• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Once_upon_a_time Once_upon_a_time teyzesi ne zamandr sana göstercktm araya hep bşy girdi net olmamakla birlikte bi tahminde bulundu dr sen ne diceksin merak ediyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 63
  • image.jpg
    image.jpg
    113,7 KB · Görüntüleme: 70
Aksama doktoraaa gidecemmmm:KK43:

Ayyy hadi cinsiyeti ögrendee geel :)

Ayyy biraz önce hapşurdum sonra karnımda bişey qezdi sanki :) Ayy cok qüzeldi yaa :KK71:

ayyy sen hep hapsur :) nasıl birsey bende biseyler hissediyorumda bebk mi bilmiyorum :KK48:

Biz korunmayı bırakalım arttı. .....k derken bebis oldu... hıc beklemedik sukur..

Hoşgeldin :))

Olsun bi dahakine gösterir inşallah annesi:)) sabretmek lazım ama bir de bana sor... İçim içimi yiyor... ayrıntılı ultrasona falan mı girsem diyorum

Bizde korunuyorduk aslında hep sonra haftasonu tatile gidelim dedik sapsal esim dikkat etmedi o gün ilk ve sondu korunmadan ay bi ögrendim hamileyim :KK70:

Sizi dedikoducular ohhhh ewet yarın cıkcm bi gezcem bi gezcem vurcam kırbacı vurcam kırbacı:):)sizde istifa etseydiniz işinizden kıskanmayın gezmelerimi şekerim lütfennn :)

kız ben gezmeyede üseniyoruuuuuuuum helal olsuuuuuuuun

Kusmalarim.icin ilax.versin diyecegimmmm...bazen cekilme hale geliyor ozellikle disardayken..:mad:

Ultraasyona alir mi bilmemmmm daha 3 haftam var gitmeyeee ama dayanamam.ki:mad:

alıırr alıır neden almasın randevu almıssın o kadar ayy evet ya su bulantılarından kurtarsın seni su anda o da yeter.. cinsiyetini elbette ögrenirsin saglıklı olsun yeter HAbibte HAbibte

Siz yapın goy goy ben 20 küsür gün sonra yazcam size doğum hikayemi:KK53: bebekler minnak iyisiniz tabi, ben agzı burnumda bun sıcakta nefes alamıyorum:mad: doğum korkusu sarmış dört bir yanımı.hepinize hayırlı olsun inşallah zaman hızla geçsin,bebeklerinizi alın kucaklarınıza.birden büyüyecekler bu günlerin tadını çıkarın son günler çok zor.ama heyecan sorukta:KK36:

Siz yapın goy goy ben 20 küsür gün sonra yazcam size doğum hikayemi:KK53: bebekler minnak iyisiniz tabi, ben agzı burnumda bun sıcakta nefes alamıyorum:mad: doğum korkusu sarmış dört bir yanımı.hepinize hayırlı olsun inşallah zaman hızla geçsin,bebeklerinizi alın kucaklarınıza.birden büyüyecekler bu günlerin tadını çıkarın son günler çok zor.ama heyecan sorukta

Aaaayyyyy inanmıyorum sanki bana o günler hiic gelmeyecekmis gibi hissediyorum neden bilmem amaa bu mesajla öylesine dduygulandım ki Allah bir avazda kurtarsıııınnnnnnnn insallah :KK36: dogum hikayeni yaz tamam mı sakın unutmaaa beklicemmm baak :) ayyyyyy aglicam yemin ederim Allah kolay dogumlar nasip etsin bir avazdaa insallahhhhh

Back