• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın kızlar..Ay ne şanstır bizimki battaniye 15 liraya düşmüş ya..

ben akşam baktım vardı ama almadım salak gibi:KK43: şimdi bitmiş hepsi..
keşke alsaydın bende sepete attım fillisiyle diğer animals battaniyedn alıyım dedim stok yok diye olmadı. zıbın aldım artık 3 lü napım :KK12: sinir oldum akşam akşam

Gunaydin kizlar herkez haftaya a101e bakin neler geliyo biz kuvet kova masrafa biberon biberon fircasi sivi gecirmez alez patik ve emzirme sudyenini goze kestirdik :KK48:

Eklentiler

• A101-22-Ekim-Aktüel-2015-Bebek-Ürünleri-Kataloğu.jpg
    A101-22-Ekim-Aktüel-2015-Bebek-Ürünleri-Kataloğu.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...
ay çok tatlııı maşallah canım :)
günaydın kızlar..Ay ne şanstır bizimki battaniye 15 liraya düşmüş ya..

aynen kuzum ya bi tane daha alıyım dedim ama kapış kapış bitmiş :KK43: :KK61:
kızlar siz diyince siteye girdim baktım dün sepetime atmıştım hala duruyo ikisi toplam 29,99 TL olmuş :KK48: ay şansın bu kadarı alim hemen :KK48:
yanlış bilgi :( güncellememi istedi bu seferde stokta yok dedi ühüüü :( ulen ne ara haberi oluyo bu kadınlarında alıyo yahu anlamadım gitti bana msjda gelmedi normalde geliyo indirim msjları

Gunaydin kizlar herkez haftaya a101e bakin neler geliyo biz kuvet kova masrafa biberon biberon fircasi sivi gecirmez alez patik ve emzirme sudyenini goze kestirdik :KK48:
evet emzirme sütyeni falan iyiymiş bende alayım bari....heryer A101 nede olsa...

kızlar siz diyince siteye girdim baktım dün sepetime atmıştım hala duruyo ikisi toplam 29,99 TL olmuş :KK48: ay şansın bu kadarı alim hemen :KK48:
sepette duryo ama stok yok diyo inşallah öyle olmaz kuzum

Kızlar english home da 12.50 ye düşmüş pamuklu falan dıo güzeldir eminim demi...

yanlış bilgi :KK43: güncellememi istedi bu seferde stokta yok dedi ühüüü :KK43: ulen ne ara haberi oluyo bu kadınlarında alıyo yahu anlamadım gitti bana msjda gelmedi normalde geliyo indirim msjları
nasip canım napalım:(

Back