aynen kuşum yaa ama sanki zaman çabuk geçiyor nebilim baksana ne ara 5.aya girdik şaka gibi yavaş yavaş ben anca hazırlanırım bir anda her şeyini alamamayy o aşamaya gelelim bir an önce İnşallah sağlıkla..çok güzel olur herhalde o minik elbiseleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek:)
İnşallah canım hepsi olur yavaş yavaş...ohh ne güzell:) biz çok birşey almayı düşünmüyoruz bir beşik alırız dolap evde olacak o zaman İnşallah.kiracı ve tayinci olunca taşımak istemiyoz..ama odasına halı ve perde almayı düşünüyorum oğluşuma göre İnşallah Rabbim nasip ederse..
Aynen öle canım anca yetişir bize daha çok var gibi gelıo ama zaman akıp gidio...valla öyle kuşum bak yaa bende samsuna gittiğimde halettim hemencik odanın daha kağıt işi var yapalım edelim sonra yerleşir bakalım daha çamaşırlar yıkanıp ütülenip yerleşecek çokkk işimiz var çokk hatta aralık gibi istesem anca yetişir işten ayrılıncada içini yaparım
aynen kuşum yaa ama sanki zaman çabuk geçiyor nebilim baksana ne ara 5.aya girdik şaka gibi yavaş yavaş ben anca hazırlanırım bir anda her şeyini alamam
inşallah canım cümlemizin..kusummelek canım gözün aydın oğluşun hep böyle sağlıklı olsun inşallah :)
B bsrd kız bu ne hız maşallah iyi yapmışsın canım güle güle kullanın :)
öyle tabi canım yeter ki sağlık olsun zaman geçiyor..biz huzurlu sağlıklı olalım da açıkta kalmaz yavrucaklar:)İnşallah canım hepsi olur yavaş yavaş...
csanım gecmıs olsun cokk sımdı nasılsın yaz bebegımız nasıl cok merak ettık senı dunn
canım benım nasılsın ıyımısın cımcıme ıyımıs haberlerını aldık ama sen nasılsın umarım ıyısındır bır an once ıyılesıp tekrar aramıza donmenı beklıyoruz allahın ıznıyle bır an once ıyılesırsın ınsallah
çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi?
canım kuzuuummmm her an aklımızda dualarımızdasın... seni çok seviyoruz. hemen toparlan gelözledik...
Canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine. İnşallah biran önce toparlarsın canım. Allah acil şifalar versin.
çok geçmiş olsun iyi misin canım şimdi..
aglatcan mı lan sen bızı ne bu laflar falan alısık degılız bız goygoy grubuyuz
Canim cok cok gecmis olsun allahim saglik versin sanada kuzunada
İyiyiz coook süküüürrrrr geri döndüük artıkk cok tesekkür ederim canım benim
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
E Ekyzdn03 den haber var mı nasıl acaba?
@Everdeen canım bebişin hayırlı olsun Allahım bizlerede o günleri göstersin inşallah, senin de Allah yardımcın olsun kuzenimde de olmuştu nasıl acı çekiyodu kız
bujubuju canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla bu havalar tam hastalık havası bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım inşallah kapmam bi yerlerden
bujubuju canunmm gwcmis olsunnnn dikkat et kndine guzelimmmm
E Ekyzdn03 nin iyi haberini almk guzel cok sukur hayirlisiyala ciktiiii hastaneden
...
