• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

nazlı koy bu sefer ablacım sen adını baksana sıpa naz yapıp duruyor bı ılgı cekmeler falan :p:KK70::KK70: sen sıkma canını bı dınlenme olarak dusun gerekırse devamlı yatacaksım ablam cok sukur kızlar esın destekcı sana hıc bozma moralını
Saol bitanem cok sukur yapiolar ama bende sıkıldım alışık deilm yat yat neyse geçer insalh yolu yaraladı sayılır sen nasılsın bebiş :)

denizmisra denizmisra deniz abla çok çok geçmiş olsun.. sağlıkla gelsinde 34- 40 farketmez sıkma canını. dünyaya gelen büyüyor bir şekilde
Evet tabikide acele edip zamansız gelmesinden endişe ediyorum leke falan yok sanci resmen doğum sancisi nin hafiflemis şekli alhh sizlere gostermesin acı çekiyorum ya şimdi önemli olan kucamiza almak bebek doğsun hepsini unuturum annelik böyle bişey işte canlarım ❤❤❤

Saol bitanem cok sukur yapiolar ama bende sıkıldım alışık deilm yat yat neyse geçer insalh yolu yaraladı sayılır sen nasılsın bebiş :)
ıyıyım ablam valla ıs guc aynı devam bır sorun cok cok sukur aklımız sızlerde ışte tek endısemız sızlersınız su anda

canımm bayramdan berı sureklı hıssedıyorum uyurken uyanıkken yemek yerken bagırsak degıl artık o ayırt edıyorun yanı bu kadar kıpır kıpır bagırdsak olmaz kııı :)dokununca kesılıyor :) esımde dıyorkı yeter artıkk dokunma bırı sana sureklı dokunsun ıstermısın :cool: bu arada az once prensesıme markafonıden cıcıler aldımmm bır bakın kızlar cok guzellerrrr
ayy kesinleşmedi ki benim cinsiyet yoksa alırım bir iki parça birşeyler...Allahım yaa ne güzel bir mucize şükürler olsun sana..İnşallah ben de hissederim 17. haftadayım ben..

ıyıyım ablam valla ıs guc aynı devam bır sorun cok cok sukur aklımız sızlerde ışte tek endısemız sızlersınız su anda
Kıyamam ben sana saol canm benim allhta seni hiç üzmesin@misseste Naber sukur bebek iyiymiş atlatir oda insalh

ayy kesinleşmedi ki benim cinsiyet yoksa alırım bir iki parça birşeyler...Allahım yaa ne güzel bir mucize şükürler olsun sana..İnşallah ben de hissederim 17. haftadayım ben..
ayy benım ayrıntılı ultrasonda cıkınca dedım bu saatten sonra kızdır heraldee

ayy benım ayrıntılı ultrasonda cıkınca dedım bu saatten sonra kızdır heraldee
Canım senin ayrıntılı ultrasyonu kaçıncı hafta yaptılar bana 21.hafta dedi 4 kasıma randevu verdi...

kızlar bır mesaının daha sonuna geldıkkk :) yarın tekrr bırlıkte olalım:KK49:

Kızlar bende mart annesı olucam inşallah suan 16.haftalık olduk cok sukur hıc bır sorun sıkıntım da yok hareketlerını hıssetmıyorum daha yanı cok az bazen bır oynama oluyor gaz dolasır gıbı :KK45: hayırlısı rabbım hepımızın sag salım kucagımıza almayı nasip etsin..

Kızlar nasılsınız.ben toparlandım çok şükür ayaga kalkıyorum yatıyorum falan 1 haftada doğum sıkıntılarım azaldı.amma çok büyük bir derdim var size yazıyım basınıza gelmesin.herkes bana dedi, bak göğüsüne krem sür,önlem al doğumdan sonra catlamasın,ben akıllı hiç dinlemedim:KK12:.dedim bi doğuruyum tek korkum o, baska her acıya dayanırım.ve suan doğumda hissetmediğim kadar acı cekiyorum:mad: hiç aklıma gelmezdi.aman deyim önleminizi alın bir sürü önlemi varmıs ben kendi basımı kendim yaktım inanın doğum geçiyorda bu catlama ölüm gibiymiş.bebeğim aglıyor ben emzirirken aglıyorum,:KK61:emzirmesem içim yanıyor ac diye off off cok zormus anne olmak.DOĞUM KOLAYMIŞ CATLAK ÖLÜM.

Back