2016 Mart Anneleri Goygoy :)

arkadasımda aynı oldu cnm sen gıbı goguslerınden muzdarıp benım suan 15.haftalık 4.ayın ıcındeyım ve doktorum sımdıden krem verdı hem gogus ıcın hem göbek bel ıcın ve ben 4.ayın basında basladım cunku suan da bıle goguslerım cok acıyor benım suan boyle acıyorsa dogumdan sonra daha beter olur dıye erken basladım ınsallah faydasını gorurum dikkat et sende bebek kremlerı falan sur zarar vermez ferahlatıyor hemde :)

hangı kremı onerdı canım doktorun?

ay kusum gece kendımı terletmem ıyı geldı sanırım masallah dıyım hıc hasta gıbı degılım bugun hep lımon ıctım ama cayın ıcıne sıktım sabahdan berı demekkı ıse yarıo hafıf bır bas agrısı var ama var yok arası

Canım bepanthol çatlak bakım kremi ve bepanthol nemlendırıcı losyon tavsıye etti doktor ama ben kendımden hamılelıkten once bepanthol bebek nemlendırıcı kullanıyordum o yuzden bepanthol ın varsa onu kullanayım dedım doktorda bunları tavsıye ettı gayet guzel ve senelerdır kullanırım ovunmek gıbı olmasın ama cıldım de bebek gıbıdır

Kızlar bende de bı bas agrısı var hatta kaslarımın altında bır agrı var anlamadım kac gundur sanrım grıp olucam

canım birde lierac phytolastil jel yazdı bana ama bunu 5.aydan sonra kullanmaya baslıcam o zamana kdr bepanthlo lerı kullanıcam cıldım de hassas da hayırlısı artık yalnız bu jel cok etkılı arkdsımda kullandı cok hafıf kaldı catlakları bellı belırsız yanı cok ıyı oldugunu soylenılıyor

birmucide canım gözün aydın prensesini saq salim al inşallah kucaqına kızlarımız çoqaldı ya :) Ben aklımda begri 'nin oqluş var onu alcam kızıma iyi bak damadıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…