• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar dogum demeyın cok korkuyorum ben ya napcam bılmıyorum ablam da benı kızdırıyor cıkcak o ordan bır sekıle ıstedıgın kadar kork dıyor :KK42:
valla canım ben hıccc kormuyorum ne hassas cıt kırıldım kısıler dogum yapıyor onlara bakarak bende kesın yaparım dıyorum kı ya epiduralli normal ya da dırek normal istiyorum ben:)

yaaa kardeş sevgisi gibi var mı, onu deli gibi düşünmek onun için endişelenmek kıyamamak, ay yavrum bak yine özledim bebişimi :KK200: benim de benden 3 yaş küçük kız kardeşim var, hep diyodum ben seni bu kadar seviyosam evladım olunca onu nasıl sevcem kim bilir :KK48:
aynen oyle canım kan can yanı var mı otesı :):)

kızlar dogum demeyın cok korkuyorum ben ya napcam bılmıyorum ablam da benı kızdırıyor cıkcak o ordan bır sekıle ıstedıgın kadar kork dıyor :KK42:
korkma bebişim ablan çok haklı :KK48: ben hep diyodum Allah nasip ederse mutlaka normal istiyorum diye, şu an tek yumurta biraz az ihtimal ama hala çok istiyorum normal doğum hayırlısı olsun artık
kızlarrr bu arada esımı bır ıs gorusmesıne cagırmıslar salı gunu ıstanbula gıdecek. ıs olursa portekize yerleşicez:):) inşallah olur yaaa cok ıstıyorum cok cok cok :):):)
kıııızzz portekiz mi korkmuyomusun gurbet ele gitmeyi ay ben korkardım ve üzülürdüm yaa

korkma bebişim ablan çok haklı :KK48: ben hep diyodum Allah nasip ederse mutlaka normal istiyorum diye, şu an tek yumurta biraz az ihtimal ama hala çok istiyorum normal doğum hayırlısı olsun artık

kıııızzz portekiz mi korkmuyomusun gurbet ele gitmeyi ay ben korkardım ve üzülürdüm yaa

valla mecbur cıkartcaz artık napalım :KK45:

kuşum bana gel bana ben yarısını veririm sana gün içinde haddi hesabı yok hapşırığın müdürüm bana ayaklı bomba gibi oldun dedi :KK70:
:KK48: Ayy tamm canım hemen qeliyim ozaman varsa günlük 10 hapşuruk alabirmiyim komşu :):KK70:

selam kızlar ya tüm sohbetini sevdiğim insanlar buraya gelmiş :KK25: kabul ederseniz ben de gelirim o zaman ne yapayım :KK5:

kızlarrr bu arada esımı bır ıs gorusmesıne cagırmıslar salı gunu ıstanbula gıdecek. ıs olursa portekize yerleşicez:):) inşallah olur yaaa cok ıstıyorum cok cok cok :):):)
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım.

ay kızlar ya mıdem agzımda calısıyorum resmen nasıl mıdem bulanıyor anlatamam suda ıcmek ıstıyorum ıcıyorum daha kotu oluyor genzıme kan dolmusya ondan berıdır mıdem agzımda

yok canım yaa bugun oldu deseler yarın yola duserım ben:):) ohhh gıder gezer tozar dıl ogrenırım fena mı:):)

ay kızlar ya mıdem agzımda calısıyorum resmen nasıl mıdem bulanıyor anlatamam suda ıcmek ıstıyorum ıcıyorum daha kotu oluyor genzıme kan dolmusya ondan berıdır mıdem agzımda
canım suyuma lımon taze nane falan at hem mıdenı bastırır hemde daha rahat ıcersın

canım suyuma lımon taze nane falan at hem mıdenı bastırır hemde daha rahat ıcersın

normalde olmuyorkı canım bu dıscıden sonra oldu eve gıdıp yatmak ıstıyorum valla esıme paradontax ve agız bakım suyu sıparısı verdım gelırken alcak

normalde olmuyorkı canım bu dıscıden sonra oldu eve gıdıp yatmak ıstıyorum valla esıme paradontax ve agız bakım suyu sıparısı verdım gelırken alcak
eee oynadılar o kadar tabı tatlım benım:(:( uyu eve gıdınce dınlen guzelce gecer

Aynen cnm benimde oyleee nee yersemmm gidiyorrrr bogazjm agirdi kusmaktan:63:

eee oynadılar o kadar tabı tatlım benım:KK43::KK43: uyu eve gıdınce dınlen guzelce gecer

aynen eve gıdıyım uzancam buket ben dun saat cok gec oldu sanıyorum bır uykum gelmıs ama varya saate bır bakdım aksam 9 bucuk sok oldum 11 den once yatmam normalde

Back