• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayy o aşamaya gelelim bir an önce İnşallah sağlıkla..çok güzel olur herhalde o minik elbiseleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmek:)
aynen kuşum yaa ama sanki zaman çabuk geçiyor nebilim baksana ne ara 5.aya girdik şaka gibi yavaş yavaş ben anca hazırlanırım bir anda her şeyini alamam

ohh ne güzell:) biz çok birşey almayı düşünmüyoruz bir beşik alırız dolap evde olacak o zaman İnşallah.kiracı ve tayinci olunca taşımak istemiyoz..ama odasına halı ve perde almayı düşünüyorum oğluşuma göre İnşallah Rabbim nasip ederse..
İnşallah canım hepsi olur yavaş yavaş...

valla öyle kuşum bak yaa bende samsuna gittiğimde halettim hemencik odanın daha kağıt işi var yapalım edelim sonra yerleşir bakalım daha çamaşırlar yıkanıp ütülenip yerleşecek çokkk işimiz var çokk hatta aralık gibi istesem anca yetişir işten ayrılıncada içini yaparım
Aynen öle canım anca yetişir bize daha çok var gibi gelıo ama zaman akıp gidio...

aynen kuşum yaa ama sanki zaman çabuk geçiyor nebilim baksana ne ara 5.aya girdik şaka gibi yavaş yavaş ben anca hazırlanırım bir anda her şeyini alamam

ay bende oyle dusunuyorum beklıyım dıyordum ama bırıkcek bır anda okadar harcama kascak bızı valla bende alıyım yavas yavas dıyorum oyuzden

kusummelek kusummelek canım gözün aydın oğluşun hep böyle sağlıklı olsun inşallah :)
B bsrd kız bu ne hız maşallah iyi yapmışsın canım güle güle kullanın :)

@begri E Ekyzdn03 cok gecmis olsun insallah bi an once toparlar

Coook tesekkür ederim canım benim

csanım gecmıs olsun cokk sımdı nasılsın yaz bebegımız nasıl cok merak ettık senı dunn

Cok tesekkür ederim kuzum malesef bir daha giremedigim icin ancak simdi gördüm artık iyiyiz cok sükür

canım benım nasılsın ıyımısın cımcıme ıyımıs haberlerını aldık ama sen nasılsın umarım ıyısındır bır an once ıyılesıp tekrar aramıza donmenı beklıyoruz allahın ıznıyle bır an once ıyılesırsın ınsallah

Sagol kuzuuum güzel yüregine bin tesekkkür

çok geçmiş olsun canım, nasılsın şimdi?

cok cok tesekkür ederim hastaneden cıktık artık :)

canım kuzuuummmm her an aklımızda dualarımızdasın... seni çok seviyoruz. hemen toparlan gel :KK66: özledik...

Sus kız ne aradın ne sordun :KK70::KK70:

Canım çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine. İnşallah biran önce toparlarsın canım. Allah acil şifalar versin.

Cooook tesekkür ederim canım beniim

E Ekyzdn03 canimcim cok gecmis olsun dualarim hep seninle....kucuk hanimin iyi olduguna sevindim.sende çabucak iyilesirsin inşallah....

Ooo geldik bileee :cool: cokkk tesekkür ederim canım benim bu arada sen nasılsın

çok geçmiş olsun iyi misin canım şimdi..

İyiyiz cook sükür cıktık artık hastaneden cok tesekkür ederim

günaydın hanımlarr :KK200:
@seduf dikkat et kendine canım bol bol meyve falan ye çok geçmiş olsun :KK66:
E Ekyzdn03 senden iyi haberler duymak güzel ara ara yaz canım merakta bırakma bizi :KK66:

Tesekkür ederim canım beniiiiiiim

aglatcan mı lan sen bızı ne bu laflar falan alısık degılız bız goygoy grubuyuz :KK70::KK70:

Sey hormonlardandır o hormonlardan

Canim cok cok gecmis olsun allahim saglik versin sanada kuzunada

Amiinn kuzum hepimizeee insallaaah cok cok cok tesekkür ederim

merhaba kızlar mutluluktan uçuyorum bugün kızım olacağını öğrendim. E Ekyzdn03 bak @elif190 haklı çıktı :KK24: beni de listeye ekle canım :KK45: yaş 26 ilk bebek sat:6 haziran(18 haziran değerlendirmek lazım) bdt:22 mart cinsiyet:kız

Ayy dur eklicem hemen su alıntılarım bitsin :KK70: yasasııııınn

İyiyiz coook süküüürrrrr geri döndüük artıkk cok tesekkür ederim canım benim

E Ekyzdn03 çok geçmiş olsun dualarimiz seninle ve yaz bebisle inşallah iyilesin bi an önce..
Ben epiduralli normal doğum istiyorum ilk ben merhaba demeliyim kızıma.:KK68:
Hic de korkum endisem yok çok şükür ama Rabbim bilir tabi çok arkadaşım var normal isteyip de yapamayan..

