık ardı ardına girip rahatlim dedim çıkasım gelmedi
ayy canım pekı ılk gebelıgınde de mı boyle olmustu kara gozlu fıstık kızın zorlamısmıydı senı?Yok bulanti degil sadeceee kusma da varrr
artık dogunca soylerbenim doktorda söylemiyor cinsiyeti.. minikmiş daha
canım bende pazartesı salı calısıcam carsamba tam gun yapıldı o kadarcıkbayram tatili için idari izin verildi kızlar 9 günlük tatil hayal gibikesiiiin bi gün beni de çağırcaklar yahu hamileler için yok mudur bişicik, gece nöbeti verilemez onu biliyorum ama sanırım el mahkum gelicem
Aslında söylemesi gerekiyor canım kesin bellidir yanibenim doktorda söylemiyor cinsiyeti.. minikmiş daha
bak yaa sende kasıyere nıye soyluyorsun canımNeee yenimi ayy nasıl tuttun kndini benim yan tarafıma yeni tasınan komşumla çok sık gittiğim süper marketin kasiyerine kadr herkes bilio:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?