• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ben kimsyle konuşmuyorum bu konuda o yüzden çokkk rahatım daha doktorla bile konuşmadık belki bu defa gitmemde konuşuruz bilmiyorum yani o an allah neyi nasip ederse öyle olsun ikimizde sağlıklı olalım yeter korkularımda yok çok şükür düşünüp endişe etmeyin sizde herkes bir şeyler söyler mutlaka o an yaşayalı görelim her anne gibi özel bir an öyle düşünün
ewet canım bende oyle dusundum ılk ama etrafta hep soruyolar sankı onlar doguracak yaa :)

ayyyy yenı yemek yedım geldımmm otururken bır hoppalaa yedımm kızımmm :) masallahh yemek yıyor galıba prensesımmmm:kk77:

Nasilsiniz kizlar bugun nasil gidiyor:KK74:
iyi olmaya çalışıyoruz cnm öğlen yemek yedim işyerinde tansiyonum düştü yemekten sonra sanırım azcık başım dönüyor.tuzlu ayran içiyorum..sen nasılsın geçti mi bulantılar rahat bırakıyor mu seni biraz ..

ayyyy yenı yemek yedım geldımmm otururken bır hoppalaa yedımm kızımmm :) masallahh yemek yıyor galıba prensesımmmm:kk77:
ohh ne güzel..ben de çorba içiyordum yemekte sanki bir hareket hissettim içimde küçük bir hareket ama bağırsak mıydı bebek mi anlayamadım;)

begri begri çilekli kefiri denedim içilebilio bugun devamını alıcam ayrıca kabızlık ıcın 1 numaraymıs cıdden

gerçi sen öndesin benden hissedersin artık demi..hergün hissediyor musun nasıl oluyo merak ediyorum

canımm bayramdan berı sureklı hıssedıyorum uyurken uyanıkken yemek yerken bagırsak degıl artık o ayırt edıyorun yanı bu kadar kıpır kıpır bagırdsak olmaz kııı :)dokununca kesılıyor :) esımde dıyorkı yeter artıkk dokunma bırı sana sureklı dokunsun ıstermısın :cool: bu arada az once prensesıme markafonıden cıcıler aldımmm bır bakın kızlar cok guzellerrrr

aaaaa ablacım yaa neden sımdı boyle oldu prenses ıyı olmustu yukarı cıkmıstı ama :KK43::KK43:
Yok güzelim yukarda yine ama doktor dediki erken doğum riskin çok yüksek 34 haftaya kadar yataçan dio 34 haftayı doldurduk mu kendi alacak sanırım sezeryanla :(sancim kasilmalarm var bunlar erken doğum isaretmiş hep başıma daha önce gelmedinden bende saskinim daha önceki dogumlarimda hersey sağlıklı saat gibi istemişti mis gibi normal doğum yaptım sabahın taburcu :(

Yok güzelim yukarda yine ama doktor dediki erken doğum riskin çok yüksek 34 haftaya kadar yataçan dio 34 haftayı doldurduk mu kendi alacak sanırım sezeryanla :KK43:sancim kasilmalarm var bunlar erken doğum isaretmiş hep başıma daha önce gelmedinden bende saskinim daha önceki dogumlarimda hersey sağlıklı saat gibi istemişti mis gibi normal doğum yaptım sabahın taburcu :KK43:
nazlı koy bu sefer ablacım sen adını baksana sıpa naz yapıp duruyor bı ılgı cekmeler falan :p:D:D sen sıkma canını bı dınlenme olarak dusun gerekırse devamlı yatacaksım ablam cok sukur kızlar esın destekcı sana hıc bozma moralını

Back