- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Hoşqeldin canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah...Bennnnnn geldiiiiim önce mesajlara cevap vereyim dedim ki kimseyi atlamayayım. Cok cok tesekkür ederim hepinize bir kere daha. Bugün sabah cıktık hastaneden biraz dinlenip hemen aranıza gelmek istedim. Zor bir 3 gündü ama gecti cok sükür. Onları anlatmayacagımdaaaaaa asıl anlatacaklarım baskahamileyim diye kadın dogum katına verdiler beni allahhhhhhhım doguran dogurana..
Amaa sunu söyliyim sezeryanla normal dogum yapanlar arasında dünyaaaaaaaaaa fark var. Korkan ben nasıl dogurucam diyen ben normale karar verdim tabiii olursaa
hahaah işte kızım dedim ben size siz havaya girdiniz ben değil yüzüğü rüyamda bile göremem ama odayı kaptım
Hoşqeldin canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah...
Slm kızlar bende bir kacgundur iyi deilim giremiyorum yine sancılarım başladı acil doktora gitim erken doğum kaçınılmaz benim 34 haftayı bulursak ne mutlu bizeNasılsıniz E Ekyzdn03 rahatsizlanmis ulaşamadım ben çok geçmiş olsun kuzum bebisin iyi oldunu sevindim allh iyilik versin ikisinide hepinizi opuyorum❤❤❤
Haklısın canm telefon konusnak zor geliyor insana hasta olunca ben ablayım ya biraz alindim yazmayınca:) sorma bebegim ya düşük tehlikesi geçti şimdi erken doğum korkusu başladı umarım dedin gibi bunuda atlatriz 34 hafta dayan dedi doktor yataçan diyor 34 haftayı doldurduk mu ne istersen onu yap dedi kurtarıriz allhin izniyle bebegi dedi hayırlısı canım ❤❤❤Ayy ablacım vallahi tam sana yazıyordum simdi gördüm bu yazdıgını gecmiste mesajını bulmaya calısıyordum. Allah razı olsun hepinizden. Uyurken kapatıyordum telefonumu birde cok agrım oldugunda dayanamıyordum telefon sesine.
Coook tesekkür ederim canım benim
Cok tesekkür ederim kuzum malesef bir daha giremedigim icin ancak simdi gördüm artık iyiyiz cok sükür
Sagol kuzuuum güzel yüregine bin tesekkkür
cok cok tesekkür ederim hastaneden cıktık artık :)
Sus kız ne aradın ne sordun
Cooook tesekkür ederim canım beniim
Ooo geldik bileeecokkk tesekkür ederim canım benim bu arada sen nasılsın
İyiyiz cook sükür cıktık artık hastaneden cok tesekkür ederim
Tesekkür ederim canım beniiiiiiim
Sey hormonlardandır o hormonlardan
Amiinn kuzum hepimizeee insallaaah cok cok cok tesekkür ederim
Ayy dur eklicem hemen su alıntılarım bitsinyasasııııınn
İyiyiz coook süküüürrrrr geri döndüük artıkk cok tesekkür ederim canım benim
Cook tesekkür ederim canım benim Allah razı olsun :)
İyiyim kızzz geldim geldimCok tesekkür ederim canım benim senin minnakların haberini okucam az sonra önce mesajlara cevap vereyim dedim
Sen hattaa sizz cansınız cann
Canımm benimm cok cok cok tesekkür ederim sen nasıl oldun
Amiiiiiiiiiiiiin canım hepimizz insallah
Coook sagol canım benim hepimiz dikkat edeliim insallah
ohh beee hoşgeldin bebekBennnnnn geldiiiiim önce mesajlara cevap vereyim dedim ki kimseyi atlamayayım. Cok cok tesekkür ederim hepinize bir kere daha. Bugün sabah cıktık hastaneden biraz dinlenip hemen aranıza gelmek istedim. Zor bir 3 gündü ama gecti cok sükür. Onları anlatmayacagımdaaaaaa asıl anlatacaklarım baskahamileyim diye kadın dogum katına verdiler beni allahhhhhhhım doguran dogurana..
