- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 37
agrım falan var deseydın canım o zaman gosterıyorlar :):)Ultraasyona alir mi bilmemmmm daha 3 haftam var gitmeyeee ama dayanamam.ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
agrım falan var deseydın canım o zaman gosterıyorlar :):)Ultraasyona alir mi bilmemmmm daha 3 haftam var gitmeyeee ama dayanamam.ki
kusum o acılık bende de hala devam ediyor özellikle tatlı yerken ki yemiyorum yiyemiyorum dondurma için ölen ben dondurmayı görünce bile kötü oluyorum özellikle yemekten sonra oluyor benimde yaa napcas kiGünaydın canım..Çok şükür iyiyim de ağzımdaki bu acı tat geçmedi hala..Yemek yerken yok Allahtan da yedikten sonra geçmiyor.Sen nasılsın tatlım:)
ayy canım deme oyle yaaa:):) hep guzel anları anlat ama tamam mı valla cok korkagız bız sımdılık ısın eglencelı tarafındayız:):) her zaman beklerız tecrubelerınden yararlanmak ısterız:)Siz yapın goy goy ben 20 küsür gün sonra yazcam size doğum hikayemi bebekler minnak iyisiniz tabi, ben agzı burnumda bun sıcakta nefes alamıyorum doğum korkusu sarmış dört bir yanımı.hepinize hayırlı olsun inşallah zaman hızla geçsin,bebeklerinizi alın kucaklarınıza.birden büyüyecekler bu günlerin tadını çıkarın son günler çok zor.ama heyecan sorukta
basımızın ustunde canım herkesı beklerız :):)Bana da yer var mıdır ki, ben de geldim
kuşum ben artık aç uyanıyorum sabahları ama normal yiyorum dediğin gibi bende 1.5 aldım ama vücudumuz ödemde topluyor sıkma sen canını hamişiz canımm biz olcaak okadarKızlar birde kaç kilo aldınız bn 14 haftalığım şu an aslında yeme içmem aynı çok farklı değil ama toplamda üç kilo aldım fazla gibi geliyor bana
masallah bıze canımmm:):) hepımız bırbırımızın hayatlarına dahıl oluyoruz cok da guzel oluyor mesela benım esım hepınızı bılıyor :):)Kizlar ne ara 33.sayfa oldunuz masallah muhabbete devam
aminnn canım herkese hayırlı saglıklı gebelıkler kolay kolay dogumlar olsun inşallah sende sağlıcakla alırsın yavrunu kucagına kız mı erkek mı tatlım? ne hazırlık yaptın ısım ne koyacaksın oooo cok soru var bızde:):)Canımm bende senin gibiydim.hiç geçmeyecek büyümeyecek gibiydi sanki yok gibi,kustukca anlıyordum ki hamileyim.diyordum kıyafetlerim falan daralmaz benim suan hiç biri olmuyor.bi baktım kocaman olmuş yerinde durmuyor eli, kolu, poposu mucize diyorum nasıl oldu nasıl büyüdü.büyüdükçe içinde çostukça anne oldugunu hissediyorsun içimde olmasına çok alıştım bu son günlerde bittim resmen ama çok tatlı.hele doğumun yaklaşması yok böyle bir korku ve heyecan ogünü dört gözle bekliyorum ve korkuyorum.annelik buumuş Rabbim hepimizin evladını korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım gozun aydın:):)Nisan yada Mayıs annesi olacgim :)
amınn canım cumlemıze nasıp etsın ınsallah :):) hos geldın:)Bende bu grupta olabilir 2016 mart annesi olmaya adayım rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
canım vücutlarımız yorgun düşüyor da ondan kuzum yaa bebişler enerjimizi emiyor:)
Aynen cnm ben de tatlı görmek istemiyorum..Şu iştah açılma dönemine gelseydik kilo alma işini hiç sorun etmicem.Akşam balık yedim ama sabaha kadar öldürdü beni o koku hala da bulanıyo midem..kusum o acılık bende de hala devam ediyor özellikle tatlı yerken ki yemiyorum yiyemiyorum dondurma için ölen ben dondurmayı görünce bile kötü oluyorum özellikle yemekten sonra oluyor benimde yaa napcas ki
canım olmaz mı onu bır arkadasımız sormus doktora ayaklarını hafıf karnına dogru cekerek yanı karnın kasılmayacak sekılde hapsurursan daha az agrı oluyor.Allah razi olsun bisey soracagm? Hapsirmada karniniz kasiklariniz agriyor mu? Ben bazen cok kötü oluyorum da ...
gayet ıyıyım canım cok guzel bır gun olsun bızım ıcın, doktora gıdecek annelerımız guzel haberlerle dönsğn, diğer annişlerde yavas yavas bebişlerinin hareketlerini hissetsin inşallah:):)İyiyiz canım şükür sen nasılsın ?
cok ıyıyım kuzummm:) nanelı seker ya da sakız gıbı seyler denedın mı tatlım?Günaydın canım..Çok şükür iyiyim de ağzımdaki bu acı tat geçmedi hala..Yemek yerken yok Allahtan da yedikten sonra geçmiyor.Sen nasılsın tatlım:)
inşallah canımm içini ferah tut güzel haberler alacaksın tatlım:):)Herkese günaydın heyecanla dr Nin telini bekliyorum ikili test sonucu için hayırlısı Allah inş bu sefer Yüzümü güldürür
balıkkkkk canım inan ben hiç yiyemiyorum yaa daha 2 kere anca yedim oda zar zor yani aslında benim kusmam hiç olmadı ama tatlı ev et ürünlerine tiksinti devam ediyorAynen cnm ben de tatlı görmek istemiyorum..Şu iştah açılma dönemine gelseydik kilo alma işini hiç sorun etmicem.Akşam balık yedim ama sabaha kadar öldürdü beni o koku hala da bulanıyo midem..
canım bende 13 haftalıgım 3.5 kılo aldım doktor normal dedı cok sıkıntı yapacak bır sey yok dedıKızlar birde kaç kilo aldınız bn 14 haftalığım şu an aslında yeme içmem aynı çok farklı değil ama toplamda üç kilo aldım fazla gibi geliyor bana
ödem ödem tabikuşum ben artık aç uyanıyorum sabahları ama normal yiyorum dediğin gibi bende 1.5 aldım ama vücudumuz ödemde topluyor sıkma sen canını hamişiz canımm biz olcaak okadar
olabılır canım yaa dogru ya vıtamın falan destegın nasıl ne verdı doktor canımbuyuk ıhtımalle ben bırde cok yıyemıyorum hala devam bulantılar