amınnn canım cumlemız yasamayalım hıc bır olumsuzluk artıkÇok sevindim canım selamlarımızı ilet Allahım birdah adüşürmesin hiç birimizi inşallah...
aynen canım gelır bugun buralara fazla uzak kalamaz:):)ay dualarımız kabul oldu sonunda cok sevındım ınsallah bır daha boyle bırsey yasamaz kuzum emınım oda cok endıselenmıstır neysekı cıkıyormus
aynen canım gelır bugun buralara fazla uzak kalamaz:):)
teşekkür ederim canım hepimizin inşallah :)ahhh hadı gozun aydın canım benım yaa Allah mutlulugunu daım etsın kuzum:)
teşekkür ederim canımhayırlı olsun prensesiniiiz :)
gözün aydın canım..mutluluğun daim olsun inşallah kızınla:)
çok teşekkür ederim canım.benim rüyalar tersine çıktıCanim tebrik ederim :))) gözün aydın masallah :)
Kızlar nasılsınız.ben toparlandım çok şükür ayaga kalkıyorum yatıyorum falan 1 haftada doğum sıkıntılarım azaldı.amma çok büyük bir derdim var size yazıyım basınıza gelmesin.herkes bana dedi, bak göğüsüne krem sür,önlem al doğumdan sonra catlamasın,ben akıllı hiç dinlemedim.dedim bi doğuruyum tek korkum o, baska her acıya dayanırım.ve suan doğumda hissetmediğim kadar acı cekiyorum hiç aklıma gelmezdi.aman deyim önleminizi alın bir sürü önlemi varmıs ben kendi basımı kendim yaktım inanın doğum geçiyorda bu catlama ölüm gibiymiş.bebeğim aglıyor ben emzirirken aglıyorum, emzirmesem içim yanıyor ac diye off off cok zormus anne olmak.DOĞUM KOLAYMIŞ CATLAK ÖLÜM.
hangı kremı onerdı canım doktorun?arkadasımda aynı oldu cnm sen gıbı goguslerınden muzdarıp benım suan 15.haftalık 4.ayın ıcındeyım ve doktorum sımdıden krem verdı hem gogus ıcın hem göbek bel ıcın ve ben 4.ayın basında basladım cunku suan da bıle goguslerım cok acıyor benım suan boyle acıyorsa dogumdan sonra daha beter olur dıye erken basladım ınsallah faydasını gorurum dikkat et sende bebek kremlerı falan sur zarar vermez ferahlatıyor hemde :)
ohhh yemekler yendıı kahveler ıcıldııı keyfımız pek yerınde oglusla :):)
hangı kremı onerdı canım doktorun?
hangı kremı onerdı canım doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?