2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hoşqeldin canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah...

E Ekyzdn03 cimmmmmm hoşgeldin sefalar getirdin çok özledik pek özledik

bende kusum bende bendee

hahaah işte kızım dedim ben size siz havaya girdiniz ben değil yüzüğü rüyamda bile göremem ama odayı kaptım

kızım sükret benimki bir arayıp gecmis olsun bile demedi

Hoşqeldin canım Allah birdaha yaşatmasın inşallah...

Amiiiiiiiin allah herkese öncee saglık sıhhat versin

E Ekyzdn03 canım geçmiş olsun bende yazdım ama cevap vermedin önemli olan iyi olman kackere aradım seni telin kapalı kuzum umarım iyisindir bebisinde sende alhh birdaha gostermesin çok geçmiş olsun tekrar canm

Ablacım seninkine ayrıca cevap vermek istedim, sen bir mucizeyi gerceklestirdin bir mucize daha gerceklestirirsin simdi o zamanları hic düsünmee hamileligini rahat gecirmeye bak.. Allah ın izniyle hersey cok güzel olacak. Biz iyiyiz simdi sıra sende ve mucize bebisimizde

Ayy ablacım vallahi tam sana yazıyordum simdi gördüm bu yazdıgını gecmiste mesajını bulmaya calısıyordum. Allah razı olsun hepinizden. Uyurken kapatıyordum telefonumu birde cok agrım oldugunda dayanamıyordum telefon sesine.

Haklısın canm telefon konusnak zor geliyor insana hasta olunca ben ablayım ya biraz alindim yazmayınca:) sorma bebegim ya düşük tehlikesi geçti şimdi erken doğum korkusu başladı umarım dedin gibi bunuda atlatriz 34 hafta dayan dedi doktor yataçan diyor 34 haftayı doldurduk mu ne istersen onu yap dedi kurtarıriz allhin izniyle bebegi dedi hayırlısı canım ❤❤❤

ohh beee hoşgeldin bebek iyi orda iyi gözlem yapmışsın sen
ohh süper olmuş canım iyi yapmışsın aradan çıktı işte daha ne :)

kızlar bu haftanın da sonuna geldik çok şükür ben kaçar yarın doktor randevum var oğluşumu görmeye gidiyorum kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz inaşallah

kızlar bu arada ben oğluşumun bebek odasını aldım biraz erken oldu ama aklımdakini aldım mecburen bir fırsatım vardı onu kaçırmamak için erken davrandım :) tabi aralık ocak gibi istedim öyle gelecek
güle güle kullanın yani ihtiyaç olanları fırsat buldukça kaçırmamak lazım bende bugün bir giysi mağazasında sezon sonu indirimlere kendimi kaptırıp yazlık kıyafetlerden aldım , 6 aylık aldım yazın giyebileceği şekilde olur inşallah olmazsa hediye ederim artık. birazda abarttım sanırım, satıcı kızlardan pek yardım istememek lazım bu çok güzelmiş , bu çok şirinmiş dediğim her şeyi kız toplamış , bende hiçbirini bırakamayınca fazladan almış oldum minicik giysiler çok tatlılar ama sağlıklı güzel günlerde kullansın yavrularımız.

Canim Güle güle giydir hepsini allh kucagina almayi nasıp etsin yavrunu

günaydın kızlarr nasılsınız ben güne gripli başladım boğazlarım yanıyor butun akıyor bademciklerimde yok faranşite çevircem hemen yarın doktor günüm allahtan gidince sorcam bakalım
Canim cok gecmis olsunnn....bol bol dinlen lutfen....bi de meyve en guzeli....
Cok gecmis olsunnnn

Canim cok iyi yapmışsın gule gule kullanin oglusunla.....

Olur mu abla hic.. askolsun ben seni atlamam hiiiccc Sen yaparsın ya cıkarsın 34. haftaya neler yapmıs kadınsın yat dinlen bosver bugüne kadar cabaladın yoruldun simdi dinlenme vakti bak kızın diyor yazık anneme cok yoruldu artık dinlensin baskaları yapsın onun yaptıklarını

E Ekyzdn03 Canımmm hoşgeldinnnnnn. İyi olmana, iyi olmanıza çok sevindim dikkat et kendine

Cokk tesekkür ederim canım benim igdende yazmıssın ne kadar incesin cok cok cok cok tesekkür ederim

E Ekyzdn03 canımm hoşgeldin tekrar geçmiş olsun yapma bida böyle şeyler
helal olsun ama dezavantajı avantaja dönüştürmüş iyi gözlem yapmışsın olayların içinde olmak tecrübe katmış sana
bebişler izin verir de normal normal doğururuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…