• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar nasılsınız.ben toparlandım çok şükür ayaga kalkıyorum yatıyorum falan 1 haftada doğum sıkıntılarım azaldı.amma çok büyük bir derdim var size yazıyım basınıza gelmesin.herkes bana dedi, bak göğüsüne krem sür,önlem al doğumdan sonra catlamasın,ben akıllı hiç dinlemedim:KK12:.dedim bi doğuruyum tek korkum o, baska her acıya dayanırım.ve suan doğumda hissetmediğim kadar acı cekiyorum:mad: hiç aklıma gelmezdi.aman deyim önleminizi alın bir sürü önlemi varmıs ben kendi basımı kendim yaktım inanın doğum geçiyorda bu catlama ölüm gibiymiş.bebeğim aglıyor ben emzirirken aglıyorum,:KK61:emzirmesem içim yanıyor ac diye off off cok zormus anne olmak.DOĞUM KOLAYMIŞ CATLAK ÖLÜM.
Canim gecmis olsun...bende ilk dogumda yasadim....lanoise diye bi krem almistim e bebek mağazasından....bitkisel bi krem....hem bebekde emse sorun yok....hatta ben oglusumda poposuna bile kullandım pisik icin...cok memnun kaldim yani.....

Canim gecmis olsun...bende ilk dogumda yasadim....lanoise diye bi krem almistim e bebek mağazasından....bitkisel bi krem....hem bebekde emse sorun yok....hatta ben oglusumda poposuna bile kullandım pisik icin...cok memnun kaldim yani.....
canım piyasada ne krem varsa hepsini aldık geçmiyor denemediğiniz kalmadı

Kızlar sıfayı kaptım bende beynım donuyor resmen ya zencefılle bal karıstırdım yedım bırde lımonlu ılıksu ıctım yarın ıse gıtmıcem dınlencem bakalım terletıyım kendımıde offf

Gecmia olsun kizlaerrreee...hava degisikligi siiz etkilerr dikkatli olun canimmmm...:KK16:

Gunaydın kızlar gece cok terledım cok kotu kabuslar gordum bugun ıyı gıbıyım ıse gıtsemmı gıtmesemmı dıye dusunuyorum burun tıkalı ama

Kızlar nasılsınız.ben toparlandım çok şükür ayaga kalkıyorum yatıyorum falan 1 haftada doğum sıkıntılarım azaldı.amma çok büyük bir derdim var size yazıyım basınıza gelmesin.herkes bana dedi, bak göğüsüne krem sür,önlem al doğumdan sonra catlamasın,ben akıllı hiç dinlemedim:KK12:.dedim bi doğuruyum tek korkum o, baska her acıya dayanırım.ve suan doğumda hissetmediğim kadar acı cekiyorum:mad: hiç aklıma gelmezdi.aman deyim önleminizi alın bir sürü önlemi varmıs ben kendi basımı kendim yaktım inanın doğum geçiyorda bu catlama ölüm gibiymiş.bebeğim aglıyor ben emzirirken aglıyorum,:KK61:emzirmesem içim yanıyor ac diye off off cok zormus anne olmak.DOĞUM KOLAYMIŞ CATLAK ÖLÜM.
oyy canım ya Allah yardımcın olsun inşallah düzelir bir an önce...Geçen gün bir arkadaş da söyledi aynısını bana..ben bir karışım almıştım çatlak için bitkisel.ondan sürerim artık..

Gunaydın kızlar gece cok terledım cok kotu kabuslar gordum bugun ıyı gıbıyım ıse gıtsemmı gıtmesemmı dıye dusunuyorum burun tıkalı ama
günaydın canım iyi değilsen gitme bence..dinlenmek iyi gelir

günaydın kızlarr nasılsınız ben güne gripli başladım :( boğazlarım yanıyor butun akıyor bademciklerimde yok faranşite çevircem hemen yarın doktor günüm allahtan gidince sorcam bakalım

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :KK68:
E Ekyzdn03 den haber var mı nasıl acaba? o_O
Everdeen Everdeen canım bebişin hayırlı olsun Allahım bizlerede o günleri göstersin inşallah, senin de Allah yardımcın olsun kuzenimde de olmuştu nasıl acı çekiyodu kız
bujubuju bujubuju canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine valla bu havalar tam hastalık havası bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım inşallah kapmam bi yerlerden

Back