- 28 Mayıs 2015
- 462
- 298
- 23
- 34
Hosbuldumm :)hosgeldın canım:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosbuldumm :)hosgeldın canım:):)
Canim inşallah gönlündeki olur. cuma ogrenicez biz de insallah... Yarın yaz muhakkak:)Dr da kıza benzetti canım helal vallaama net dgl dedi yrn gidcz bakalım netlşck ki inşallah da kıZdır yazarım
Canımm bende senin gibiydim.hiç geçmeyecek büyümeyecek gibiydi sanki yok gibi,kustukca anlıyordum ki hamileyim.diyordum kıyafetlerim falan daralmaz benim suan hiç biri olmuyor.bi baktım kocaman olmuş yerinde durmuyor eli, kolu, poposu mucize diyorum nasıl oldu nasıl büyüdü.büyüdükçe içinde çostukça anne oldugunu hissediyorsun içimde olmasına çok alıştım bu son günlerde bittim resmen ama çok tatlı.hele doğumun yaklaşması yok böyle bir korku ve heyecan ogünü dört gözle bekliyorum ve korkuyorum.annelik buumuş Rabbim hepimizin evladını korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinmisseste .!.:Aaaayyyyy inanmıyorum sanki bana o günler hiic gelmeyecekmis gibi hissediyorum neden bilmem amaa bu mesajla öylesine dduygulandım ki Allah bir avazda kurtarsıııınnnnnnnn insallah dogum hikayeni yaz tamam mı sakın unutmaaa beklicemmm baak :) ayyyyyy aglicam yemin ederim Allah kolay dogumlar nasip etsin bir avazdaa insallahhhhh
Nisan yada Mayıs annesi olacgim :)Hep kötü haberlerden mi bahsedecegiz, birazda gülüp eglenme vakti.. Bebişler ancak biz mutlu olursak saglıklı ve mutlu olurlar.. Mart anneside olmasanız buyurun :)
Amin canım inşallah sende görürsün artık yazıcm yrnCanim inşallah gönlündeki olur. cuma ogrenicez biz de insallah... Yarın yaz muhakkak:)
Bana da yer var mıdır ki, ben de geldim
Canim inşallah gönlündeki olur. cuma ogrenicez biz de insallah... Yarın yaz muhakkak:)
Canımm bende senin gibiydim.hiç geçmeyecek büyümeyecek gibiydi sanki yok gibi,kustukca anlıyordum ki hamileyim.diyordum kıyafetlerim falan daralmaz benim suan hiç biri olmuyor.bi baktım kocaman olmuş yerinde durmuyor eli, kolu, poposu mucize diyorum nasıl oldu nasıl büyüdü.büyüdükçe içinde çostukça anne oldugunu hissediyorsun içimde olmasına çok alıştım bu son günlerde bittim resmen ama çok tatlı.hele doğumun yaklaşması yok böyle bir korku ve heyecan ogünü dört gözle bekliyorum ve korkuyorum.annelik buumuş Rabbim hepimizin evladını korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Arkadaslar bunu okuyun.benle hamile olan çevremde çoğu arkadasımın erken doğum oldu.ben çok okudum çok şükür sorunsuz geçiyor hamileliğim.birde elinizi karnınıza koyup el musavvir deyin( şekil veren,suret veren ) demekEki Görüntüle 1633212
Nisan yada Mayıs annesi olacgim :)
Arkadaslar bunu okuyun.benle hamile olan çevremde çoğu arkadasımın erken doğum oldu.ben çok okudum çok şükür sorunsuz geçiyor hamileliğim.birde elinizi karnınıza koyup el musavvir deyin( şekil veren,suret veren ) demekEki Görüntüle 1633212
