• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Bu da benim koca göbüş

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 60
vallahi ben 6 kilo almıstım hastanede zayıfladım simdi telafi ediyorum :KK70::KK70: ikinci bebekte hep cok cıkarmıs birde benim avantajım boy o yüzden kiloyu hemen göstermiyorum
evet hem boy hem ilk olması avantaj. Artık sonlara doğru ne olacağım bilmem :KK70:

oh oh göbişlere gel bende otururken çektim şimdi size yollucam bekleyin :)

bende vuruldum canım sabah dokuzda 2 tüp kan aldılar bi de, çok şükür sadece hani oraya iğne girdiğine dair ufak bi his var şimdilik ağrı filan yok

kızlar gittim öğle arası baktım sadece mavi bulutlu yoktu şansıma dokusuna bakmış oldum ama beklediğim gibi değilmiş dokusu ben daha puf puf bekliyodum, kalın pamuklu ordaki kadın ev için değil zaten dışarısı için daha uygun dedi, ikiz olduğumu öğrenince bence siz indirimleri takip edin hepsinden çifter çifter dedi :KK48: ama o gün çok erken gelin kalmıyo bişi dedi, bir hafta on güne kadar indirim olcakmış bebiş ürünlerinde sizinde bilginiz olsun
yaaaa begenmedın mı canım sen?? ben aldım ama:(:(

Çok sevindim kızlar rabbim daha çok iilik versin inşallah. Bnde iiym çok şükür.
Bu arada kızlar ben gayet net hissediyorum bebeğimi. Siz hissediyormusunuz acaba

saol canım benım yaaaa ılk defa bır sey aldım cok da mutluyum:):)
bende aldımmmm...Ayy çok güzel ben de çok mutlu olsum ilk eşyası olcak oğlumun güle güle sağlıkla kullanmayı nasip eder Allahım İnşallah..

Selam canlar... Pek giremedim foruma. İnşallah herkes iidir. E Ekyzdn03 @denizmisra nasılsınz atlattınz inşallah rahatsızlığınızı.
Bugün bnm için çok önmli çüüüünnkküüü meleğimi görmeye gideceğim bugün. :) saat 3 buçukta randevum var.
hadı hayırlı haberlerle gel ınsallah canım bıze de yazmayı unutma merak ederız:):)

Merhaba ben 16 haftalık gebeyim 14 haftada kıza benzetti Pazartesi gittiğimde ise bi cikinti var dedi siz hic böle seler yasadinizmi hatda çıkıntıyı onla göstermiş resim nasıl atabilirim tahminde bulunursunuz
canım foto paylassan aslında yorum yapabılen arkadaslarımız var gercı okul acılınca cok gıremıyorlar ama sen genede bır yukle ıstersen

Back