• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kız sakın bana bır daha kg aldım deme doverım senı valla benden guccuk gobegın var Dfn1903 Dfn1903 begri begri asıl buna kanmayın kızım gobuscuk bılem degıl bu

bence de sen hiç sesini çıkarma kilo falan aldım deme.....

Ay yavrum sen göbek görmedin aç bizim göbeklere bir daha bak :KK70::KK70::KK70: E Ekyzdn03

Ahahah cok mutlu oldum haaa :KK70::KK70: masallah diciim kendime :nazar::KK70: kızlar malesef ben hastaneden sonra zayıfladım o nedenle kücük geliyor B bsrd begri begri @denissineb eski halimide biliyorlar birde benim kilolalar üst bacak bel ve popoya gidiyo :KK70:

doktoruma sorucam canım hemşire gün verdi hatta şeker yüklemesi için bile verdi ama ben doktoruma sorayım ona göre geleyim dedim

aynen öyle canım kader kısmet alınyazısı :KK70::KK59:

valla bilmiyorum bana da erken gibi amaa çok beğendim bulutlu şeylere bayılıyorum zaten bugün öğlen en yakındakine gidip bi bakim bakalım var mı :)

ay böyle isim yazınca üstüme alınasım geliyo heeeppp :KK70::KK70:
iyi cnm bak da bana da haber ver iyiyse alayım netten benim bakma imkanım yok burda yok şubesi..

Günaydın kizlar bende aşımı oldum bebisimin kalp atislarini dinledim kan aldirdim geldim. Aşı ilk başta çok yaktı 5 dk kadar sonra geçti ama su anda çok ağrıyor arada yanıyor. Küçük bi aletle bebeğin kalp atisini dinletti ebe. Birde kan sekerine ve değerlerine bakalım diye iki tüp kan aldı. Bugün raporluyum ağrı olursa kolonya Wè buzla ow dedi ebe.
hmm aldın yani raporu ;) bana da öyle dedi ebe kalp atışına bakarız diye aynı zamanda..Doktor randevuma çok var daha 1 ay kadar:(

kızlarrrr bana ızın cıktı ben battanıyeden aldım valla :KK70::KK70: herkes en cok ısıne yarayacak seylerden bırı dedı kustugunda falan bır kac tane olması lazım dedıler beyımden de ızın cıktı sıparıs verdım:KK70::KK70: kusummelek kusummelek B bsrd @harme mrvcece mrvcece
hayırlı olsun tatlım güle güle kullansın bebiş..

Back