Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne qüzel Minnak çıkmış :)Kızlar göbüşleri görünce rahatladım. :)) herkes bnm gibiymis
Bu da biiiiizzzz........
Kızlar göbüşleri görünce rahatladım. :)) herkes bnm gibiymis
Bu da biiiiizzzz........
Ay benim kızımda beni pek tınlamıo cok nadir hissediorum ben ama yok yani![]()
ne bileyim bizimkiler niye böyle çıktı anlamadım..Ben de doğduktan sonra ağlayınca tınlamıyom falan dicem hıhh![]()
kime çekmişşşş acabaaaaaaaaaaaaaaaaBenim kızımdan da tık yok ultrasonda da hep uyuyo bücürmrvcece
Oyy kıyamamki canım kuzumaa Annesi kurban
kime çekmişşşş acabaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
can feda onlara tabiki ama ne var azıcık heyecanlandırsalar biziiiOyy kıyamamki canım kuzumaa Annesi kurban![]()
Toparlak olacaz karda yuvarlanacaz herhalde :))) Olsun yavrum ii olsun da alayım gelsin o kilolarMasallaah sizee
bundan sonrası önemli bakalım ne olucaz![]()
Toparlak olacaz karda yuvarlanacaz herhalde :))) Olsun yavrum ii olsun da alayım gelsin o kilolar
Aldım canım eee git sende aile hekimliği ne canımhmm aldın yani raporubana da öyle dedi ebe kalp atışına bakarız diye aynı zamanda..Doktor randevuma çok var daha 1 ay kadar
![]()
Nazlı olcaklar demekki bıdıklar teyzesican feda onlara tabiki ama ne var azıcık heyecanlandırsalar biziii![]()
Kızlar göbüşleri görünce rahatladım. :)) herkes bnm gibiymis
Bu da biiiiizzzz........
ben hıc rahatlamadım kusum ben cok sıskoyum sanırım
Olsun canlarımıza yarasın o kilolar. Amaann doğumdan sonra veririz ne olcak :)ben hıc rahatlamadım kusum ben cok sıskoyum sanırım
Sanırım ben bıraz fazla siskinim bu sabah ama kilom düşük göbek büyük nasıl is