• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar benim mesai bitti biz annaneye qidioruz ohh annem döktürmüştür şimdi yarın qörüşürüz öptüm sizi :KK200::KK68:

:KK43:(( afiyet olsun iyi akşamlar ben hastayım bi çorba yapacak annem bilem yok gidin siz gidin

gel kusum ben yaparım sana corba benımde yanımda kımse yok valla kımsede sunu sever eder dıye nazlamıyor valla bır annem varmıs oda gıdınce bole kala kaldım

Ben iyim sukur canım dün kontorolumuz vardı bebekte gayet iyiymiş onu iyi görünce tüm yasadikladiklarimi unutuyurum bende doğuma kadar kustum evet berbat bişey ama allhin izniyle kucana aldinmi unutacak sin herseyi bunda hiç ne bulantı ne kusma olmadı ama benimde derdim bir ayrıydi biliyorsunuz allh buyuk yolu yaraladık insalhh:nazar::nazar:
Gec oldu tatlimm kusura bakmaaa...cok yogundum bugun giremedimm buralara...allah hayirlisiyla.kucagina almayi nasip etsin cok zor gunler gecirdin bebesini saglikli kucagina alirsun insallah aklimdasin inanki:KK52::nazar:

Günaydın kızlarrr. Dün kontrole gittim. Detaylı ultrason yaptı. Çok şükür herşey yolunda.
Veee Son fotomuzzzzz...

Eklentiler

• DSC_1505.JPG
    DSC_1505.JPG
    53,8 KB · Görüntüleme: 62
Back