@birmucide canim.bnm allh bagislasin kizceniiiihayirlisiyla kucagina alirsin
aynen canım.ben anneme bırakcam o işi o yüzden pek birşey almam herhalde:) duramazsam internetten yaparım birşeyleraynen kuşum yaa ama sanki zaman çabuk geçiyor nebilim baksana ne ara 5.aya girdik şaka gibi yavaş yavaş ben anca hazırlanırım bir anda her şeyini alamam
Coook tesekkür ederim canım benim
Cok tesekkür ederim kuzum malesef bir daha giremedigim icin ancak simdi gördüm artık iyiyiz cok sükür
Sagol kuzuuum güzel yüregine bin tesekkkür
cok cok tesekkür ederim hastaneden cıktık artık :)
Sus kız ne aradın ne sordun
Cooook tesekkür ederim canım beniim
Ooo geldik bileeecokkk tesekkür ederim canım benim bu arada sen nasılsın
İyiyiz cook sükür cıktık artık hastaneden cok tesekkür ederim
Tesekkür ederim canım beniiiiiiim
Sey hormonlardandır o hormonlardan
Amiinn kuzum hepimizeee insallaaah cok cok cok tesekkür ederim
Ayy dur eklicem hemen su alıntılarım bitsinyasasııııınn
Cook tesekkür ederim canım benim Allah razı olsun :)
İyiyim kızzz geldim geldimCok tesekkür ederim canım benim senin minnakların haberini okucam az sonra önce mesajlara cevap vereyim dedim
Sen hattaa sizz cansınız cann
Canımm benimm cok cok cok tesekkür ederim sen nasıl oldun
Amiiiiiiiiiiiiin canım hepimizz insallah
Coook sagol canım benim hepimiz dikkat edeliim insallah
hoşgeldin canım özledik valla seni:)Coook tesekkür ederim canım benim
Cok tesekkür ederim kuzum malesef bir daha giremedigim icin ancak simdi gördüm artık iyiyiz cok sükür
Sagol kuzuuum güzel yüregine bin tesekkkür
cok cok tesekkür ederim hastaneden cıktık artık :)
Sus kız ne aradın ne sordun
Cooook tesekkür ederim canım beniim
Ooo geldik bileeecokkk tesekkür ederim canım benim bu arada sen nasılsın
İyiyiz cook sükür cıktık artık hastaneden cok tesekkür ederim
Tesekkür ederim canım beniiiiiiim
Sey hormonlardandır o hormonlardan
Amiinn kuzum hepimizeee insallaaah cok cok cok tesekkür ederim
Ayy dur eklicem hemen su alıntılarım bitsinyasasııııınn
Cook tesekkür ederim canım benim Allah razı olsun :)
İyiyim kızzz geldim geldimCok tesekkür ederim canım benim senin minnakların haberini okucam az sonra önce mesajlara cevap vereyim dedim
Sen hattaa sizz cansınız cann
Canımm benimm cok cok cok tesekkür ederim sen nasıl oldun
Amiiiiiiiiiiiiin canım hepimizz insallah
Coook sagol canım benim hepimiz dikkat edeliim insallah
kuzum cok takılma buralarda uzan dınlen
kuzum valla biraz öyle oldu ama samsuna gittiğimde istediğim modelden gördüm bide kayınvalideler aldı öyle olunca tamm al dediler almasaydım eğer benim iş yatardı rüyamda görürdüm oyüzden fırsatı kaçıramzdım :)kusummelek canım gözün aydın oğluşun hep böyle sağlıklı olsun inşallah :)
B bsrd kız bu ne hız maşallah iyi yapmışsın canım güle güle kullanın :)
haha:) her şerde bir hayır var derler ya ondan olmuş seninki deBennnnnn geldiiiiim önce mesajlara cevap vereyim dedim ki kimseyi atlamayayım. Cok cok tesekkür ederim hepinize bir kere daha. Bugün sabah cıktık hastaneden biraz dinlenip hemen aranıza gelmek istedim. Zor bir 3 gündü ama gecti cok sükür. Onları anlatmayacagımdaaaaaa asıl anlatacaklarım baskahamileyim diye kadın dogum katına verdiler beni allahhhhhhhım doguran dogurana..
Amaa sunu söyliyim sezeryanla normal dogum yapanlar arasında dünyaaaaaaaaaa fark var. Korkan ben nasıl dogurucam diyen ben normale karar verdim tabiii olursaa
hoşgeldin canım özledik valla seni:)
kuzum valla biraz öyle oldu ama samsuna gittiğimde istediğim modelden gördüm bide kayınvalideler aldı öyle olunca tamm al dediler almasaydım eğer benim iş yatardı rüyamda görürdüm oyüzden fırsatı kaçıramzdım :)
haha:) her şerde bir hayır var derler ya ondan olmuş seninki deolursa normal istemek lazım bence de..bakalım erken daha bebişler karar verecek.bu arada benim cinsiyet kesinleşti erkekimiz geliyor İnşallah:)diğer bilgileri de verm de beni de ekle müsait olunca listeye..
hahaah işte kızım dedim ben size siz havaya girdiniz ben değil yüzüğü rüyamda bile göremem ama odayı kaptımAyy canım benim bende vallahi aile gibi olmusuz biz burada cok iyi anladım :)
Sen anca rüyanda görürsün yüzük nerde yüzüüük
Vallahi öyle olduAyy tamam canım sen yaz ben eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?