• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

image.jpg

Selam canlar... Pek giremedim foruma. İnşallah herkes iidir. E Ekyzdn03 denizmisra denizmisra nasılsınz atlattınz inşallah rahatsızlığınızı.
Bugün bnm için çok önmli çüüüünnkküüü meleğimi görmeye gideceğim bugün. :) saat 3 buçukta randevum var.
hadi bakalım güzel haberlerle gel....

Merhaba ben 16 haftalık gebeyim 14 haftada kıza benzetti Pazartesi gittiğimde ise bi cikinti var dedi siz hic böle seler yasadinizmi hatda çıkıntıyı onla göstermiş resim nasıl atabilirim tahminde bulunursunuz
merhaba canım..dosya yükle deyip yükleyebilirsin resmi..hayırlısı olsun :)

Ben de öğle yemeğimi bile yedim, üstüne tatlımı yedim söylemesi ayıp.. Başlarda ne güzel yemiyordum tatlı ama yeniden yemeye başladım :110:

Merhaba ben 16 haftalık gebeyim 14 haftada kıza benzetti Pazartesi gittiğimde ise bi cikinti var dedi siz hic böle seler yasadinizmi hatda çıkıntıyı onla göstermiş resim nasıl atabilirim tahminde bulunursunuz
Hoş geldin canım banada 14.hafta kız dedi ama bi çıkıntı var dedi sonra yine gittim başka doktora oda kız dedi başka bi doktora daha qit için rahat etsin...

Selam canlar... Pek giremedim foruma. İnşallah herkes iidir. E Ekyzdn03 denizmisra denizmisra nasılsınz atlattınz inşallah rahatsızlığınızı.
Bugün bnm için çok önmli çüüüünnkküüü meleğimi görmeye gideceğim bugün. :) saat 3 buçukta randevum var.

Cok sükür canım ben cuma günü cıktım hastaneden su an iyiyim. Ayy cok heyecanlı benim taaa 7sine kadar görüş iznim yok :KK70:hayırlı haberlerle gel insallaah

oh oh göbişlere gel bende otururken çektim şimdi size yollucam bekleyin :)

bende vuruldum canım sabah dokuzda 2 tüp kan aldılar bi de, çok şükür sadece hani oraya iğne girdiğine dair ufak bi his var şimdilik ağrı filan yok

kızlar gittim öğle arası baktım sadece mavi bulutlu yoktu şansıma dokusuna bakmış oldum ama beklediğim gibi değilmiş dokusu ben daha puf puf bekliyodum, kalın pamuklu ordaki kadın ev için değil zaten dışarısı için daha uygun dedi, ikiz olduğumu öğrenince bence siz indirimleri takip edin hepsinden çifter çifter dedi :KK48: ama o gün çok erken gelin kalmıyo bişi dedi, bir hafta on güne kadar indirim olcakmış bebiş ürünlerinde sizinde bilginiz olsun
oh oh süperrrr gelsin indirimlerrrr :KK9:

canım bana da aynısı oldu..ilk önce kız dediler sonra da erkek...bende ayrıntılı ultrasonu bekliyorum.....herşeyi ozaman daha iyi görebiliriz herhalde....

Iyiz sukur canım sen nasılsın allh güzel haberler duymani nasip etsin bebisinde :KK200:

Sizinkiler de göbüş mü ya benimki yanında :KK70::KK70::KK70:
ikinci olduğu için mi bilmem fena çıktı benim. Çok da kilo almadım oysa :KK48:

vallahi ben 6 kilo almıstım hastanede zayıfladım simdi telafi ediyorum :KK70::KK70: ikinci bebekte hep cok cıkarmıs birde benim avantajım boy o yüzden kiloyu hemen göstermiyorum

Back