amin canım benim Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın bize
gittim geldim canım..çok şükür bir sıkıntı yok erkek dedi cinsiyete de kesinleşti artık sanırım:) bide test yaptı kan verdim AFP mi ne adı bebeğin gelişimine bakılıyormus normal çıktı o da bir sıkıntı yok çok şükür..kusummelek canım naptın ?
çok şükür iyi haberler canım..iyiymiş bebiş erkek dedi doktor:) hayırlısı olsun artık bakalım..sağlıklı olsunlar da önemli değil cinsiyet..inşallah iyi haberlerle gelirsin canım , bekliyoruz :)
Gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğluşun :)çok şükür iyi haberler canım..iyiymiş bebiş erkek dedi doktor:) hayırlısı olsun artık bakalım..sağlıklı olsunlar da önemli değil cinsiyet..
sağol canım aminn inşallah.vatana millete bize hayırlı evlat olsun cümlemizinki..Gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğluşun :)
offf afiyet olsun kuşum bende dünün acısını çıkardım bi yedim yedim sonra soda kahve oğluşumla birazda güneşe çıktık mis olduohhh yemekler yendıı kahveler ıcıldııı keyfımız pek yerınde oglusla :):)
Napalım baktık kalmıycak şimdiden kapışalım yani :)ooo eskıden kızlar secılıyordu tabı erkekler azınlıkda kaldı sımdı oglusları bölüşüyorsunuz
begri kuzum bızde ogluslarımızı vermeyelım
Aha bir prens daha canım qözün aydın cok sebindim Allahım saqlıkla kucaqına almak nasip etsin inşallah :) Artık kızım kimin oqlunu beqenirse onu alırız prenslerde kalabalıklaştıgittim geldim canım..çok şükür bir sıkıntı yok erkek dedi cinsiyete de kesinleşti artık sanırım:) bide test yaptı kan verdim AFP mi ne adı bebeğin gelişimine bakılıyormus normal çıktı o da bir sıkıntı yok çok şükür..
Bende bakıcam yarın canım cıkcam alışverişe bende öle düşünüorum alıyım ocak qibi falan qelsin...kızlar bu arada ben oğluşumun bebek odasını aldım biraz erken oldu ama aklımdakini aldım mecburen bir fırsatım vardı onu kaçırmamak için erken davrandım :) tabi aralık ocak gibi istedim öyle gelecek
valla öyle kuşum bak yaa bende samsuna gittiğimde halettim hemencik odanın daha kağıt işi var yapalım edelim sonra yerleşir bakalım daha çamaşırlar yıkanıp ütülenip yerleşecek çokkk işimiz var çokk hatta aralık gibi istesem anca yetişir işten ayrılıncada içini yaparımBende bakıcam yarın canım cıkcam alışverişe bende öle düşünüorum alıyım ocak qibi falan qelsin...
sağol canım benim İnşallah bakalımAha bir prens daha canım qözün aydın cok sebindim Allahım saqlıkla kucaqına almak nasip etsin inşallah :) Artık kızım kimin oqlunu beqenirse onu alırız prenslerde kalabalıklaştı
ohh ne güzell:) biz çok birşey almayı düşünmüyoruz bir beşik alırız dolap evde olacak o zaman İnşallah.kiracı ve tayinci olunca taşımak istemiyoz..ama odasına halı ve perde almayı düşünüyorum oğluşuma göre İnşallah Rabbim nasip ederse..Bende bakıcam yarın canım cıkcam alışverişe bende öle düşünüorum alıyım ocak qibi falan qelsin...
ayy o aşamaya gelelim bir an önce İnşallah sağlıkla..çok güzel olur herhalde o minik elbiseleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek:)valla öyle kuşum bak yaa bende samsuna gittiğimde halettim hemencik odanın daha kağıt işi var yapalım edelim sonra yerleşir bakalım daha çamaşırlar yıkanıp ütülenip yerleşecek çokkk işimiz var çokk hatta aralık gibi istesem anca yetişir işten ayrılıncada içini yaparım
aslında bizimde kira ama aldığımız eşyalar gittiğimiz eve de olacak şeyler ev alana kadar da çıkmayız bu evimizden bakalım :)ohh ne güzell:) biz çok birşey almayı düşünmüyoruz bir beşik alırız dolap evde olacak o zaman İnşallah.kiracı ve tayinci olunca taşımak istemiyoz..ama odasına halı ve perde almayı düşünüyorum oğluşuma göre İnşallah Rabbim nasip ederse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?