• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bende 2 gündür işten eve gidince ekmeğe salça sürüp yiyorum annemin yaptığı yemeklik salçayı :KK48:

off balık benim de korkulu rüyam oldu ya :KK43: doktorum omega 3 verdi onu kullanıyorum ama tazede yemen lazım dedi, ama öyle bi parça alıp bırakman bi işe yaramaz yedi mi en az 250 gr yemen lazım balık et filan dedi :KK43:
Off bir parçayı zorla yiyorum..Azcık alsın bebekler gıdasından yeter:)

bende 2 gündür işten eve gidince ekmeğe salça sürüp yiyorum annemin yaptığı yemeklik salçayı :KK48:

off balık benim de korkulu rüyam oldu ya :KK43: doktorum omega 3 verdi onu kullanıyorum ama tazede yemen lazım dedi, ama öyle bi parça alıp bırakman bi işe yaramaz yedi mi en az 250 gr yemen lazım balık et filan dedi :KK43:
afıyet bal seker olsun canım benım hazır olsaydı hemen ama katkı maddesı dıyecektım ama mıs gıbı anne elınden cıkmıs:):) aynen canım bol bol tuketmemız lazımmıs ama bende yıyemıyorum hava sıcak ya bıde :(

:KK57::KK57: ama ben 45 ile hamile kaldım napim banane banane tamm hadi 57 falan olsun :KK70: üniv.de en son 57 ile kiloydum herkes şokkkk ama sonuç evlenirken 43 düm :KK70:
Ay sende çok zayıfsın ki yaa...Ben 52 ile hamile kaldım şuan 50-51 arasında gidip geliyorum..

:KK57::KK57: ama ben 45 ile hamile kaldım napim banane banane tamm hadi 57 falan olsun :KK70: üniv.de en son 57 ile kiloydum herkes şokkkk ama sonuç evlenirken 43 düm :KK70:

yaa 250 gr mı bende 25 gr bile yok napcas biz nasıl beslencek bu yaramazlar bilmiyorum yani ceviz desen öğğğğ görmek istemiyorum peynire yeni yeni başladım bi nesquikli süt :KK43:
ay ben gibi birini görünce ağlayasım geliyo :KK70::KK70: bende 47 ile evlendim kuşum 48 ile hamile kaldım 4 kilo verdim en son gittiğimde de 800 gr almışım 44.9 dum en son :KK70: amaaaa doktorum aşırının aşırısı mutlu kilomdan, çok iyi diyince ben aynen böyle :KK57: dedim bir tek siz memnunsunuz zaten :KK70: ayrıca bende çoğunlukla nesquikli süt içebiliyorum yumurta yok, peynir az, balık yok :KK43:
Günayydınnn fıstık sultanlar bugğn kontrolüm var tosbiğimi görcem cinsiyetmzde netleşck inşallah güZel haberlerle dönerim dua edin teyzoşcuklar❤️❤️❤️
ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :KK15:

ofısdeyım canım ofısde olmasam gırerdım evet ılıksu ıyı gelıyor bırseyler hazırladım zar zor yemeye calısıyorum
ayyy dogruya canım neyse aksam artık kuzucum masanın altında tabure gıbı ayagını uzatabılecegın bır sey varmı cöp kovası falan da olur

afıyet bal seker olsun canım benım hazır olsaydı hemen ama katkı maddesı dıyecektım ama mıs gıbı anne elınden cıkmıs:):) aynen canım bol bol tuketmemız lazımmıs ama bende yıyemıyorum hava sıcak ya bıde :KK43:
yok yok bizde hazır salça tüketilmiyo kuzum organik :KK48: hatta dünde kendi çapımda azcık baharat karıştırdım içine iyi oldu, yiyebildiğim şeyler benim için çok kıymetli zira accıklar :KK70:

ofısdeyım canım ofısde olmasam gırerdım evet ılıksu ıyı gelıyor bırseyler hazırladım zar zor yemeye calısıyorum
kuzum bende pazar gün öyleydim kasık ağrısıyla uyandım kızlar dedi ılık bir duş al saolsunlar çok iyi geldi bu sabah yine girdim benim alerji başladı burun tıkanması hapşırık ardı ardına girip rahatlim dedim çıkasım gelmedi :D

Günayydınnn fıstık sultanlar bugğn kontrolüm var tosbiğimi görcem cinsiyetmzde netleşck inşallah güZel haberlerle dönerim dua edin teyzoşcuklar❤️❤️❤️
kuuşmmm güzel haberlerini bekliyoruz miniği gör teyzoşlardan selam söyle

Günaydın,yalnız olmadığımı bilmek ne güzelmiş :) Ben de salçalı yemek yiyemiyorum. Yapamaz da oldum kokusu rahatsiz ediyor.çorba ,pilav ,makarna ,salata arasında dönüşümlü menu hazırlıyorum. Şükür eşim sorun etmiyor:KK200:

ay ben gibi birini görünce ağlayasım geliyo :KK70::KK70: bende 47 ile evlendim kuşum 48 ile hamile kaldım 4 kilo verdim en son gittiğimde de 800 gr almışım 44.9 dum en son :KK70: amaaaa doktorum aşırının aşırısı mutlu kilomdan, çok iyi diyince ben aynen böyle :KK57: dedim bir tek siz memnunsunuz zaten :KK70: ayrıca bende çoğunlukla nesquikli süt içebiliyorum yumurta yok, peynir az, balık yok :KK43:

ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :KK15:
offf yaa dimi sen kendinden memnun oluyosun ama çevre nasıl bir çevreyse kilo alsan aaaa nasıl aldın bukadar kiloyu versen anammm çok çirkin olmuşsun bizzat yaşadım yani :D tabii düğün stresiye 43 e düştüm sonra aldım derken hoopp hamile 45 ile bakalım ilerleyen zaman ne gösterecek son aylarda alcas başımızı gitces bide benim kusmam hiç olmadı ondan vermedim hiç

aman diyene bak çok fark yok aramızda canımcım ben şuanda 46.400 geliyorum :KK70:
olmaz mı canım 5 kilo var işte daha ne olsun:) Ama kilo almak da istiyorum açıkcası..Şimdi bayramda annem kızacak yine bu çocuk nasıl beslensin hiç birşey yemezsen diye.Oyy çok gıcık bir durum yav:(

Back