2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Günaydın canım..Çok şükür iyiyim de ağzımdaki bu acı tat geçmedi hala..Yemek yerken yok Allahtan da yedikten sonra geçmiyor.Sen nasılsın tatlım:)
kusum o acılık bende de hala devam ediyor özellikle tatlı yerken ki yemiyorum yiyemiyorum dondurma için ölen ben dondurmayı görünce bile kötü oluyorum özellikle yemekten sonra oluyor benimde yaa napcas ki

ayy canım deme oyle yaaa:):) hep guzel anları anlat ama tamam mı valla cok korkagız bız sımdılık ısın eglencelı tarafındayız:):) her zaman beklerız tecrubelerınden yararlanmak ısterız:)

Kızlar birde kaç kilo aldınız bn 14 haftalığım şu an aslında yeme içmem aynı çok farklı değil ama toplamda üç kilo aldım fazla gibi geliyor bana
kuşum ben artık aç uyanıyorum sabahları ama normal yiyorum dediğin gibi bende 1.5 aldım ama vücudumuz ödemde topluyor sıkma sen canını hamişiz canımm biz olcaak okadar

aminnn canım herkese hayırlı saglıklı gebelıkler kolay kolay dogumlar olsun inşallah sende sağlıcakla alırsın yavrunu kucagına kız mı erkek mı tatlım? ne hazırlık yaptın ısım ne koyacaksın oooo cok soru var bızde:):)

gunaydın kızlar sabah bulantısı ve kasık agrısı ıle uyandım halada devam edıyor korktum bıraz ama buyuyor dıye dıyorlar herhalde ondandır yıne ama hala kahvaltı yapamadım bulantıdan

kusum o acılık bende de hala devam ediyor özellikle tatlı yerken ki yemiyorum yiyemiyorum dondurma için ölen ben dondurmayı görünce bile kötü oluyorum özellikle yemekten sonra oluyor benimde yaa napcas ki
Aynen cnm ben de tatlı görmek istemiyorum..Şu iştah açılma dönemine gelseydik kilo alma işini hiç sorun etmicem.Akşam balık yedim ama sabaha kadar öldürdü beni o koku hala da bulanıyo midem..

Allah razi olsun bisey soracagm? Hapsirmada karniniz kasiklariniz agriyor mu? Ben bazen cok kötü oluyorum da ...
canım olmaz mı onu bır arkadasımız sormus doktora ayaklarını hafıf karnına dogru cekerek yanı karnın kasılmayacak sekılde hapsurursan daha az agrı oluyor.

İyiyiz canım şükür sen nasılsın ?
gayet ıyıyım canım cok guzel bır gun olsun bızım ıcın, doktora gıdecek annelerımız guzel haberlerle dönsğn, diğer annişlerde yavas yavas bebişlerinin hareketlerini hissetsin inşallah:):)

Günaydın canım..Çok şükür iyiyim de ağzımdaki bu acı tat geçmedi hala..Yemek yerken yok Allahtan da yedikten sonra geçmiyor.Sen nasılsın tatlım:)
cok ıyıyım kuzummm:) nanelı seker ya da sakız gıbı seyler denedın mı tatlım?

Aynen cnm ben de tatlı görmek istemiyorum..Şu iştah açılma dönemine gelseydik kilo alma işini hiç sorun etmicem.Akşam balık yedim ama sabaha kadar öldürdü beni o koku hala da bulanıyo midem..
balıkkkkk canım inan ben hiç yiyemiyorum yaa daha 2 kere anca yedim oda zar zor yani aslında benim kusmam hiç olmadı ama tatlı ev et ürünlerine tiksinti devam ediyor

Kızlar birde kaç kilo aldınız bn 14 haftalığım şu an aslında yeme içmem aynı çok farklı değil ama toplamda üç kilo aldım fazla gibi geliyor bana
canım bende 13 haftalıgım 3.5 kılo aldım doktor normal dedı cok sıkıntı yapacak bır sey yok dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…