• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

günaydın kızlarr nasılsınız ben güne gripli başladım :KK43: boğazlarım yanıyor butun akıyor bademciklerimde yok faranşite çevircem hemen yarın doktor günüm allahtan gidince sorcam bakalım
hay allah çok geçmiş olsun canım, bende de bademcik yok faranjit olurum. Çok beter bir hastalık.

Kızlar sıfayı kaptım bende beynım donuyor resmen ya zencefılle bal karıstırdım yedım bırde lımonlu ılıksu ıctım yarın ıse gıtmıcem dınlencem bakalım terletıyım kendımıde offf
gecmiş olsun cnm bende aynı durumdayım ve bu haftasonu ev tasıyorum Allah yardım etsin.

merhaba kızlar kusummelek kusummelek CanSev_Can CanSev_Can harme harme kızlar ıse geldım ıyı gıbıyım ama mandalına lımon aldım yanıma bol bol c vıtamını alıcam sanırım yedıgım meyvelerden dolayı boyleyım daha kotu olabılırdım ablam cok kotu hasta cıgerlerıne ınmıs resmen ondan bulasdı kesın oda oyle dıyordu aksam bızım mınık kresden getırıyor sanırım mıkropları once o hasta oldu sonra ablam aksam ılık lımon yaptım bırde zencefıl bal onu ıctım baya terlettı

merhaba kızlar kusummelek kusummelek CanSev_Can CanSev_Can harme harme kızlar ıse geldım ıyı gıbıyım ama mandalına lımon aldım yanıma bol bol c vıtamını alıcam sanırım yedıgım meyvelerden dolayı boyleyım daha kotu olabılırdım ablam cok kotu hasta cıgerlerıne ınmıs resmen ondan bulasdı kesın oda oyle dıyordu aksam bızım mınık kresden getırıyor sanırım mıkropları once o hasta oldu sonra ablam aksam ılık lımon yaptım bırde zencefıl bal onu ıctım baya terlettı
evet c vitamini alman iyi olur, terle hemen değiş canım öyle bekleme aman daha kötü olma sakın, iyi hissetmessende rapor al izin al git evine yat dinlen bu dönemler normal halimizdeki gibi geçiştirebileceğimiz bir dönem değil
kusummelek kusummelek canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK15:

evet c vitamini alman iyi olur, terle hemen değiş canım öyle bekleme aman daha kötü olma sakın, iyi hissetmessende rapor al izin al git evine yat dinlen bu dönemler normal halimizdeki gibi geçiştirebileceğimiz bir dönem değil
kusummelek kusummelek canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz :KK15:

canım rapor almama gerek yok kendı ısımız ablamla calısıyorum ben ıstersen gelme dedı ama ıyı hıssedıyorum dıye geldım erken cıkarım herhalde

Bol bol ye ozaman canım ceyranda kalma dikkatli ol Allahım şifa versin inşallah..

kızlarrr gunaydın:):) hayırlı bır gun olsun hepımız bekledıgımız ıyı haberlerı alaım ınsallah. ılk guzel haber E Ekyzdn03 den geldı bugun hastaneden cıkıyor ve bebısını gordu hıc bır sorun yokmus cok sukur:):)
oh hadi gözümüz aydın :) çok sevindim

kızlarrr gunaydın:):) hayırlı bır gun olsun hepımız bekledıgımız ıyı haberlerı alaım ınsallah. ılk guzel haber E Ekyzdn03 den geldı bugun hastaneden cıkıyor ve bebısını gordu hıc bır sorun yokmus cok sukur:):)
güzel haber, amin inşallah kimse sorun yaşamasın.

Çok sevindim canım selamlarımızı ilet Allahım birdah adüşürmesin hiç birimizi inşallah...

ay dualarımız kabul oldu sonunda cok sevındım ınsallah bır daha boyle bırsey yasamaz kuzum emınım oda cok endıselenmıstır neysekı cıkıyormus :KK68::KK46:

Back