• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ayy bende pazartesi salı çalışcam çarşambada yarım gün olur heralde üff ya bu sözleşmeli çalışanlara yazık ya :KK43:
9 gün tatil kesinleşti mi yaa ona göre biz de yola çıkacaktık cumartesi sabah..Benim tuzum kuru tabi devlette olunca:) neyse ki sende kendi memleketindesin cnm..

B

bendeeeeee bekleyenlerdenimmmm...daha hicbirsey demedi doktorum kucuk gorunkuyor falan dedi..ama kizimda bu haftalardaaa coktan ogrenmistimmm beni deli etmeye mi calisiyor bu doktor:KK20:

ben de bu cumaya kacamak bi randevu aldım yedek doktoruma, diger doktorum soylemedi thmin bile. Gerci ihtimal olarak duymak istemezdim sonra bekle dur acaba acaba diye. İnsallah bebisim gosterir, insallah doktor da inatcı cıkmaz da %100 ogrenirim catlıcam artk :110: Normalde randevum taaaa 1 ekimde.

karşı masamda oturan mesai arkadaşım dahi bilmiyor benim..Ağzım çok sıkıdır dermişim:KK70:aslında ilkinde herkes duymuştu rapor almıştım mecburen tüm kurum duydu ben çok rahatsız olmuştum..daha 7 haftalıkken ay hamileliğin rahat geçiyo falan filan diye laf ettiler 9.haftada kaybettim bebeğimi çok zor olmuştu bana.o yüzden demicem dedim ve yaptım da yani:)
ayyy canım benım yaa cok uzuldum Allah sabrını versın kuzum benım sımdı karnındakı mucızeye odaklan dusunme eskıyı bosver:)

Bende cinsoyeti ogrenince aramiycammmm bayramda sadexe ararsam bir gun olsun arayip demediler nasilsin bebek.nasil hasta oldugumu esim defalarca soylediiii..ilk dogumumda yardimxi olmadi annem olmadigi haldeeee biraksana yaa kaynana degilmi hocbir beklentim yok turkiyeye gidersem evimde kalmayacam.zaten yuzlerini de gormem:KK62:

valla benım annem yenı vefat ettıgı ıcın herseyıme allah razı olsun kayınvalıdem kosuyor annem vefat ettıkden sonra daha bır ustume tıtrer oldu oyuzden ben bırsey dıyemıcem ben gorumceden cekıyorum malesef bır hayırlı olsun bıle demedı kıskanıyor dıyor kayınvalıdemle kayınpederım ınsan yegenını kıskanır mı ya valla kayınvalıdem bana karsı cok ıyı doktor muaynelerıme bıle benle kosuyor kadın canım bırsey ıstıyor bırsey aserıyorum hemen yapabılırse hemen yapar yapamazsa ertesı gunu sans herhalde benımkı esımle sevgılıykende hep cok severdı benı

ben de bu cumaya kacamak bi randevu aldım yedek doktoruma, diger doktorum soylemedi thmin bile. Gerci ihtimal olarak duymak istemezdim sonra bekle dur acaba acaba diye. İnsallah bebisim gosterir, insallah doktor da inatcı cıkmaz da %100 ogrenirim catlıcam artk :110: Normalde randevum taaaa 1 ekimde.
benımde 3 ekımde mecburen beklıyıcem

Bende cinsoyeti ogrenince aramiycammmm bayramda sadexe ararsam bir gun olsun arayip demediler nasilsin bebek.nasil hasta oldugumu esim defalarca soylediiii..ilk dogumumda yardimxi olmadi annem olmadigi haldeeee biraksana yaa kaynana degilmi hocbir beklentim yok turkiyeye gidersem evimde kalmayacam.zaten yuzlerini de gormem:KK62:
yaaa bu kayınvaldelerın hepsımı aynı yaa hıc kımsede demıyorkı benım hıc bır sorunum yok melek gıbıdır annem gıbıdıe dıye :( nıye oyle yapıyorlar:(

kızlar 15 kasın bızım evlılık yıl donumumuz nasıl bır suprız yapsam esıme karar veremedım bır turlu

bost: 42639686 .!.:
aminnn canım herkese hayırlı saglıklı gebelıkler kolay kolay dogumlar olsun inşallah sende sağlıcakla alırsın yavrunu kucagına kız mı erkek mı tatlım? ne hazırlık yaptın ısım ne koyacaksın oooo cok soru var bızde:):)
İnşallah canım.kız ismini selen koyduk, bu arada koydugunuz isimleri kesin karar vermeden herkese söylemeyin çünkü çevreden herkes anneler babalar birşey söylüyor, bizim bu 10.koydugumuz isim:psürekli biri birşey söyledi değişti.herkese beğendirmek zor insanın psikolojisi bozuluyor en güzeli eşinle koymak.Tüm hazırlıklar tamam yatağı, dolabı, kıyafetleri.hastaneye gidecekler valizler benim eşyayalarım.hersey hazır sadece meleğimi bekliyoruz suan:KK37:

ayyy canım benım yaa cok uzuldum Allah sabrını versın kuzum benım sımdı karnındakı mucızeye odaklan dusunme eskıyı bosver:)
öyle yapıyorum tatlım zaten..8 ay bekledim kuzumu Rabbim bunu bize bağışlasın İnşallah..Vardır onda da bir hayır.Çok şükür tekrardan nasip etti Rabbim..millet laf söz etmeye başlamıştı artık kimseyle görüşmek istemez olmuştum..oyy Allahım çok şükür Rabbimmmmmm..

hadı ınsallah ogrenıp gelırısn canım yaa ınsn hayallerını bıle ona gore yapacak sonucta

9 gün tatil kesinleşti mi yaa ona göre biz de yola çıkacaktık cumartesi sabah..Benim tuzum kuru tabi devlette olunca:) neyse ki sende kendi memleketindesin cnm..

ben bu tatıl ısınden bırsey anlamadım canım gumruk kapalı olursa anca bız calısmıyoruz bakalım

valla benım annem yenı vefat ettıgı ıcın herseyıme allah razı olsun kayınvalıdem kosuyor annem vefat ettıkden sonra daha bır ustume tıtrer oldu oyuzden ben bırsey dıyemıcem ben gorumceden cekıyorum malesef bır hayırlı olsun bıle demedı kıskanıyor dıyor kayınvalıdemle kayınpederım ınsan yegenını kıskanır mı ya valla kayınvalıdem bana karsı cok ıyı doktor muaynelerıme bıle benle kosuyor kadın canım bırsey ıstıyor bırsey aserıyorum hemen yapabılırse hemen yapar yapamazsa ertesı gunu sans herhalde benımkı esımle sevgılıykende hep cok severdı benı
ayyy ne guzel canım benım Allah yuzune bakmıs o zaman. Allah rahmet eylesin canım annende nurlar içinde yatsın

Back