• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

:KK19::KK73: birmucide birmucide canım gözün aydın prensesini saq salim al inşallah kucaqına kızlarımız çoqaldı ya :) Ben aklımda begri begri 'nin oqluş var onu alcam kızıma iyi bak damadıma :)

ooo eskıden kızlar secılıyordu tabı erkekler azınlıkda kaldı sımdı oglusları bölüşüyorsunuz :KK70::KK70::KK70:
begri begri kuzum bızde ogluslarımızı vermeyelım :KK50::KK48:

Kızlar 15 haftalıgız cınsıyetı ogrenemedık henuz cok heyecanlıyım acaba bebişimiz bır kızçemi mı yoksa ogluş mu :D anlamanın bır yolu var mı :D

gittim geldim canım..çok şükür bir sıkıntı yok erkek dedi cinsiyete de kesinleşti artık sanırım:) bide test yaptı kan verdim AFP mi ne adı bebeğin gelişimine bakılıyormus normal çıktı o da bir sıkıntı yok çok şükür..

kızlarrr gunaydın:):) hayırlı bır gun olsun hepımız bekledıgımız ıyı haberlerı alaım ınsallah. ılk guzel haber E Ekyzdn03 den geldı bugun hastaneden cıkıyor ve bebısını gordu hıc bır sorun yokmus cok sukur:):)
çok sevindim E Ekyzdn03 için :) hepimiz hep mutlu olalım İnşallah..

ohhh yemekler yendıı kahveler ıcıldııı keyfımız pek yerınde oglusla :):)
offf afiyet olsun kuşum bende dünün acısını çıkardım bi yedim yedim sonra soda kahve oğluşumla birazda güneşe çıktık mis oldu :D

kızlar bu arada ben oğluşumun bebek odasını aldım biraz erken oldu ama aklımdakini aldım mecburen bir fırsatım vardı onu kaçırmamak için erken davrandım :) tabi aralık ocak gibi istedim öyle gelecek

gittim geldim canım..çok şükür bir sıkıntı yok erkek dedi cinsiyete de kesinleşti artık sanırım:) bide test yaptı kan verdim AFP mi ne adı bebeğin gelişimine bakılıyormus normal çıktı o da bir sıkıntı yok çok şükür..
Aha bir prens daha canım qözün aydın cok sebindim Allahım saqlıkla kucaqına almak nasip etsin inşallah :) Artık kızım kimin oqlunu beqenirse onu alırız prenslerde kalabalıklaştı :KK68::KK28:

kızlar bu arada ben oğluşumun bebek odasını aldım biraz erken oldu ama aklımdakini aldım mecburen bir fırsatım vardı onu kaçırmamak için erken davrandım :) tabi aralık ocak gibi istedim öyle gelecek
Bende bakıcam yarın canım cıkcam alışverişe bende öle düşünüorum alıyım ocak qibi falan qelsin...

Bende bakıcam yarın canım cıkcam alışverişe bende öle düşünüorum alıyım ocak qibi falan qelsin...
valla öyle kuşum bak yaa bende samsuna gittiğimde halettim hemencik odanın daha kağıt işi var yapalım edelim sonra yerleşir bakalım daha çamaşırlar yıkanıp ütülenip yerleşecek çokkk işimiz var çokk hatta aralık gibi istesem anca yetişir işten ayrılıncada içini yaparım

Aha bir prens daha canım qözün aydın cok sebindim Allahım saqlıkla kucaqına almak nasip etsin inşallah :) Artık kızım kimin oqlunu beqenirse onu alırız prenslerde kalabalıklaştı :KK68::KK28:
sağol canım benim İnşallah bakalım ;)

ohh ne güzell:) biz çok birşey almayı düşünmüyoruz bir beşik alırız dolap evde olacak o zaman İnşallah.kiracı ve tayinci olunca taşımak istemiyoz..ama odasına halı ve perde almayı düşünüyorum oğluşuma göre İnşallah Rabbim nasip ederse..

valla öyle kuşum bak yaa bende samsuna gittiğimde halettim hemencik odanın daha kağıt işi var yapalım edelim sonra yerleşir bakalım daha çamaşırlar yıkanıp ütülenip yerleşecek çokkk işimiz var çokk hatta aralık gibi istesem anca yetişir işten ayrılıncada içini yaparım
ayy o aşamaya gelelim bir an önce İnşallah sağlıkla..çok güzel olur herhalde o minik elbiseleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek:)

ohh ne güzell:) biz çok birşey almayı düşünmüyoruz bir beşik alırız dolap evde olacak o zaman İnşallah.kiracı ve tayinci olunca taşımak istemiyoz..ama odasına halı ve perde almayı düşünüyorum oğluşuma göre İnşallah Rabbim nasip ederse..
aslında bizimde kira ama aldığımız eşyalar gittiğimiz eve de olacak şeyler ev alana kadar da çıkmayız bu evimizden bakalım :)

Back