Amaa sunu söyliyim sezeryanla normal dogum yapanlar arasında dünyaaaaaaaaaa fark var. Korkan ben nasıl dogurucam diyen ben normale karar verdim tabiii olursaa
ohh süper olmuş canım iyi yapmışsın aradan çıktı işte daha ne :)kuzum valla biraz öyle oldu ama samsuna gittiğimde istediğim modelden gördüm bide kayınvalideler aldı öyle olunca tamm al dediler almasaydım eğer benim iş yatardı rüyamda görürdüm oyüzden fırsatı kaçıramzdım :)
Kusum ptesi geceden beri yatmaktan sıkıldım dur kızz azcık tadına variyim
güle güle kullanın yani ihtiyaç olanları fırsat buldukça kaçırmamak lazım bende bugün bir giysi mağazasında sezon sonu indirimlere kendimi kaptırıp yazlık kıyafetlerden aldım , 6 aylık aldım yazın giyebileceği şekilde olur inşallah olmazsa hediye ederim artık. birazda abarttım sanırım, satıcı kızlardan pek yardım istememek lazım bu çok güzelmiş , bu çok şirinmiş dediğim her şeyi kız toplamış , bende hiçbirini bırakamayınca fazladan almış oldum minicik giysiler çok tatlılar ama sağlıklı güzel günlerde kullansın yavrularımız.kızlar bu arada ben oğluşumun bebek odasını aldım biraz erken oldu ama aklımdakini aldım mecburen bir fırsatım vardı onu kaçırmamak için erken davrandım :) tabi aralık ocak gibi istedim öyle gelecek
Canim Güle güle giydir hepsini allh kucagina almayi nasıp etsin yavrunugüle güle kullanın yani ihtiyaç olanları fırsat buldukça kaçırmamak lazım bende bugün bir giysi mağazasında sezon sonu indirimlere kendimi kaptırıp yazlık kıyafetlerden aldım , 6 aylık aldım yazın giyebileceği şekilde olur inşallah olmazsa hediye ederim artık. birazda abarttım sanırım, satıcı kızlardan pek yardım istememek lazım bu çok güzelmiş , bu çok şirinmiş dediğim her şeyi kız toplamış , bende hiçbirini bırakamayınca fazladan almış oldum minicik giysiler çok tatlılar ama sağlıklı güzel günlerde kullansın yavrularımız.
çok teşekkür ederim , hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahCanim Güle güle giydir hepsini allh kucagina almayi nasıp etsin yavrunu
Canim cok gecmis olsunnn....bol bol dinlen lutfen....bi de meyve en guzeli....günaydın kızlarr nasılsınız ben güne gripli başladımboğazlarım yanıyor butun akıyor bademciklerimde yok faranşite çevircem hemen yarın doktor günüm allahtan gidince sorcam bakalım
Cok gecmis olsunnnnmerhaba kızlarkusummelek CanSev_Can harme kızlar ıse geldım ıyı gıbıyım ama mandalına lımon aldım yanıma bol bol c vıtamını alıcam sanırım yedıgım meyvelerden dolayı boyleyım daha kotu olabılırdım ablam cok kotu hasta cıgerlerıne ınmıs resmen ondan bulasdı kesın oda oyle dıyordu aksam bızım mınık kresden getırıyor sanırım mıkropları once o hasta oldu sonra ablam aksam ılık lımon yaptım bırde zencefıl bal onu ıctım baya terlettı
Coook tesekkür ederim canım benim
Cok tesekkür ederim kuzum malesef bir daha giremedigim icin ancak simdi gördüm artık iyiyiz cok sükür
Sagol kuzuuum güzel yüregine bin tesekkkür
cok cok tesekkür ederim hastaneden cıktık artık :)
Sus kız ne aradın ne sordun
Cooook tesekkür ederim canım beniim
Ooo geldik bileeecokkk tesekkür ederim canım benim bu arada sen nasılsın
E Ekyzdn03 Canim ya ben ancak girebildimde......bende bayagi hastaudim 3gun rapor aldim.....dinlendim ama yinede kırgınlık hala var üzerimde.......sen iyilestinmi nasilsin.....
İyiyiz cook sükür cıktık artık hastaneden cok tesekkür ederim
Tesekkür ederim canım beniiiiiiim
Sey hormonlardandır o hormonlardan
Amiinn kuzum hepimizeee insallaaah cok cok cok tesekkür ederim
Ayy dur eklicem hemen su alıntılarım bitsinyasasııııınn
İyiyiz coook süküüürrrrr geri döndüük artıkk cok tesekkür ederim canım benim
Cook tesekkür ederim canım benim Allah razı olsun :)
İyiyim kızzz geldim geldimCok tesekkür ederim canım benim senin minnakların haberini okucam az sonra önce mesajlara cevap vereyim dedim
Sen hattaa sizz cansınız cann
Canımm benimm cok cok cok tesekkür ederim sen nasıl oldun
Amiiiiiiiiiiiiin canım hepimizz insallah
Coook sagol canım benim hepimiz dikkat edeliim insallah
Canim cok iyi yapmışsın gule gule kullanin oglusunla.....kuzum valla biraz öyle oldu ama samsuna gittiğimde istediğim modelden gördüm bide kayınvalideler aldı öyle olunca tamm al dediler almasaydım eğer benim iş yatardı rüyamda görürdüm oyüzden fırsatı kaçıramzdım :)
Haklısın canm telefon konusnak zor geliyor insana hasta olunca ben ablayım ya biraz alindim yazmayınca:) sorma bebegim ya düşük tehlikesi geçti şimdi erken doğum korkusu başladı umarım dedin gibi bunuda atlatriz 34 hafta dayan dedi doktor yataçan diyor 34 haftayı doldurduk mu ne istersen onu yap dedi kurtarıriz allhin izniyle bebegi dedi hayırlısı canım ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?