- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 123
ayyy muzlu ballıda cok guzel canımmm onuda denee
Denerim canım emin olamadım dıye almadım onu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy muzlu ballıda cok guzel canımmm onuda denee
Evet oyleymıs annem sag ıken ıcırıyordum ben onaaynen canım benım bebısın bagısıklık sıstemını bıle guclendırıyormus yanı kemık gelısımıne de yardımcıymıs
tesekkürler canım midem cok bulanıyo ve yanıyo hiç bişeyi severek yiyemiyorum
Canim gecmis olsun...bende ilk dogumda yasadim....lanoise diye bi krem almistim e bebek mağazasından....bitkisel bi krem....hem bebekde emse sorun yok....hatta ben oglusumda poposuna bile kullandım pisik icin...cok memnun kaldim yani.....Kızlar nasılsınız.ben toparlandım çok şükür ayaga kalkıyorum yatıyorum falan 1 haftada doğum sıkıntılarım azaldı.amma çok büyük bir derdim var size yazıyım basınıza gelmesin.herkes bana dedi, bak göğüsüne krem sür,önlem al doğumdan sonra catlamasın,ben akıllı hiç dinlemedim.dedim bi doğuruyum tek korkum o, baska her acıya dayanırım.ve suan doğumda hissetmediğim kadar acı cekiyorum hiç aklıma gelmezdi.aman deyim önleminizi alın bir sürü önlemi varmıs ben kendi basımı kendim yaktım inanın doğum geçiyorda bu catlama ölüm gibiymiş.bebeğim aglıyor ben emzirirken aglıyorum,emzirmesem içim yanıyor ac diye off off cok zormus anne olmak.DOĞUM KOLAYMIŞ CATLAK ÖLÜM.
canım piyasada ne krem varsa hepsini aldık geçmiyor denemediğiniz kalmadıCanim gecmis olsun...bende ilk dogumda yasadim....lanoise diye bi krem almistim e bebek mağazasından....bitkisel bi krem....hem bebekde emse sorun yok....hatta ben oglusumda poposuna bile kullandım pisik icin...cok memnun kaldim yani.....
oyy canım ya Allah yardımcın olsun inşallah düzelir bir an önce...Geçen gün bir arkadaş da söyledi aynısını bana..ben bir karışım almıştım çatlak için bitkisel.ondan sürerim artık..Kızlar nasılsınız.ben toparlandım çok şükür ayaga kalkıyorum yatıyorum falan 1 haftada doğum sıkıntılarım azaldı.amma çok büyük bir derdim var size yazıyım basınıza gelmesin.herkes bana dedi, bak göğüsüne krem sür,önlem al doğumdan sonra catlamasın,ben akıllı hiç dinlemedim.dedim bi doğuruyum tek korkum o, baska her acıya dayanırım.ve suan doğumda hissetmediğim kadar acı cekiyorum hiç aklıma gelmezdi.aman deyim önleminizi alın bir sürü önlemi varmıs ben kendi basımı kendim yaktım inanın doğum geçiyorda bu catlama ölüm gibiymiş.bebeğim aglıyor ben emzirirken aglıyorum,emzirmesem içim yanıyor ac diye off off cok zormus anne olmak.DOĞUM KOLAYMIŞ CATLAK ÖLÜM.
günaydın canım iyi değilsen gitme bence..dinlenmek iyi gelirGunaydın kızlar gece cok terledım cok kotu kabuslar gordum bugun ıyı gıbıyım ıse gıtsemmı gıtmesemmı dıye dusunuyorum burun tıkalı ama
bence gitme canım, geçmiş olsun.Gunaydın kızlar gece cok terledım cok kotu kabuslar gordum bugun ıyı gıbıyım ıse gıtsemmı gıtmesemmı dıye dusunuyorum burun tıkalı ama
günaydın canım İnşallah..dua edelim birbirimize..ben hastaneye gideceğim saat 10 da randevum bana da çok dua edin güzel haberlerle geleyim İnşallah..Günaydın herkese, güzel bir cuma olur inşallah.
Güzel haberlerle qel inşallah canım benim..günaydın canım İnşallah..dua edelim birbirimize..ben hastaneye gideceğim saat 10 da randevum bana da çok dua edin güzel haberlerle geleyim İnşallah..