• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar nasılsınız.ben toparlandım çok şükür ayaga kalkıyorum yatıyorum falan 1 haftada doğum sıkıntılarım azaldı.amma çok büyük bir derdim var size yazıyım basınıza gelmesin.herkes bana dedi, bak göğüsüne krem sür,önlem al doğumdan sonra catlamasın,ben akıllı hiç dinlemedim:KK12:.dedim bi doğuruyum tek korkum o, baska her acıya dayanırım.ve suan doğumda hissetmediğim kadar acı cekiyorum:mad: hiç aklıma gelmezdi.aman deyim önleminizi alın bir sürü önlemi varmıs ben kendi basımı kendim yaktım inanın doğum geçiyorda bu catlama ölüm gibiymiş.bebeğim aglıyor ben emzirirken aglıyorum,:KK61:emzirmesem içim yanıyor ac diye off off cok zormus anne olmak.DOĞUM KOLAYMIŞ CATLAK ÖLÜM.

arkadasımda aynı oldu cnm sen gıbı goguslerınden muzdarıp benım suan 15.haftalık 4.ayın ıcındeyım ve doktorum sımdıden krem verdı hem gogus ıcın hem göbek bel ıcın ve ben 4.ayın basında basladım cunku suan da bıle goguslerım cok acıyor benım suan boyle acıyorsa dogumdan sonra daha beter olur dıye erken basladım ınsallah faydasını gorurum dikkat et sende bebek kremlerı falan sur zarar vermez ferahlatıyor hemde :)

arkadasımda aynı oldu cnm sen gıbı goguslerınden muzdarıp benım suan 15.haftalık 4.ayın ıcındeyım ve doktorum sımdıden krem verdı hem gogus ıcın hem göbek bel ıcın ve ben 4.ayın basında basladım cunku suan da bıle goguslerım cok acıyor benım suan boyle acıyorsa dogumdan sonra daha beter olur dıye erken basladım ınsallah faydasını gorurum dikkat et sende bebek kremlerı falan sur zarar vermez ferahlatıyor hemde :)
hangı kremı onerdı canım doktorun?

bujubuju bujubuju canunmm gwcmis olsunnnn dikkat et kndine guzelimmmm:KK15:
E Ekyzdn03 nin iyi haberini almk guzel cok sukur hayirlisiyala ciktiiii hastaneden
...:KK200::nazar:

birmucide birmucide canim.bnm allh bagislasin kizceniiii:KK200::nazar:hayirlisiyla kucagina alirsin:nazar:

ay kusum gece kendımı terletmem ıyı geldı sanırım masallah dıyım hıc hasta gıbı degılım bugun hep lımon ıctım ama cayın ıcıne sıktım sabahdan berı demekkı ıse yarıo hafıf bır bas agrısı var ama var yok arası

Canım bepanthol çatlak bakım kremi ve bepanthol nemlendırıcı losyon tavsıye etti doktor ama ben kendımden hamılelıkten once bepanthol bebek nemlendırıcı kullanıyordum o yuzden bepanthol ın varsa onu kullanayım dedım doktorda bunları tavsıye ettı gayet guzel ve senelerdır kullanırım ovunmek gıbı olmasın ama cıldım de bebek gıbıdır :KK54:

Kızlar bende de bı bas agrısı var hatta kaslarımın altında bır agrı var anlamadım kac gundur sanrım grıp olucam :(

canım birde lierac phytolastil jel yazdı bana ama bunu 5.aydan sonra kullanmaya baslıcam o zamana kdr bepanthlo lerı kullanıcam cıldım de hassas da hayırlısı artık yalnız bu jel cok etkılı arkdsımda kullandı cok hafıf kaldı catlakları bellı belırsız yanı cok ıyı oldugunu soylenılıyor

:KK19::KK73: birmucide birmucide canım gözün aydın prensesini saq salim al inşallah kucaqına kızlarımız çoqaldı ya :) Ben aklımda begri begri 'nin oqluş var onu alcam kızıma iyi bak damadıma :)

Back