Canım çok sağol cok tesekkür ederiz bu bilgileri bizimle paylaştığın için bir çoğumuzun ilk gebeliği deneyim ve bilgilerinizi bizlerle paylaşmanıza çok memnun olurum bn kendi adımaArkadaslar bunu okuyun.benle hamile olan çevremde çoğu arkadasımın erken doğum oldu.ben çok okudum çok şükür sorunsuz geçiyor hamileliğim.birde elinizi karnınıza koyup el musavvir deyin( şekil veren,suret veren ) demekEki Görüntüle 1633212
Allah razi olsun bisey soracagm? Hapsirmada karniniz kasiklariniz agriyor mu? Ben bazen cok kötü oluyorum da ...hosgeldiiiiiinnnn tabii ne demeeeekkkkk
Ayy terzi kendi sökügünü dikemedi darısı doktora :) ben senin dediklerini destekliyorum kızlara özelde de sen benim kızımı minicikkeen gördün yaaaa baska da bisi demiyorum
Ayyy Allah ım bizlerede bu yasadıgın güzel duyguları nasip etsin.. O kadar yolun basındayız ki dedigin gibi midem bulansa mutlu oluyorum heh tamam hamileyim birseyler oluyor diyorum. Ama bir o kadar da inanamıyorum yok yaa diyorum benim mi bebegim olacak :) cook karmakarısık duygular icindeyim demek ki atlatılıyor hersey.. Mucizeni allah kolayca kucagına almayı nasip etsin insallah... Amiiiiin saglıklaaa....
İyiki ugramıssın buralara resmi kaydettim ve yapacagım emin ol Allah razı olsun.. Dogumunnu kolay atlatman icin dualarımdasın artık :)
Hooosgeldin desene bizden sonrasın ohh anlatırız sana bol bol.. Allah saglıkla tamamlamayı nasip etsinnn gözün aydınn
Sağol canımcım seninde katılımlarını bekleriz deneyimli annişKizlar ne ara 33.sayfa oldunuz masallah muhabbete devam
Allah razi olsun bisey soracagm? Hapsirmada karniniz kasiklariniz agriyor mu? Ben bazen cok kötü oluyorum da ...
Oluyor canım olmazmı korkuyorum hapşırmaya tıksırmaya wallanormal yani dert etmeAllah razi olsun bisey soracagm? Hapsirmada karniniz kasiklariniz agriyor mu? Ben bazen cok kötü oluyorum da ...
Deneyeyim :))) tsk ederim . Rabbim herkese guzel hamilelikler gecirmesini nasip etsin. Kalp atışları hangi hafta dinleniyor peki? Birde normal dogumdan korkuyorum. Sezeryan falan mi olsa diyorum :)Evet canım oluyor.. sakın hapsırıgını tutma hapsır hapsırırken bacaklarını kendine cek :)
canım kalp atıslarını 6. hafta duydum ama herkese göre degisiyor o 8. haftada duyanda oluyor 10 da da duyan oluyor.. Dogum olayını hic arastırma bende arastırdım ben cok korkagımdır cook ama arkadaslarım sayesnde normal doguma sıcak bakmaya basladım :)Deneyeyim :))) tsk ederim . Rabbim herkese guzel hamilelikler gecirmesini nasip etsin. Kalp atışları hangi hafta dinleniyor peki? Birde normal dogumdan korkuyorum. Sezeryan falan mi olsa diyorum :)
Kafam çok karışık bilmiyorum )) ben de doktora gidicem suan 6 haftaligim keseyi gördüm bide kalp atislarini duysaydim:)) hayirlisi rabbim yardimcimiz olsunnncanım kalp atıslarını 6. hafta duydum ama herkese göre degisiyor o 8. haftada duyanda oluyor 10 da da duyan oluyor.. Dogum olayını hic arastırma bende arastırdım ben cok korkagımdır cook ama arkadaslarım sayesnde normal doguma sıcak bakmaya basladım :)
Kafam çok karışık bilmiyorum )) ben de doktora gidicem suan 6 haftaligim keseyi gördüm bide kalp atislarini duysaydim:)) hayirlisi rabbim yardimcimiz olsunnn
Hoşgeldin canımBana da yer var mıdır ki, ben de geldim