• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Kızlar Günaydın. Hasta olan arkadaşlarım Allah sizlere acil şifalar versin biran önce toparlarsınız inşallah. Ben bugün sabah muhteşem bi haber aldım. Bankadan mesaj göndermişler dosya masrafımızı hesabımıza yatırmışlar hemen onunla Çınar'ıma araba alacağız :KK49::KK49:
ooo süper canım şans getiriyor bu minikler ailelerine :)

Selam arkadaşlar ben de 17 hafta 5 günlük hamileyim heryerim dökülüyo burnum akıyo işteyim dinlenemiyorum cok zor oluyor atlatması havalarda dengesiz ve biz hamile olduğumuz için bağışıklığımız da düşüyor haliyle.
Bende izin aldım öğleden sonra gidicem valla dayanamıcam artık bi acile gideyim böyle olmuyo

Günaydın güzel tatlı sevımlı melek annıslerrrr:):) herkese guzel haberler alacagı bır gun dılıyorum:) hastan olan annısler ates varsa mutlaka doktorunuzla gorusun yokda bol bol sıvı ve dınlenme. bırde sey yapabılırsınız bır bardagın ıcıne bır tam lımon karabıber bır tatlı kasıgı bal ve sıcak su onu sıcaga yakın ıcın terletır rahatlatır :):)

Kızlar Günaydın. Hasta olan arkadaşlarım Allah sizlere acil şifalar versin biran önce toparlarsınız inşallah. Ben bugün sabah muhteşem bi haber aldım. Bankadan mesaj göndermişler dosya masrafımızı hesabımıza yatırmışlar hemen onunla Çınar'ıma araba alacağız :KK49::KK49:
güle güle sağlıkla kullansın inşallah :)

bende ateşten korkuyorum zaten canımmm yoksa gitmeyecektimm. halszlikte zorrr :KK43: dinlenince geçer umarım
ates bebege yansıyabılıyormus canım ben grıp oldum dıye doktoru aradım ates varsa hemen gel dedı yok dedım tamam o zaman bol bol sıvı al ıkı bardak ıhlamur ıcebılırsın bırde dınlen dedı

amınnn canım benım:):) ısım dusundun mu:)
eşim bir mira yada miray tutturdu gidiyor ben kararsızım anlaşmamıza göre bi isim eşim bi isim ben koyacağım. aklımda ela var bakalım nasip. senin miniğin cinsiyet ne canımm :)

ates bebege yansıyabılıyormus canım ben grıp oldum dıye doktoru aradım ates varsa hemen gel dedı yok dedım tamam o zaman bol bol sıvı al ıkı bardak ıhlamur ıcebılırsın bırde dınlen dedı
doğum doktoru mu müdahale etmesi gerekiyo yani canım

eşim bir mira yada miray tutturdu gidiyor ben kararsızım anlaşmamıza göre bi isim eşim bi isim ben koyacağım. aklımda ela var bakalım nasip. senin miniğin cinsiyet ne canımm :)
erkek benımkı canım benım ela cok guzel bır ısım bende cok begenıyorum

harme harme tatlimmmm ogluslarinaa masallah hayirlisiyla dogurur kucagina alirsin tatlim...masallah masallah :nazar::nazar::KK46:

Back