2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ıyı barı canım bır se esın sorun etseydı asıl sıkıntıyı o zaman yasardın muhtemelen

Aynı biz de de durum böyle çok şükür ki sorun etmiyolar

olmaz mı canım 5 kilo var işte daha ne olsun:) Ama kilo almak da istiyorum açıkcası..Şimdi bayramda annem kızacak yine bu çocuk nasıl beslensin hiç birşey yemezsen diye.Oyy çok gıcık bir durum yav
anneler hep aynı yaa:):)

anneler hep aynı yaa:):)
Aynen ben kilo alsam da annem hiç almamışsın der:) 2 hafta yokum bayramda 1 hafta annemde 1 hafta kv demde kalcaz bakalım..Kayınvalidemlere yeni söylcem hamile olduğumu..

kızlar ya bu arada yolculuk yapılabilir mi sorusunu soran oldu mu doktora..Ben sormayı unuttum da

70'le hamile kalıp 65'e düşmüştüm şuan 66yım
eee canım valla bende dıyecektım hıc gostermıyorsun dıye zaten bır seyın yokmus yanı nolur yapmasın hepınız taş gıbısınız bızım gıbı hamıle mı olur arkadaslar hamıle dedıgın kılo alır basını gıder bakımsız olur falan :):)

Aynen ben kilo alsam da annem hiç almamışsın der:) 2 hafta yokum bayramda 1 hafta annemde 1 hafta kv demde kalcaz bakalım..Kayınvalidemlere yeni söylcem hamile olduğumu..
maşallah kocana yaa benimkinin ağzında hiç bir şey durmadı bu konuşarda

ayneeennn öyle zaten ya ben bile kendimi 50 kilodan sonra merak ediyorum nasıl bişi olcam diye
kızlar ya bu arada yolculuk yapılabilir mi sorusunu soran oldu mu doktora..Ben sormayı unuttum da
ben sormamıştım ama doktorum kendi söyledi canım seyahat edebilirsin sıkıntı yok o konuda dedi

yaa 250 gr mı bende 25 gr bile yok napcas biz nasıl beslencek bu yaramazlar bilmiyorum yani ceviz desen öğğğğ görmek istemiyorum peynire yeni yeni başladım bi nesquikli süt

laktozsuz sut ıcıyorum ben canım kalsıyum alıyorum delı gıbı ama gel gor dıslerı ıste yıne sorun cıkıyor bendede et yememe olayı var cok tuketemıyorum tıksıntı geldı

kuşum bende 10 saat yolculuk yapcam dönüş uçakla olacak ama gidiş facia bende daha soramadım bu hafta cumartesi gidesim var sırf sormak için ama samsunda da randevu aldım bi doktordan kararsızım gidip gitmemekle

aaaa kızmayacak mı canım sana benımkı olsa kızar kesın

canım ben sordum eger rısklı degılse yapabılırsın tabı sık sık mola verıp yuruyeceksın belıne yastık falan bıde suyunu ıhmal etme tatlım

Günayydınnn fıstık sultanlar bugğn kontrolüm var tosbiğimi görcem cinsiyetmzde netleşck inşallah güZel haberlerle dönerim dua edin teyzoşcuklar

hadı bakalım ogrenırde gelırsın ınsallah benımkı bayram sonrasına kaldı randevum tam bayrama denk geldıgı ıcın goremıcem bıdıgımı 1 hafta daha beklemek zorunda kalıcam

Biz Karadeniz turuna yazilmistik erken rezervasyonlu. Hamile olduğumu öğrendiğimizde doktor izin vermedi.uzun yorucu yolculuklar tehlikeli dedi.kendi aracinizla sık mola verebileceginiz seyahatler tercih etmemizi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…