• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bayram tatili için idari izin verildi kızlar 9 günlük tatil hayal gibi :KK43: kesiiiin bi gün beni de çağırcaklar yahu hamileler için yok mudur bişicik, gece nöbeti verilemez onu biliyorum ama sanırım el mahkum gelicem:KK11:

evet çok şükür verildi.. vermeselerde idari izin alacaktım ben zaten de:) şimdi kimseye gebe kalmamış oldum:) sen hangi kurumdasın canım, devlettesin heralde?

evet çok şükür verildi.. vermeselerde idari izin alacaktım ben zaten de:) şimdi kimseye gebe kalmamış oldum:) sen hangi kurumdasın canım, devlettesin heralde?
evet canım içişlerine bağlıyım kaymakamlık hukuk işlerinde, sen hangi kurumdasın?

ayy canım pekı ılk gebelıgınde de mı boyle olmustu kara gozlu fıstık kızın zorlamısmıydı senı?
Yookkk tatlimmmm.yaaa.hamileligim.boyuncaaa 2 kere ya kustum ya kusmadimmmmmm...cok rahattim hamile oldugumu karnim.sistikten sonra anladimmm..:KK43:

Ayy bende pazartesi salı çalışcam çarşambada yarım gün olur heralde üff ya bu sözleşmeli çalışanlara yazık ya :(

aaaa kızmayacak mı canım sana benımkı olsa kızar kesın
Yok ya kızamaz öyle bir hakkı yok:) benim bir düşüğüm vardı önceden o zman arayıp bir geçmiş olsun bile demedi hala çok zoruma gidiyor.Bende kendi kendime söz vermiştim söylemicem diye o yüzden söylemedim ohh iyi yaptım:)

Söylemez benim eşim yaa..Şimdi gidince de ben söylcem yoksa yine söylemez.O konuda çok iyidir sağolsun:)
Vallahi canimmm iyi dayaonmissinizzz..ben bildigimin gecesi kardeslerimi aradimmm..ertesi gun kaynanamlari...dogumaa gideceksin daha haberleri olacak:KK70::KK70::KK70:

Yok ya kızamaz öyle bir hakkı yok:) benim bir düşüğüm vardı önceden o zman arayıp bir geçmiş olsun bile demedi hala çok zoruma gidiyor.Bende kendi kendime söz vermiştim söylemicem diye o yüzden söylemedim ohh iyi yaptım:)
ohhh cok da ıyı yapmıssın o zaman canım:):)

Vallahi canimmm iyi dayaonmissinizzz..ben bildigimin gecesi kardeslerimi aradimmm..ertesi gun kaynanamlari...dogumaa gideceksin daha haberleri olacak:KK70::KK70::KK70:
Aslında o da fena fikir değildi yanlarına gitmesem arayıp torununuz oldu dermişim:KK9:zaten pek telefon görüşmesi de yapmıyoruz eşim konuşur sadece uzaktalar bilmeseler de olur..Annemler biliyor ama çünkü onlarda öğrendim annem almıştı testi :)

Neee yenimi ayy nasıl tuttun kndini benim yan tarafıma yeni tasınan komşumla çok sık gittiğim süper marketin kasiyerine kadr herkes bilio:):):):)
karşı masamda oturan mesai arkadaşım dahi bilmiyor benim..Ağzım çok sıkıdır dermişim:KK70:aslında ilkinde herkes duymuştu rapor almıştım mecburen tüm kurum duydu ben çok rahatsız olmuştum..daha 7 haftalıkken ay hamileliğin rahat geçiyo falan filan diye laf ettiler 9.haftada kaybettim bebeğimi çok zor olmuştu bana.o yüzden demicem dedim ve yaptım da yani:)

Aslında o da fena fikir değildi yanlarına gitmesem arayıp torununuz oldu dermişim:KK9:zaten pek telefon görüşmesi de yapmıyoruz eşim konuşur sadece uzaktalar bilmeseler de olur..Annemler biliyor ama çünkü onlarda öğrendim annem almıştı testi :)
ayyy anne gıbı yar varmı yaa :):)

Bende cinsoyeti ogrenince aramiycammmm bayramda sadexe ararsam bir gun olsun arayip demediler nasilsin bebek.nasil hasta oldugumu esim defalarca soylediiii..ilk dogumumda yardimxi olmadi annem olmadigi haldeeee biraksana yaa kaynana degilmi hocbir beklentim yok turkiyeye gidersem evimde kalmayacam.zaten yuzlerini de gormem:KK62:

Back