- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
Allah daha da iyi etsin canım..Sakız denedim de o da şekerli olunca daha çok bulandırdı midemi..Şeker yemeye de cesaret edemiyorum.Tatlı ile aram yok hiç henüz..cok ıyıyım kuzummm:) nanelı seker ya da sakız gıbı seyler denedın mı tatlım?
canım kasık agrıları ıcın ılık - sıcak dus cok ıyı gelıyor acayıp rahatlatıyor hatta su da acıktırır bı dusa gır ıstersengunaydın kızlar sabah bulantısı ve kasık agrısı ıle uyandım halada devam edıyor korktum bıraz ama buyuyor dıye dıyorlar herhalde ondandır yıne ama hala kahvaltı yapamadım bulantıdan
Bende 3 haftadır ilk defa yedim.O da bebek için zoraki bir yeme oldu..Bir parça alıp gerisini eşime yedirdimbalıkkkkkcanım inan ben hiç yiyemiyorum yaa daha 2 kere anca yedim oda zar zor yani aslında benim kusmam hiç olmadı ama tatlı ev et ürünlerine tiksinti devam ediyor
ayyy canım yaa benım cok nadır oluyor bulantım o anlarda bıle gunumu mahvedıyor sızı dusunemıyorum bıle Allah sabır versın tatlım sızınkılerde yaramaz cıktı haaKızlar ben de hala salçalı yemek yiyemiyorum ilaç kullanmasam her gün hastanelik olurum heralde kusmaktan
hahahahah ama öyle değil mi yaa hep ödemden bunlar yoksa taş gibiyiz yaniödem ödem tabi
kuzummm o insanların normal kılosu niye böyle şeyler yapıyorsun sen hamilesin artık kılo alman gobegının cıkması falan lazımhahahahah ama öyle değil mi yaa hep ödemden bunlar yoksa taş gibiyiz yani55 ile bitirmek istiyorum yarappim dinimiz AMİN
YAA kuzum kıyamam ben hiç yaşamadığım için bir şey diyemiyorm doğrudur yani çok kötü doktora sordun muKızlar ben de hala salçalı yemek yiyemiyorum ilaç kullanmasam her gün hastanelik olurum heralde kusmaktan
olabılır canım yaa dogru ya vıtamın falan destegın nasıl ne verdı doktor canım
bende 2 gündür işten eve gidince ekmeğe salça sürüp yiyorum annemin yaptığı yemeklik salçayıKızlar ben de hala salçalı yemek yiyemiyorum ilaç kullanmasam her gün hastanelik olurum heralde kusmaktan
off balık benim de korkulu rüyam oldu yaBende 3 haftadır ilk defa yedim.O da bebek için zoraki bir yeme oldu..Bir parça alıp gerisini eşime yedirdim
canım kasık agrıları ıcın ılık - sıcak dus cok ıyı gelıyor acayıp rahatlatıyor hatta su da acıktırır bı dusa gır ıstersen
kuzummm o insanların normal kılosu niye böyle şeyler yapıyorsun sen hamilesin artık kılo alman gobegının cıkması falan lazım
yaa 250 gr mı bende 25 gr bile yok napcas biz nasıl beslencek bu yaramazlar bilmiyorum yani ceviz desen öğğğğ görmek istemiyorum peynire yeni yeni başladım bi nesquikli sütbende 2 gündür işten eve gidince ekmeğe salça sürüp yiyorum annemin yaptığı yemeklik salçayı
off balık benim de korkulu rüyam oldu yadoktorum omega 3 verdi onu kullanıyorum ama tazede yemen lazım dedi, ama öyle bi parça alıp bırakman bi işe yaramaz yedi mi en az 250 gr yemen lazım balık et filan dedi
Vala canım sorma geçen taze fasulye yedim diye tüm aile çok sevindik ama ertesi sabah hooop dışarıayyy canım yaa benım cok nadır oluyor bulantım o anlarda bıle gunumu mahvedıyor sızı dusunemıyorum bıle Allah sabır versın tatlım sızınkılerde yaramaz cıktı haa:):)
Geçer dedi hep başlarda çok daha kötü olduğum için ilaç vermişti o baya etkili oluyo içmediğim zamanlar hep açımYAA kuzum kıyamam ben hiç yaşamadığım için bir şey diyemiyorm doğrudur yani çok kötü doktora sordun mu
Ayyyy yok salça bi süre daha uzak dursun bendenbende 2 gündür işten eve gidince ekmeğe salça sürüp yiyorum annemin yaptığı yemeklik salçayı
off balık benim de korkulu rüyam oldu yadoktorum omega 3 verdi onu kullanıyorum ama tazede yemen lazım dedi, ama öyle bi parça alıp bırakman bi işe yaramaz yedi mi en az 250 gr yemen lazım balık et filan dedi
ahh canım yaa ne yapsak nasıl gecse kıpremesıs ve ferro sanol ama bugun ıcemedım bulantıdan
Ooooo hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımGünayydınnn fıstık sultanlar bugğn kontrolüm var tosbiğimi görcem cinsiyetmzde netleşck inşallah güZel haberlerle dönerim dua edin teyzoşcuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?