Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım yaa sankı en uzun senın surdu gıbı bulantılarAynen cnm benimde oyleee nee yersemmm gidiyorrrr bogazjm agirdi kusmaktan
bır sıkıntı yok bebısı gormeye dımı canım?Aksama doktoraaa gidecemmmm
İyi akşamlar canım sende kendine ii bak dişin için de cok geçmiş olsunkızlar ıyı aksamlar kendınıze ve bıdıklara ıyı bakın gorusuruz yarın
Ayyy hadi güzel haberlerle gel canım belki artık cinsiyetini de öğrenirsin muhakkak yaz bize merak ederizAksama doktoraaa gidecemmmm
Aksama doktoraaa gidecemmmm
Ayyy biraz önce hapşurdum sonra karnımda bişey qezdi sanki :) Ayy cok qüzeldi yaa
Biz korunmayı bırakalım arttı. .....k derken bebis oldu... hıc beklemedik sukur..
Hoşgeldin :))
Olsun bi dahakine gösterir inşallah annesi:)) sabretmek lazım ama bir de bana sor... İçim içimi yiyor... ayrıntılı ultrasona falan mı girsem diyorum
Sizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)
Aynen cnm benimde oyleee nee yersemmm gidiyorrrr bogazjm agirdi kusmaktan
Bence kız canım. :))Once_upon_a_time teyzesi ne zamandr sana göstercktm araya hep bşy girdi net olmamakla birlikte bi tahminde bulundu dr sen ne diceksin merak ediyorum
Siz yapın goy goy ben 20 küsür gün sonra yazcam size doğum hikayemi bebekler minnak iyisiniz tabi, ben agzı burnumda bun sıcakta nefes alamıyorum doğum korkusu sarmış dört bir yanımı.hepinize hayırlı olsun inşallah zaman hızla geçsin,bebeklerinizi alın kucaklarınıza.birden büyüyecekler bu günlerin tadını çıkarın son günler çok zor.ama heyecan sorukta
Al benden de o kadar ben ilaç alıyorum yoksa sabah serviste kusa kusa giderim herhalde geçmiş olsun canım.Kusmalarim.icin ilax.versin diyecegimmmm...bazen cekilme hale geliyor ozellikle disardayken..
Dr da kıza benzetti canım helal vallaama net dgl dedi yrn gidcz bakalım netlşck ki inşallah da kıZdır yazarımBence kız canım. :))
Ay ne komiksiniz ve hoşsunuz kızlar
Dr da kıza benzetti canım helal vallaama net dgl dedi yrn gidcz bakalım netlşck ki inşallah da kıZdır yazarım