Cook tesekkür ederim canım benim Allah razı olsun :)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :KK68:
E Ekyzdn03 den haber var mı nasıl acaba? o_O
@Everdeen canım bebişin hayırlı olsun Allahım bizlerede o günleri göstersin inşallah, senin de Allah yardımcın olsun kuzenimde de olmuştu nasıl acı çekiyodu kız
bujubuju bujubuju canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla bu havalar tam hastalık havası bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım inşallah kapmam bi yerlerden

İyiyim kızzz geldim geldim :KK70: Cok tesekkür ederim canım benim senin minnakların haberini okucam az sonra önce mesajlara cevap vereyim dedim :KK68:

kızlarrr gunaydın:):) hayırlı bır gun olsun hepımız bekledıgımız ıyı haberlerı alaım ınsallah. ılk guzel haber E Ekyzdn03 den geldı bugun hastaneden cıkıyor ve bebısını gordu hıc bır sorun yokmus cok sukur:):)

Sen hattaa sizz cansınız cann :KK15:

bujubuju bujubuju canunmm gwcmis olsunnnn dikkat et kndine guzelimmmm:KK15:
E Ekyzdn03 nin iyi haberini almk guzel cok sukur hayirlisiyala ciktiiii hastaneden
...:KK200::nazar:

@birmucide canim.bnm allh bagislasin kizceniiii:KK200::nazar:hayirlisiyla kucagina alirsin:nazar:

Canımm benimm cok cok cok tesekkür ederim sen nasıl oldun :KK37:

çok sevindim E Ekyzdn03 için :) hepimiz hep mutlu olalım İnşallah..

Amiiiiiiiiiiiiin canım hepimizz insallah

E Ekyzdn03 geçmiş olsun canım.kendine dikkat et canım

Coook sagol canım benim hepimiz dikkat edeliim insallah:KK68:

aynen canım.ben anneme bırakcam o işi o yüzden pek birşey almam herhalde:) duramazsam internetten yaparım birşeyler;)

Cok tesekkür ederim kuzum malesef bir daha giremedigim icin ancak simdi gördüm artık iyiyiz cok sükür

Ooo geldik bileee :cool: cokkk tesekkür ederim canım benim bu arada sen nasılsın

İyiyim kızzz geldim geldim :KK70: Cok tesekkür ederim canım benim senin minnakların haberini okucam az sonra önce mesajlara cevap vereyim dedim :KK68:

kuzum cok takılma buralarda uzan dınlen

Bennnnnn geldiiiiim önce mesajlara cevap vereyim dedim ki kimseyi atlamayayım. Cok cok tesekkür ederim hepinize bir kere daha. Bugün sabah cıktık hastaneden biraz dinlenip hemen aranıza gelmek istedim. Zor bir 3 gündü ama gecti cok sükür. Onları anlatmayacagımdaaaaaa asıl anlatacaklarım baska :KK30::KK70: hamileyim diye kadın dogum katına verdiler beni allahhhhhhhım doguran dogurana..
Amaa sunu söyliyim sezeryanla normal dogum yapanlar arasında dünyaaaaaaaaaa fark var. Korkan ben nasıl dogurucam diyen ben normale karar verdim tabiii olursaa:cool:

hoşgeldin canım özledik valla seni:)

kusummelek kusummelek canım gözün aydın oğluşun hep böyle sağlıklı olsun inşallah :)
B bsrd kız bu ne hız maşallah iyi yapmışsın canım güle güle kullanın :)
kuzum valla biraz öyle oldu ama samsuna gittiğimde istediğim modelden gördüm bide kayınvalideler aldı öyle olunca tamm al dediler almasaydım eğer benim iş yatardı rüyamda görürdüm oyüzden fırsatı kaçıramzdım :)

Bennnnnn geldiiiiim önce mesajlara cevap vereyim dedim ki kimseyi atlamayayım. Cok cok tesekkür ederim hepinize bir kere daha. Bugün sabah cıktık hastaneden biraz dinlenip hemen aranıza gelmek istedim. Zor bir 3 gündü ama gecti cok sükür. Onları anlatmayacagımdaaaaaa asıl anlatacaklarım baska :KK30::KK70: hamileyim diye kadın dogum katına verdiler beni allahhhhhhhım doguran dogurana..
Amaa sunu söyliyim sezeryanla normal dogum yapanlar arasında dünyaaaaaaaaaa fark var. Korkan ben nasıl dogurucam diyen ben normale karar verdim tabiii olursaa:cool:
haha:) her şerde bir hayır var derler ya ondan olmuş seninki de;) olursa normal istemek lazım bence de..bakalım erken daha bebişler karar verecek.bu arada benim cinsiyet kesinleşti erkekimiz geliyor İnşallah:)diğer bilgileri de verm de beni de ekle müsait olunca listeye..

hoşgeldin canım özledik valla seni:)

Ayy canım benim bende vallahi aile gibi olmusuz biz burada cok iyi anladım :)

kuzum valla biraz öyle oldu ama samsuna gittiğimde istediğim modelden gördüm bide kayınvalideler aldı öyle olunca tamm al dediler almasaydım eğer benim iş yatardı rüyamda görürdüm oyüzden fırsatı kaçıramzdım :)

Sen anca rüyanda görürsün yüzük nerde yüzüüük :KK70::KK70:

haha:) her şerde bir hayır var derler ya ondan olmuş seninki de:KK66: olursa normal istemek lazım bence de..bakalım erken daha bebişler karar verecek.bu arada benim cinsiyet kesinleşti erkekimiz geliyor İnşallah:)diğer bilgileri de verm de beni de ekle müsait olunca listeye..

Vallahi öyle oldu :KK70: Ayy tamam canım sen yaz ben eklerim

Ayy canım benim bende vallahi aile gibi olmusuz biz burada cok iyi anladım :)

Sen anca rüyanda görürsün yüzük nerde yüzüüük :KK70::KK70:

Vallahi öyle oldu :KK70: Ayy tamam canım sen yaz ben eklerim
hahaah işte kızım dedim ben size siz havaya girdiniz ben değil yüzüğü rüyamda bile göremem ama odayı kaptım :D

Back