• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bende aldımmmm...Ayy çok güzel ben de çok mutlu olsum ilk eşyası olcak oğlumun güle güle sağlıkla kullanmayı nasip eder Allahım İnşallah..
ayyyy takımm olduk butunn topikkk ne guzel bi buluşma ayarlayalım bebişlerimiz olunca takım battaniyelerimizleeeee ohhh diğer ay anneleri çatlasınnn yaşasınn :KK11:mart anneleriiii :KK9:

Maşallah canım çok tatlı :KK9:

oyyy oyyy yerım o oglusları ben masallah :nazar::nazar::KK200::KK200::KK46::KK46:

Amanda ne qüzel olmuş qöbüş :)

teşekkür ederiz kızlar :KK15:

yaaaa begenmedın mı canım sen?? ben aldım ama:KK43::KK43:
yok canım beğenmemek değil beğendim tabi ki benim demek istediğim beklediğim gibi materyalde değilmiş diyorum hani ouf puf battaniyeleri var ya o mağazanın öyle sanmıştım nette görünce, çok güzeller ama indirim olacak dedi ya kadın bekleyim dedim zaten orda mavi bulutlu yoktu gelecek daha dedi ondan için rahat etsin kuzum bebişinde güle güle kullansın inşallah :KK68:

o kadar çikolata yiyorum akşamları oynasın diye yokkk eşim de diyor çocugu işe götürüyosun çalıştıryosun yoruluyo kıpırdamıyo :KK70:
:KK70:öyle mi acaba gerçekten..Yok kız yok tembel bizimkiler galiba ancak yatıyorlar rahat yerleri :KK9:

teşekkür ederiz kızlar :KK15:

yok canım beğenmemek değil beğendim tabi ki benim demek istediğim beklediğim gibi materyalde değilmiş diyorum hani ouf puf battaniyeleri var ya o mağazanın öyle sanmıştım nette görünce, çok güzeller ama indirim olacak dedi ya kadın bekleyim dedim zaten orda mavi bulutlu yoktu gelecek daha dedi ondan için rahat etsin kuzum bebişinde güle güle kullansın inşallah :KK68:
heee tamam o zaman canım olmadı bı de senın dedıgın gıbı puf puf alırız:):) bol bol battanıye lazımmıs ılk zamanlar mart sonu olacak ya bır de

Yandan yandan ;)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    73,5 KB · Görüntüleme: 80
ayyyy masallah canımmm sana yerım ben onlarım yerımm:):):) valla ıkız olmasına ragmen bızden cok ılerde degılsın:)
sağol canım benim :KK15: ay evet bugün mağazadaki kadında ikiz ve 20.hafta olduğunu duyunca ooo çok iyi ikiz olmasına rağmen çok büyümemiş göbeğiniz zayıfsınız filan dedi :)
heee tamam o zaman canım olmadı bı de senın dedıgın gıbı puf puf alırız:):) bol bol battanıye lazımmıs ılk zamanlar mart sonu olacak ya bır de
aynen öyle diyolar canım :) babaannemiz başladı bile battaniye örmeye :)

Back