- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım , bekliyoruz :)günaydın canım İnşallah..dua edelim birbirimize..ben hastaneye gideceğim saat 10 da randevum bana da çok dua edin güzel haberlerle geleyim İnşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım , bekliyoruz :)günaydın canım İnşallah..dua edelim birbirimize..ben hastaneye gideceğim saat 10 da randevum bana da çok dua edin güzel haberlerle geleyim İnşallah..
hay allah çok geçmiş olsun canım, bende de bademcik yok faranjit olurum. Çok beter bir hastalık.günaydın kızlarr nasılsınız ben güne gripli başladım boğazlarım yanıyor butun akıyor bademciklerimde yok faranşite çevircem hemen yarın doktor günüm allahtan gidince sorcam bakalım
gecmiş olsun cnm bende aynı durumdayım ve bu haftasonu ev tasıyorum Allah yardım etsin.Kızlar sıfayı kaptım bende beynım donuyor resmen ya zencefılle bal karıstırdım yedım bırde lımonlu ılıksu ıctım yarın ıse gıtmıcem dınlencem bakalım terletıyım kendımıde offf
gecmiş olsun cnm bende aynı durumdayım ve bu haftasonu ev tasıyorum Allah yardım etsin.
evet c vitamini alman iyi olur, terle hemen değiş canım öyle bekleme aman daha kötü olma sakın, iyi hissetmessende rapor al izin al git evine yat dinlen bu dönemler normal halimizdeki gibi geçiştirebileceğimiz bir dönem değilmerhaba kızlar kusummelek CanSev_Can harme kızlar ıse geldım ıyı gıbıyım ama mandalına lımon aldım yanıma bol bol c vıtamını alıcam sanırım yedıgım meyvelerden dolayı boyleyım daha kotu olabılırdım ablam cok kotu hasta cıgerlerıne ınmıs resmen ondan bulasdı kesın oda oyle dıyordu aksam bızım mınık kresden getırıyor sanırım mıkropları once o hasta oldu sonra ablam aksam ılık lımon yaptım bırde zencefıl bal onu ıctım baya terlettı
evet c vitamini alman iyi olur, terle hemen değiş canım öyle bekleme aman daha kötü olma sakın, iyi hissetmessende rapor al izin al git evine yat dinlen bu dönemler normal halimizdeki gibi geçiştirebileceğimiz bir dönem değil
kusummelek canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bol bol ye ozaman canım ceyranda kalma dikkatli ol Allahım şifa versin inşallah..merhaba kızlar kusummelek CanSev_Can harme kızlar ıse geldım ıyı gıbıyım ama mandalına lımon aldım yanıma bol bol c vıtamını alıcam sanırım yedıgım meyvelerden dolayı boyleyım daha kotu olabılırdım ablam cok kotu hasta cıgerlerıne ınmıs resmen ondan bulasdı kesın oda oyle dıyordu aksam bızım mınık kresden getırıyor sanırım mıkropları once o hasta oldu sonra ablam aksam ılık lımon yaptım bırde zencefıl bal onu ıctım baya terlettı
Bol bol ye ozaman canım ceyranda kalma dikkatli ol Allahım şifa versin inşallah..
Çok uzun zamandır duruosa ondandır belki canım bilemedimki..sagol canım lımon aldım yanıma cayıma falan koyucam evde bır torba ıhlamur vardı kuflenmıs anlamıyorum nasıl oluyor
sağol canım zaten bağışıklığımız düşüyor hamile oldugumuz için.oo ısın zor canım ablamda ev tasırken hasta oldu dıkkat et kendıne
sagol canım lımon aldım yanıma cayıma falan koyucam evde bır torba ıhlamur vardı kuflenmıs anlamıyorum nasıl oluyor
sağol canım zaten hamile oldugumuz için bağışıklığımız düşüyor.oo ısın zor canım ablamda ev tasırken hasta oldu dıkkat et kendıne
saol canım benim yarın minikomu görmeye gitcektim gribide söylerim artık doktorahay allah çok geçmiş olsun canım, bende de bademcik yok faranjit olurum. Çok beter bir hastalık.
valla canım bızde sevındık umarım artık kımseden kotu haber almayız saglıcakla kucagımıza alırım yavrularımızı:)oh hadi gözümüz aydın :) çok sevindim
Amin canım inşallahvalla canım bızde sevındık umarım artık kımseden kotu haber almayız saglıcakla kucagımıza alırım yavrularımızı:)