Herzaman bekleriz canım grubumuz da yerin var amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavusuruz yavrularaBende bu grupta olabilir 2016 mart annesi olmaya adayım rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Amin inşallah :)Herzaman bekleriz canım grubumuz da yerin var amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavusuruz yavrulara
Rica ederim canım herzaman yazarım, birşey olursa sorun yardımcı olabilirsem ne mutlu bana, benimde ilk hamileliğim.bende sizler gibiydim halada öyleyim ama insan yasadıkça tecrübe ediyor çok değişik hamilelik heyecanlar, meraklar, korkularla doluyorsun zamanla alışıyorsun sonra:)Canım çok sağol cok tesekkür ederiz bu bilgileri bizimle paylaştığın için bir çoğumuzun ilk gebeliği deneyim ve bilgilerinizi bizlerle paylaşmanıza çok memnun olurum bn kendi adıma
Sağlıkla kucağına al canım..Allah yardımcın olsun, kolayca kavuştursun seni bebişine..Cinsiyet ne bu arada:)Siz yapın goy goy ben 20 küsür gün sonra yazcam size doğum hikayemibebekler minnak iyisiniz tabi, ben agzı burnumda bun sıcakta nefes alamıyorum doğum korkusu sarmış dört bir yanımı.hepinize hayırlı olsun inşallah zaman hızla geçsin,bebeklerinizi alın kucaklarınıza.birden büyüyecekler bu günlerin tadını çıkarın son günler çok zor.ama heyecan sorukta
İyiyiz canım şükür sen nasılsın ?günaydın birbirinden güzel tatlış sevimli annaler herkes iyi mi bugün:):)
Günaydın canım..Çok şükür iyiyim de ağzımdaki bu acı tat geçmedi hala..Yemek yerken yok Allahtan da yedikten sonra geçmiyor.Sen nasılsın tatlım:)günaydın birbirinden güzel tatlış sevimli annaler herkes iyi mi bugün:):)
İnşallah canım Rabbim herkesin yüzünü güldürsün..Güzel haberler al İnşallah..Herkese günaydın heyecanla dr Nin telini bekliyorum ikili test sonucu için hayırlısı Allah inş bu sefer Yüzümü güldürür
canım vücutlarımız yorgun düşüyor da ondan kuzum yaa bebişler enerjimizi emiyoraynen eve gıdıyım uzancam buket ben dun saat cok gec oldu sanıyorum bır uykum gelmıs ama varya saate bır bakdım aksam 9 bucuk sok oldum 11 den once yatmam normalde
canım gittin mi doktora ne dedi?Aksama doktoraaa gidecemmmm
Bende hiç almadım 1-2 kilo verdim hatta..Bulantı kusma yoksa alman normal canım.Ben iştahsızım zoraki yiyorum yemek..Kızlar birde kaç kilo aldınız bn 14 haftalığım şu an aslında yeme içmem aynı çok farklı değil ama toplamda üç kilo aldım fazla gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?