- 7 Ekim 2015
- 1.211
- 564
- 123
- 41
tesekkürler canım midem cok bulanıyo ve yanıyo hiç bişeyi severek yiyemiyorumbol bol meyve tuket canım c vıtamını al lımonlu su yap kendıne aksam yatarken o terletıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkürler canım midem cok bulanıyo ve yanıyo hiç bişeyi severek yiyemiyorumbol bol meyve tuket canım c vıtamını al lımonlu su yap kendıne aksam yatarken o terletıyor
Saol bitanem cok sukur yapiolar ama bende sıkıldım alışık deilm yat yat neyse geçer insalh yolu yaraladı sayılır sen nasılsın bebiş :)nazlı koy bu sefer ablacım sen adını baksana sıpa naz yapıp duruyor bı ılgı cekmeler falan sen sıkma canını bı dınlenme olarak dusun gerekırse devamlı yatacaksım ablam cok sukur kızlar esın destekcı sana hıc bozma moralını
Çok teşekür edrim canım allh herkese bu zor süreçte iyilik versin ❤❤❤hemde çook güzel
denizmisra ablacım ben görmemişim senin yazdığını şimdi kızların alıntılarından gördüm. çok geçmiş olsun inşallah iyi olursunuz
Çok saol canım hepimiz insalhh saglikla alırız kucagimizadenizmisra canim benimm gecmis olsun hayirlisiyla kurtulursun insallah kucaginaa almayi nasip etsin rabbim
Evet tabikide acele edip zamansız gelmesinden endişe ediyorum leke falan yok sanci resmen doğum sancisi nin hafiflemis şekli alhh sizlere gostermesin acı çekiyorum ya şimdi önemli olan kucamiza almak bebek doğsun hepsini unuturum annelik böyle bişey işte canlarım ❤❤❤denizmisra deniz abla çok çok geçmiş olsun.. sağlıkla gelsinde 34- 40 farketmez sıkma canını. dünyaya gelen büyüyor bir şekilde
ıyıyım ablam valla ıs guc aynı devam bır sorun cok cok sukur aklımız sızlerde ışte tek endısemız sızlersınız su andaSaol bitanem cok sukur yapiolar ama bende sıkıldım alışık deilm yat yat neyse geçer insalh yolu yaraladı sayılır sen nasılsın bebiş :)
ayy kesinleşmedi ki benim cinsiyet yoksa alırım bir iki parça birşeyler...Allahım yaa ne güzel bir mucize şükürler olsun sana..İnşallah ben de hissederim 17. haftadayım ben..canımm bayramdan berı sureklı hıssedıyorum uyurken uyanıkken yemek yerken bagırsak degıl artık o ayırt edıyorun yanı bu kadar kıpır kıpır bagırdsak olmaz kııı :)dokununca kesılıyor :) esımde dıyorkı yeter artıkk dokunma bırı sana sureklı dokunsun ıstermısın bu arada az once prensesıme markafonıden cıcıler aldımmm bır bakın kızlar cok guzellerrrr
Kıyamam ben sana saol canm benim allhta seni hiç üzmesin@misseste Naber sukur bebek iyiymiş atlatir oda insalhıyıyım ablam valla ıs guc aynı devam bır sorun cok cok sukur aklımız sızlerde ışte tek endısemız sızlersınız su anda
ayy benım ayrıntılı ultrasonda cıkınca dedım bu saatten sonra kızdır heraldeeayy kesinleşmedi ki benim cinsiyet yoksa alırım bir iki parça birşeyler...Allahım yaa ne güzel bir mucize şükürler olsun sana..İnşallah ben de hissederim 17. haftadayım ben..
Canım senin ayrıntılı ultrasyonu kaçıncı hafta yaptılar bana 21.hafta dedi 4 kasıma randevu verdi...ayy benım ayrıntılı ultrasonda cıkınca dedım bu saatten sonra kızdır heraldee
canım ben pazartesı yaptırdım 19 haftalıktımCanım senin ayrıntılı ultrasyonu kaçıncı hafta yaptılar bana 21.hafta dedi 4 kasıma randevu verdi...
bana da dün yapıldı canım 19+1 dikCanım senin ayrıntılı ultrasyonu kaçıncı hafta yaptılar bana 21.hafta dedi 4 kasıma randevu verdi...
Bana da 26 Ekim'e randevu verdiler.Canım senin ayrıntılı ultrasyonu kaçıncı hafta yaptılar bana 21.hafta dedi 4 kasıma randevu verdi...
eh yani kızdır o zaman canım:)ayy benım ayrıntılı ultrasonda cıkınca dedım bu saatten sonra kızdır heraldee
evet tatlım..Görüşürüz öpüyorum hepinizi.yarın musmutlu haberlerle gelelim İnşallah..kızlar bır mesaının daha sonuna geldıkkk :) yarın tekrr bırlıkte olalım
pfff benim daha 1 saat var iyi akşamlar tatlımkızlar bır mesaının daha sonuna geldıkkk :) yarın tekrr bırlıkte olalım