2016 Mart Anneleri Goygoy :)

cok ıyıyım kuzummm:) nanelı seker ya da sakız gıbı seyler denedın mı tatlım?
Allah daha da iyi etsin canım..Sakız denedim de o da şekerli olunca daha çok bulandırdı midemi..Şeker yemeye de cesaret edemiyorum.Tatlı ile aram yok hiç henüz..

gunaydın kızlar sabah bulantısı ve kasık agrısı ıle uyandım halada devam edıyor korktum bıraz ama buyuyor dıye dıyorlar herhalde ondandır yıne ama hala kahvaltı yapamadım bulantıdan
canım kasık agrıları ıcın ılık - sıcak dus cok ıyı gelıyor acayıp rahatlatıyor hatta su da acıktırır bı dusa gır ıstersen

Kızlar ben de hala salçalı yemek yiyemiyorum ilaç kullanmasam her gün hastanelik olurum heralde kusmaktan

balıkkkkk canım inan ben hiç yiyemiyorum yaa daha 2 kere anca yedim oda zar zor yani aslında benim kusmam hiç olmadı ama tatlı ev et ürünlerine tiksinti devam ediyor
Bende 3 haftadır ilk defa yedim.O da bebek için zoraki bir yeme oldu..Bir parça alıp gerisini eşime yedirdim

Kızlar ben de hala salçalı yemek yiyemiyorum ilaç kullanmasam her gün hastanelik olurum heralde kusmaktan
ayyy canım yaa benım cok nadır oluyor bulantım o anlarda bıle gunumu mahvedıyor sızı dusunemıyorum bıle Allah sabır versın tatlım sızınkılerde yaramaz cıktı haa :):)

hahahahah ama öyle değil mi yaa hep ödemden bunlar yoksa taş gibiyiz yani 55 ile bitirmek istiyorum yarappim dinimiz AMİN
kuzummm o insanların normal kılosu niye böyle şeyler yapıyorsun sen hamilesin artık kılo alman gobegının cıkması falan lazım

bende 2 gündür işten eve gidince ekmeğe salça sürüp yiyorum annemin yaptığı yemeklik salçayı
Bende 3 haftadır ilk defa yedim.O da bebek için zoraki bir yeme oldu..Bir parça alıp gerisini eşime yedirdim
off balık benim de korkulu rüyam oldu ya doktorum omega 3 verdi onu kullanıyorum ama tazede yemen lazım dedi, ama öyle bi parça alıp bırakman bi işe yaramaz yedi mi en az 250 gr yemen lazım balık et filan dedi

canım kasık agrıları ıcın ılık - sıcak dus cok ıyı gelıyor acayıp rahatlatıyor hatta su da acıktırır bı dusa gır ıstersen

ofısdeyım canım ofısde olmasam gırerdım evet ılıksu ıyı gelıyor bırseyler hazırladım zar zor yemeye calısıyorum

kuzummm o insanların normal kılosu niye böyle şeyler yapıyorsun sen hamilesin artık kılo alman gobegının cıkması falan lazım
ama ben 45 ile hamile kaldım napim banane banane tamm hadi 57 falan olsun üniv.de en son 57 ile kiloydum herkes şokkkk ama sonuç evlenirken 43 düm

yaa 250 gr mı bende 25 gr bile yok napcas biz nasıl beslencek bu yaramazlar bilmiyorum yani ceviz desen öğğğğ görmek istemiyorum peynire yeni yeni başladım bi nesquikli süt

ayyy canım yaa benım cok nadır oluyor bulantım o anlarda bıle gunumu mahvedıyor sızı dusunemıyorum bıle Allah sabır versın tatlım sızınkılerde yaramaz cıktı haa :):)
Vala canım sorma geçen taze fasulye yedim diye tüm aile çok sevindik ama ertesi sabah hooop dışarı

YAA kuzum kıyamam ben hiç yaşamadığım için bir şey diyemiyorm doğrudur yani çok kötü doktora sordun mu
Geçer dedi hep başlarda çok daha kötü olduğum için ilaç vermişti o baya etkili oluyo içmediğim zamanlar hep açım

Ayyyy yok salça bi süre daha uzak dursun benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…